Robert Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Redziemu tak przygrzało, że do dziś bredzi o jakimsik honorarium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Mnie się w czaszce zaczyna gotować i to ostro od kombinowania. Każdego roku przed sezonem wydaje się człowiekowi, że więcej wie i teraz to już on tym rybom pokaże. Jest jeden problem-nie wiadomo co będzie. W przypadku bolków kłania się standardowe powiedzenie misia puchatka: Z nimi to nigdy nic nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Postęp w łowieniu nie zawsze się przekłada na ilość łowionych ryb. Czasem nic nowego nie wnosimy do łowienia a ryb się nałowi bo akurat był dobry sezon. Bywa często odwrotnie. Ma się nowe leprze przynęty i technikę łowienia a ryb mniej niż w poprzednich latach bo sezon kiepski jak ten ostatni. Trzeba to dobrze oddzielać od siebie aby nie wylać dziecka z kąpielą, albo nie natworzyć sobie fałszywych teorii pod wpływem sukcesów mało od nas zależnych. Ja w tym sezonie liczę na znaczący postęp. Dawno nie byłem tak nabuzowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Robert, dobrze napisane. Przeważnie jesteśmy w stanie złowić tyle ile nam woda pozwoli. Czasami da się coś wykombinować, a czasami nie jesteśmy w stanie nic zrobić. Umiejętności, sprzęt przydają się wówczas gdy są dobre warunki i potrafimy to wykorzystać. wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Fajny film. Z tego co wiem, to Redziemu czachę nieźle przygrzało Upał na jeziorze w pełni sezonu wykańcza. Czachę jak czachę, ale uda to była masakra później jak widać w słońcu +30, a ja w dresach już nie dałem rady na 3 dzień ale przynajmniej było warto dla takich chwil Co do gaży to trzeba to ustalić przy bolsiku bo inaczej to rozmowy nie będzie nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Nie chc Cię martwić Redzi ale planuje casting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Wygra ten co w pełnym słońcu jest w stanie przepływać trzy dni i robi na łódce jaskółkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Albo ta która ma największe.... w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Nie chc Cię martwić Redzi ale planuje casting Spokojnie już zaczynam się szykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Redzi, ciekawe jak wypadnie konkurencja, bo wiesz, będzie ich trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi