Skocz do zawartości

Bolenie 2010

Gugcio

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak obiecałem zdaję relację

Dziś zafundowałem sobie spływ pontonem po Wieprzu efekt to 3 koty i 2 małe esoxy.

Widoki piękne ... działalność kłusownicza kwitnie w najlepsze ... służby poinformowane ale czy coś to zmieni ... wątpię

http://img139.imageshack.us/img139/4306/dsc07118i.jpg

http://img219.imageshack.us/img219/9661/dsc07128m.jpg

http://img827.imageshack.us/img827/5624/dsc07123f.jpg

Pozdrawiam

Nie no broni nie złożyłem ... tym bardziej że bolka ok 4 kg uwolniłem dziś z drygawicy to jakoś może rzeka mi się zrekompensuje. Domyślam się że są i większe ... miałem dziś jedną przesłankę widokowo ... poglądową ... na pontoniku to by było coś ... Przepraszam iż zawiodłem oczekiwania no ale nie zawsze jest jak się chce

Forecast ale masz super klimaty. Co ja bym dał za taki spływ. No ale dla każdego coś innego. Ja w sobotę pływałem cały dzień z kolegą po Żywcu. Nie wypływaliśmy nic. Miałem jechać znowu jutro, ale jak tak będzie dalej halny wiał to odpuszczę. Straszne to wietrzysko.

Ogólnie dzień dziś nie był raczej na ryby te co lubię od ostatniego czasu. Były lepsze miejsca ale wolałem obławiać niż zdjęcia robić , wiatr również robił swoje więc dbałem bardziej aby nie wylądować gdzieś i nie wodować bielizną. PSR dałem dokładny namiar na siaty jak przy kolejnym spływie nic się nie zmieni sam je potnę. Rzeka urokliwa zwłaszcza te burty gdzie wiosną Bolki hasają ... teraz trochę inne stanowiska przyjmują ... tam gdzie Papu

...

Pozdrawiam

Gadget zawsze jesteście mile widziani ;) W przyszłym roku już powinna być taka łajbka ze spankiem to można się kilka dni pobujać. Bo jak czytałem waszą relację z Wersminii to widziałem, że spać na rybach lubisz :mellow: Co do boleni, to nie martw się coś dla Ciebie na pewno się ostanie. Teraz i tak nic nie bierze. Właśnie z Żywca o kiju wróciłem nie licząc jednej niewymiarowej ciuki.

Ładny bolek. Ale chyba to dalej ta sama sprawdzona miejscówka.

Charakter prawie ten sam , drzewo łacha za nim ale miejsce już inne niż wcześniej ... w skrócie powiem że trochę kilometrów nad rzeka robię z wypadu na wypad zawsze więcej. Po prostu przemieszczają się raz są w takim miejscu a raz w skrajnie innym.

Czy ktoś łowi jeszcze bolenie, czy tylko kolega Forecast????????????

Z tego co pisałem na privie wiekszosc chłopakow juz sobie odpusciła. Ja takze wole teraz walniecie zandera :mellow: niz tepy zaczep :mellow:. Nie zdarzyłem ich znalezc w pazdzierniku, a ja nie lubie teraz szukac igły w stogu siana.

Niech sobie ochłona, bo czeka je ciezki nastepny rok. :lol: