kuzyn Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Pierwszą 80-tkę sezonu (w naszej ekipie) pojmał Robert <_< Ryba w bardzo dobrej kondycji!!! Pozdrawiam kuzyn . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 No pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Piękna rapa... i chyba znajome miejsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 @Kuzyn, graty dla Roberta Pikna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Kuzyn, u Was kto by nie złowił to i tak będzie na Roberta Piękny bolek, gratualcje. Jestem tylko zaskoczony miejscem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 ...no chyba, że Smaczek Mnie zaskoczyły gabaryty o tej porze roku... optymistyczne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Smaczek nie zarażony boleriozą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Aleś mnie Krisu nakręcił. Ta woda, te góry, ten piękny bolek. Dzwonie zamówić kwaterę. Pewnie się wkurzą, że dzwonie o 4 rano, ale co tam No pisałem Tobie że piknie jest no i coś tam w wodzie pląsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 no piękne rybki i już widzę że Robert zaciera rączki Gratulacje, a u nas znowu woda w górę, ech ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 ładny spaślaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Mimo fatalnych warunków udało sie wydusić trójaka. Rzadko kiedy po rybach mam gacie przemoczone tym razem bylo jednak inacej.Pozdrawiam Suleje trzy i pół . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Troche z innej beczki. Ten był juz calkiem przyzwoity....Pozdrawiam Suleje trzy i pół . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Tomek, ile razy Ci mówiłem abyś nie pływał w woderach .A tak serio, fajne rapki. P.S ładnie nam wczoraj dupsko zlało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 oj tak dupsko miałem całe mokre lewą nogę też dziurawego wodera mam masakra. pogoda nie nastraja optymistycznie. Ja nie umiem łowić w takich warunkach. Pozdrawiamy Suleje trzy i pół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Pogoda pogodą, dziś mamy 422cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 I chyba będzie jeszcze gorzej. Maj mamy chyba delikatnie wycięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Mało powiedziane, wiosna z głowy. Powódź jest pewna, pytanie tylko jak duża. Mamy teraz okres w którym powinny się trzeć sumy a woda ma 12 stopni. Mam nadzieję, że chociaż klenie się wytarły. Krąpie i leszcze się trą w rozlewiskach więc kłusole mają żniwa. Gorzej być nie mogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Mało powiedziane, wiosna z głowy. Powódź jest pewna, pytanie tylko jak duża. Mamy teraz okres w którym powinny się trzeć sumy a woda ma 12 stopni. Mam nadzieję, że chociaż klenie się wytarły. Krąpie i leszcze się trą w rozlewiskach więc kłusole mają żniwa. Gorzej być nie mogło. POZAMIATANE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietiabo Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Byłem dzisiaj na przystani i w porównaniu z z wczorajszymdniem nawet ciu spadła(jakies 15cm )ale czuje ze idą takie przybory po 50 cm dziennie.Robert u ciebie to chyba juz powódz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Każdą falę poprzedza mały spadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 szkoda ze nie taki duży, żeby zdążyć zerwane blachy pozbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Od połowy tygodnia ma być lepsza pogoda więc może w końcu rzeki przestaną przybierać. Oby nie powtórzyła się powódź 97. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Z powodu chwilowego bana dopiero teraz mam okazję się pochwalić. Tydzień temu otworzyłem sezon boleniowy:) Niecałe 60 cm:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 U mnie dramatycznie.Na Sole mosty pozamykane.Po łowieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Woda przybrała, a może ktoś kiedyś łowił przy takim stanie bolenie? Nie powiem, kusi mnie założyć wodery, wejść na zalane ostrogi i popróbować w przelewie pomachać. Chociaż wiem ze to dość niebezpieczne, bo jak wiadomo taka wezbrana rzeka niesie bardzo dożo przeróżnego syfu, który może nas w takiej sytuacji przysłowiowo ,, zmieść z powierzchni ostrogi. A teraz maleńki OT. Pamiętam w czasie powodzi z 97 roku, pewien gościu udzielał wywiadu dla wiadomości. Stojąc w woderach, w swoim zalanym ogródku, prezentował dużego leszcza złowionego na wędkę na jego posesji komentując to w ten sposób ,,Panie, czym się mamy martwic , piękne leszcze w ogródku biorą, czego więcej nam potrzeba maniak wędkarstwa pełną gębą, który w obliczu klęski żywiołowej, nie zapomniał o swojej pasji hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi