Gugcio Opublikowano 25 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Jakis uniwersalny chzba bo okon tez byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Święte słowa Remek, tylko nie wiem dlaczego je usunąłeś??? Stwierdziłem, że nie będę ojcował nieproszony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukash10 Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Witam wszystkich na forum jerkbait. Jeden z moich boleni złowionych w tym roku w Bugu. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Witaj lukkGratuluję ładnego rapiszona. Pozdrawiam Tomek Witam moja życiówka.. jesienny bolek z Bugu, złowiłem na 6g wobka Piotra Matusiaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Czesc Jacek. Kapitalny Odrzani rapciak. Gratuluje! Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Kapitalna fotka Wujek . Moj 4-ro letni syn ostatnio mi powiedział...Tatuś mamy problem...na to ja: Jaki synek mamy problem....Ty tak rano wstajesz na ryby a ja lubie długo spac jak mamusia to faktycznie mamy problem. Za to moja Marysia, która na dniach przyjdzie na swiat juz w brzuszku żony wstaje razem ze mną ale to nie problem z Marysia bede jezdzil z rana na ryby zas z piotrkiem po południu, tak aby wszyscy byli szcześliwi . Gratulacje Wujek potomka oj jak podrośnie bedzie sie działo nie chciałbym być rapiszonem a jesli już to wegetarianinem Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 I stało się......xxl smakosz Rh12 w najcieższej wersji...miałem wrazenie, ze był szerszy ja dłuższy. Niestety nie mierzony tylko zważony . Pozdrawiam Tomek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 LOL!!Grubas!!I ile ten wędkarski wykrywacz kłamstw pokazał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 O ludziska piękne te Bolenie łowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BACIAR Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 I stało się......xxl smakosz Rh12 w najcieższej wersji...miałem wrazenie, ze był szerszy ja dłuższy. Niestety nie mierzony tylko zważony . Pozdrawiam Tomek Witam , Gratuluję. Genialny grubas no i fotka bardzo dobra. Dawaj do kalendarza. PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Noooo Ten temat zyje.... . Monia cudowna ...Wujas Ty szczesciarzu ...wszystkiego dobrego . Wracajac do Bolkow ...niesamowite ...gratulacje dla Was wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Tomek, czym Ty go karmiłeś?? Istny mutant - gratki!!!Dawno nic nie wrzucałem, także poniżej kolejny, odrzański smakosz RH12. P.S fota bez fajerwerków, rączki przy sobie, zwykły kadr na 24mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 I stało się......xxl smakosz Rh12 w najcieższej wersji...miałem wrazenie, ze był szerszy ja dłuższy. Niestety nie mierzony tylko zważony . Pozdrawiam Tomek A co to? Tarpoon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Porażajacy rozmiar xx..l Wielkie gratki dla wszystkich za piękne bolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 @Tomek Sulej on chyba pasl sie na takich jak ten moj maluch o gory Piekny kawal Rybska. Gratuluje. @Patu Fotka naprawde swietna jak na nie ruszana. Cholera tez przydalby mis sie jakis porzadny sprzet i osoba ktora umie go obsluzyc Rowniez gratuluje czystego zlota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Tomek, gratuluję okazu, bo inaczej go nazwać nie można. Patu, ładna, zdrowa i naturalnie sfotografowana rapa bez zbędnych fajerwerków. I oto w tym wszystkim chodzi Gratuluję wam chłopaki pięknych bolków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Boleń Tomka przedzie do histori. Jak żyje nie widziałem nic podobnego. Pattu, sądząc po proporcjach ręka do głowy, to kawał bolka. Sfotografowany „odpowiednio” robił by jak nic za 85 Gratulacje. Szczerze Wam zazdroszczę tej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 super ryby panowie i u nas się dzieje wiecej nie pisze bo mi sie zwali pol wojewodztwa w tygodniu moze poplywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Kapitalna fotka Wujek . Moj 4-ro letni syn ostatnio mi powiedział...Tatuś mamy problem...na to ja: Jaki synek mamy problem....Ty tak rano wstajesz na ryby a ja lubie długo spac jak mamusia to faktycznie mamy problem. Za to moja Marysia, która na dniach przyjdzie na swiat juz w brzuszku żony wstaje razem ze mną ale to nie problem z Marysia bede jezdzil z rana na ryby zas z piotrkiem po południu, tak aby wszyscy byli szcześliwi . Gratulacje Wujek potomka oj jak podrośnie bedzie sie działo nie chciałbym być rapiszonem a jesli już to wegetarianinem Pozdrawiam Tomek Tomek na wstępie gratuluję niesamowitej rapy, naprawdę robi wrażenie Ja miałem dzisiaj płynąć, ale zwyciężyło lenistwo, jak zobaczyłem Twojego bolenia już żałuję, powalczę jednak z brzegu.Gratulujemy córci, będzie parka na pokładzie . Też czuję że Piotrek jest już skazany na bolenie, jeszcze trochę i będziemy podziwiać jego okazy i oby uczeń przerósł mistrza.pozdrawiamyKMMJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Noooo Ten temat zyje.... . Monia cudowna ...Wujas Ty szczesciarzu ...wszystkiego dobrego . Wracajac do Bolkow ...niesamowite ...gratulacje dla Was wszystkich Jerry, dzięki wielkie. Zrobiłem lekki offtop, ale nie wyobrażam sobie że mógłbym napisać o tym gdzie indziej pozdrawiamW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 @ Tomek @ Patu gratulacje niezłe bolki, a ten Tomka chyba na sterydach bo karczycho mu niezłe urosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Redzi, ten Tomka boleń pewnie często ładował z bani ukleje i mu się łeb cofnął do środka deformując przy tym kręgosłup :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 I stało się......xxl smakosz Rh12 w najcieższej wersji...miałem wrazenie, ze był szerszy ja dłuższy. Niestety nie mierzony tylko zważony . Pozdrawiam TomekGratulacje ,wielki smok do kalendarza z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Patu, kawał rybki Żeby się jeszcze więcej działo w wątku dorzucimy coś od siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Wujek to nawet ten Boleń uśmiechnięty,taki zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi