arturo Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Tomy- dzięki tej focie do maja coraz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 No tak do maja już nie daleko 3600godzin i ubywa z każdą chwilą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Ja wiem skąd ta piana - W tym roku zacząłem w rewiry Tomy'ego jeździć. Do maja trzeba przewegetować. Ale nudno nie jest ja już strugam wobki i kombinuję wędkę na bolki. Tomy połowimy na pewno. Tu czyli u mnie i tam czyli u ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woys Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Może troche nie na temat, ale najwyzej ktos to usunie. Mianowicie mam pytanie o agrafki do woblerów na bolenie. Przerabiałem już rozginające się kotwiczki, zacieńką żyłke , rozginające się kółka łacznikowe, pękające stery itp, zostały tylko agrafki do wyeliminowania i będzie dobrze( miałem przypadki że przy podbieraniu potrafiła się rozgiąć albo odpiąć, naszczescie nic nie popłyneło z woblerem). Jakby ktoś miał jakieś sprawdzone modele, wzory to byłbym wdzięczny za jakiś link. Może byc na priv. żeby niesaśmiecać. Szczęśliwego nowego tak pozatym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Wyjec czy to co trzymasz na zdjęciu w avatarze to boleń? Jeśli tak to wygląda na niezłą sztukę.w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Oczywiście że boleń ten miał ok 77cm teraz czas na takie pstrągi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 No to gratuluję ładnej sztuki, 77 to już kawał rybki Możesz wstawić fotkę w normalnym rozmiarze bo myślę że jest na czym zawiesić gałkę oczną, zimą tym bardziej. Koledzy pewnie wybaczą offtop. pozdrawiamwujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 zaraz znajdę temat z boleniami i wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 dzięki w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Na prośbę kolegi zdjęcie Woda na której śmigam za bolkami to Wisełka , woblery głównie glooga, ale też samoróbki od kolegów ,kijek mikado uv cw.15-35, kołowrotek Jaxon Harmony ,żyłka 0.22 ! Te chyba najwieksze z tego sezonu, z którymi wygrałem walkę niestety te pod 90 pozchodziły ale w tym sezonie nie odpuszczę i historyjka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Piękne bolasy, dzięki i gratuluję wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 @Wyjec Piekne bolenie - szczere gratulacje! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Świetne wejście! Extra bolki! No to czekamy w 2011 na jakąś skromną ...... 90-teczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Dzięki choć nie do końca jestem zadowolony bo w założeniu sezonowym były 80+ ,a tymczasem żadnego nie wyciągnąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Gratulacje Wyjec. Za wszystko. Za piękne ryby, za to, że teraz wstawione i za szczerość. Super, znowu nie można się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Nabrałem chęci do życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Jeszcze raz dzięki, mam nadzieję ,że i w tym sezonie będzie woda wyższa a dzięki temu będzie co fotografować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Jeszcze Wyższa?! A pięknych bolków gratuluję i zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Dzięki choć nie do końca jestem zadowolony bo w założeniu sezonowym były 80+ ,a tymczasem żadnego nie wyciągnąłem Witaj. Napewno gdzies te zdjecia widziałem w tym roku Fajne zdjecia i ładne rapciaki.Gratulacje. Dziwie sie: a tym ze tak łatwo sobie stawiacie 80 i 90tki. Skad u niektorych, czesto nowych w watku, takie oczysywiste nastawienie. Oby Wam sie z isciło szybko.Napisz cos prosze, czy namierzyłes takie okazy posrod tych ktore złowiłes ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 To, że kolega jest nowy w wątku nie koniecznie musi znaczyć, że łowienie bolków to też dla niego nowość Inna sprawa, że teraz wszędzie można znaleźć informacje o tym gdzie szukać i jak łowić grube bolasy, to i można sobie po przyswojeniu teorii stawiać 80tki jako cel. Ambitnie albo naiwnie - jak wolisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 nie chcę podważać kompetencji kolegi @Wyjec, ale zdradził swą tajemnicę. W Trakcie powodzi, jak szła wysoka woda np. w Krakowie złowienie dużego bolenia nie było problemem. Począwszy od boleni brały karpie, leszcze a kończąc na olbrzymich sumach. Wierzyć nie chciałem do momentu jak sam zobaczyłem. Niemniej gratuluję pięknych bolków i powodzenia w 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Tak się składa, że zdjęcia z poprzedniej strony są robione przy normalnym stanie wody w Toruniu, a nie na powodzi Bo na powodzi to na bulwarze 1,5 metra wody, a na schodkach, które są na fotce to i z 2,5... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Ambitnie albo naiwnie - jak wolisz Dobrze to ujałes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi