Krisu23 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Lornetka to zawsze dobra rzecz. Ja używam prawie zawsze jak jestem na łódce. Jak chcę zobaczyć czy warto płynąć na bolki w dane miejsce, to tak jak pisze Remek z odległości 500m można się spokojnie zorientować co się dzieje. To samo tyczy się szukania okoni i jaźków w ławicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ach już się we mnie gotuje aby do soboty W poniedziałek byłem nad Wisełką na spacerze z psiakiem. Ciśnienie leciało w dół i zbliżał się niż. Ukleja podeszła pod powierzchnię i korzystała z ostatnich wyżowych chwil żeru z powierzchni.Boleń oczywiście nie omieszkał skorzystać z okazji - woda aż się gotowała. Miło popatrzeć ryby w bardzo dobrej kondycji i rozmiarach również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Proszę Państwa Sezon Otwarty Ruszam do boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 no to czekamy na zdjęcia i opowiadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 A mnie szlag trafia bo w pracy jestem, a wieczorem na wesele, więc jutro nici z wyprawy nad wodę bo pewnie będę w stanie alkomat zepsuć. A tak bym im łuski przetrzepał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Właśnie wróciłem z nad Wisełki. Słabiutko, tylko jedno wyjście bolka około 50cm do gumy tuz pod moimi nogami. Ale za to mój brat zamiast bolka w jednej z bocznych odnóg na gumę wyjął lechora na oko koło 2kg - 60cm. No cóż pierwsze koty za płoty! Zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzień. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Ja już wróciłem drugi raz i wstawię fotki może nie największego z dzisiaj ale żeby się pochwalić przy okazji KIJASZKIEM OD DANIELA X-Rods,Ryogą od MEFICIA i moimi wobkami które okazały się skuteczne na górskiej czystej wodzie.Z Wisełki na pewno będzie dzisiaj dość bolków do oglądania.To ja się wyłamie.Branie na czystej wodzie eh...to trzeba samemu zobaczyć. . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 c.d.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Oj jak pieknie sie zaczyna robic Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Pogoda dziś nie sprzyjała i woda w Narwi wysoka ale udało mi się w tym deszczu zaliczyć 1 bolka 60+ zabrakło mu niewiele do regulaminowej długości więc fotki nie wstawię , wziął na Rapalę LC10 .Kumpel mimo lejącego deszczu wyjął 3 szt w przedziale 64-68cm też wszystkie na LC10. P.S.Kumpel właśnie zadzwonił że zaliczył popołudniową sesję na Wiśle i dołowił jeszcze 64 i 67cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 E to na Wiśle lepsze brały.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 I to się nazywa wejście z grubej rury Piękne Tomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 E to na Wiśle lepsze brały. Gratuluje rybek , z tego co widzę to miałeś niezłą pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Na godzinkę,dwie się wyklarowało.Potem od nowa kaszana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Gratuluję Tomi otwarcia sezonu.Jeden z moich odrzańskich bolusi A.D 2010. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian88888 Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Witam, mój pierwszy . @Tomy, jak nie piękne jazie to extra bolenie gratuluje Udanego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Wrocław też trochę połapał, choć szału nie było.. Później wstawię kilka fotek bo dziś ledwo żyję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Patryk, piekne zdjecie. WitajcieGratulacje da poprzednikow. Piekne rybki.Co prawda pogoda jest ,, ciezka ,, to zaliczyłem dwa seansy nad rzeka.Kwietniowe ,, opalanko ,, nad brzegiem pomogło wytypowac dwa miejsca.Powiem wam ze jestem niesamowicie zadowolony.Na jedna przynete złowiłem 18 boleni. Oczywiscie nie było zadnych baletow przy powierzchni. Na dociazonego woblera prowadzonego 1,5m pod lustrem nurtu.Jak ogarne zdjecia i ogarne sie w pracy to cios wstawie.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Pieknie Panowie Sliczne rybcie mimo takiej pogody @Marcel 18 Rybek super wynik <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Gratuluje wszystkim rybek ja dziś chyba odpuszczę wczorajszy deszcz mnie rozłorzył ale jutro na bank znowu się spotkam z bolkami tyle że na Wiśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Tomy gratulacje za czystą wodę. Kombinuję gdzie to mogłeś zrobić, bo jesteśmy z tych samych stron. Ale w sumie to chyba nieważne. Bolo na czystej wodzie to poezja, jeszcze raz gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Wrzuć zdjęcie tych wobków bo jestem ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Remek poszedł e-mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Dziś spóźnione otwarcie na Wiśle w Warszawie Łatwo się nie łowiło. Woda niosła sporo trawy i patyków - chyba po nocnym i porannym deszczu. I do tego, nie jestem pewein ale jakieś żółte kwiaty lipa czy coś takiego. Udało się trafić dwie sztuki 68 i 63 cm. Zdjęcia pierwszego nie wrzucę mimo że miał wymiar forumowy ponieważ bardzo łapczywie połknął wobka i krwawił.Drugi maławy Dla zainteresowanych jak zwykle na thrilla który jak dotąd nigdy mnie nie zawiódł. Otwarcie można uznać za udane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi