Gugcio Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Za Pozwoleniem Remka otwieram watek Bolenie 2010 Przypomne ze na moich wodach nie ma okresu jak i wymiaru ochronnego. w 2 Dni zaliczylem 2 spady i tego oto udalo mi sie wyjac. 79cm czyli moja nowa zyciowka W razie mozliwosci postaram sie cos dolapac zanim wy ruszycie i zgasicie moj zapal do polowu tej wspanialej rybki zdr . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Gratuluję rozpoczęcia sezonu... niebawem się zaczniena dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 No Kamilu!! Kolejny rok uprzedzasz z otwarciem tego wątku wszystkich boleniarzy <_< Piękna torpeda! Gratulacje! P.S. Tak jak rozmawialiśmy.... Ogranicz jednak siłkę, bo ryby przy Tobie maleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 No Kamilu!! Kolejny rok uprzedzasz z otwarciem tego wątku wszystkich boleniarzy Twisted Evil i przez to mam chyba wiecej wrogow jak sprzymierzencow Ale co tam wazne ze ja zdobywam doswiadczenie i spelniam wedkarskie marzenia. @Patu I @pasiasty Dziekuje szzcerze za slowa pochwaly zdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 dobra ryba ale musiało byc cięzko łowic w takiej mgle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 No ... i castingowiec i boleń. Miód na duszę Gratuluję! Szkoda tylko, że aż tak zamaskowana miejscówka PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Miejscowki maskuje w sumie na niemieckie Fora bo mi je zaraz przetrzepia w pogoni za Combrem z Bolenia Tu orginalne foto @Hasior, ja juz sie nauczylem lapac w trudnych warunkach @Remek, Casting zawladnal moja dusza na dobra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 ,, Miejscowki maskuje w sumie na niemieckie Fora bo mi je zaraz przetrzepia w pogoni za Combrem z Bolenia Tu orginalne foto ,, Lepiej było maksymalnie skadrowac na uzytek forum, zostanie Ci niewiele tła i miejsce bardziej nieczytelne To miałem na mysli 79CM, kapitalny ryb mimo ze ogolnie ,, zniknał ,, na zdjeciu.Pisz co słychac, bo u nas juz niektorzy w blokach startowych... Pozro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 @marcel Dopiero sie ucze trzaskac wzgledne fotki. Sprzet tez taki jakis nie najlepszej klasy a po za tym spinniguje/castinguje dopiero lekko ponad rok i dopiero sie ucze sie wszytskiego ucze. Postepowanie z rybka ma priorytet wiec narazie fotki na jakosci pocierpia choc tragedi mysle nie ma? zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Druga fotka jest przyzwoita - następne będą jeszcze lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astra1982 Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Mi tam się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Gratuluje pieknego bolenia.Postawiłes od razu wysoko poprzeczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 gratuluje super bolenia, napisz cos więcej o miejscu połowu w stylu jak gleboko jaka przynęta prowadzenie czy jest cos na dnie itp. i jak daleko jest to od polskiej granicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Linka fluo, pora roku - także raczej wyczesany z dna. @szpiegu, do mnie masz bliżej, i to nie za granicą <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 patu priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 @Patu prawie Linka Shimano Aspire Dynema 15LB yellow + przypon 80cm z FC Berkley Vanish 0,26. Co do miejscowki to tak jak rok temu zalene wyplecynie ograniczone z 2 stron drzewami w wodzie. Przyneta 9cm Twister relaxa zolto/czarny na 7gr glowce ownera. Rzucalem powyzej wrakocza i dawalem mu splynac po czym wolnym i stalym tempem zwijalem. Mozna powiedziec ze blizej dna jak powierzchni. Mialem 3 ryby ale 2 spadly. Jeden spad zaliczylem na woba Jackall Bros Squirrel 76sp w kolorze Altima shad. Niestety wobek spoczywa gdzies na dnie po tym jak rozlecial sie kretlik agrafki 2 pozostale ryby na gume. Co do odleglosci to jakies 550km w glab Niemiec liczac od przejscia w Jędrzychowicach EDIT: - Kijek Berkley Pulse ML 5-20gr- Multik to Shimano Chronarch MG51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Piękny boleń, gratulacje.My jeszcze musimy cierpliwie poczekać do rozpoczęcia sezonu pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Gratki za bolusia u nas na razie się przyroda budzi do pełnego życia <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Budzi się i to dość szybko. Wczoraj przy jaziowaniu w małej rzeczce trafił mi się kolega Bolo około 55cm. Troszkę wychudzony, ale w dobrej formie. Także bolki przezimowały i odrabiają straty. Na maj będą gotowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Rany Boskie to jeszcze ponad miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Mialem przez weekend cos polapac to tak sie pogoda popsula ze szkoda gadac Chociaz cisnienie sie trzyma w granicach 1010hPa. Jutro moze wyskocze ale czy na bolki to nie wiem bo ma byc pochmurno i wietrznie Dzieki Panowie za gratulacje Mam tylko nadzieje ze w tym roku bedzie wiecej srebnych torped z mojej strony zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Hej Gugcio fajna rybka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Jeszcze 2 tygodnie i u nas się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Milupa wierzę w to ... ale zobaczymy czy będą chciały już współpracować. Na Wiśle jeszcze jakoś cienko to widzę, ale może??? Kto wie? Nie byłem jeszcze nad Wisłą. Ktoś coś już widział, Wisła żyje (boleniowo)? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Wisła narazie martwa , ale mam wieści z mojej Narwiańskiej miejscówki one tam są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi