pampi Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 ładny ale jakiś zmutowany ten bolek z naroślą na skrzelach, pewnie dlatego taki duży urósł bo jak go przez cały żywot mięsiarze łowili to brzydzili się go wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Dzięki wszystkim Ryba marzenie - spełnione. To nie narośl to pościerane pokrywy skrzelowe. Z obu stron w tym samym miejscu. Blizny po starciach. Istny weteran! P.S. Seb myślał, że to tarpon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Warto zobaczyć: http://przewodnicywedkarscy.pl/?p=5416 Pod metra ryba...niesamowite, gratulacje. Chyba jedynie metrowy sandacz móglby mnie tak samo wzruszyc. Wygląda na zaporówke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 eeee, Kuba, przesadzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Wyglada na Słowacką zaporówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 To ja tez pochwale sie nową życiówką, rybka mniejsza ale radość równie wielka . ps ta wędka w tle nie jest moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 @Nesta, gratuluję pięknej życiówki. Rybka wygląda mi na 80+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 to i ja dorzuce cos z oderki moja życióweczka ;Dhttp://img638.imageshack.us/img638/4665/22062010059.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Rapka znajomka złowiona na stojącej wodzie 86cm fota z telefonu ale będą lepsze fotki w całej okazałości to wstawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Ale wysyp grubych boleni. Rewelacja! Gratuluje dla Lowcow okazow!! Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 ładnie ładnie, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Tomy gratuluję rybek i to złowionych na własne dzieło Z tym moim dziełem to trochę przesada.Siudaki oklejone skóra z ciut zmienioną pracą to wszystko.U mnie to działa.Teraz z Pawłem Wobler-W1 zrobiliśmy fajnego wobka i jestem bardzo zadowolony z lotności zero fikołków,kopyrtasów itd.9cm ok 19g,piękna praca.Niebawem testy.Co najważniejsze jest to konstrukcja bezsterowa,zero oporu przy prowadzeniu co mi bardzo odpowiada a praca jest po prostu .Tomy rzadko tu zaglądam ale widzę , że jesteś gościem który potrafi z każdej przynęty wycisnąć jakąś skuteczność . Jeśli chodzi o mnie to jestem człowiekiem otwartym na wszelkie propozycje . Zawsze w kilka osób można stworzyć coś łowniejszego niż samemu . Cieszę się , że ta konstrukcja dała Ci satysfakcję nad wodą . Jutro wyślę Ci kilka nowych i mam nadzieję , że będą równie skuteczne czy też będą podobnie pracowały . Wiesz , to jest tylko garażowa produkcja i na typową powtarzalność to musiał bym się specjalnie ustawiać . Jednak nie ma rzeczy nie możliwych . Oby te moje wypociny przynosiły Ci jak najwięcej upragnionych rapek . Pozdrawiam Paweł B . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Kilka miejscówek rzecznych namierzonych z konkretnymi Bolkami,u mnie zostały tylko koty więc nie śmigam.Ostatnio po ok.10sztukach pod 60cm się zwinąłem.W planie jest kilka miejscówek w Polsce i w Niemczech,zobaczę co z tego wyjdzie,wypali.Na 100% będą konkretne ryby na te wobki a w lipcu spróbuję pomacać na nie wąsate.Przyłowy już były .Co będzie dalej czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Dzięki wszystkim Ryba marzenie - spełnione. To nie narośl to pościerane pokrywy skrzelowe. Z obu stron w tym samym miejscu. Blizny po starciach. Istny weteran! P.S. Seb myślał, że to tarpon Mam pytanko-ile ma ten bolek, bo widać, że duży, ale ile dokładnie. Nie mam aż tak długiej wyobraźni jak długość rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ja dziś zrobiłem mały rekonesans na po-powodziowej Wiśle. Efekt to 3 bolki (50,58i68cm). Dwa mniejsze połakomiły się na Gusmana, większy na wobler A.Lipińskiego. Największa rybka puściła trochę krwi, a reglamin zabrania wstawiania takich zdjęć. Nie mniej jedna oczywiście wszystkie ryby wróciły w znakomitej kondycji do wody. Pozdrawiam A Andrzej Lipiński siedzi i ostrzy kotwice na bolki...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 eeee, Kuba, przesadzasz To w takim razie gratuluje fotooperatorowi niezlego thrillera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Aleś Ty Kuba naiwny, jak panienka idąca oglądać znaczki do kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Bez dwóch zdań - to potężna rapa z 9tką na przedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 u mnie się już ruszyło ale z komarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 ...ja jutro dam sie pokąsać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 no to połamania kija ......... przy odganianiu komarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 . Rybka miała równo 90cm. Wkrótce krótka relacja z wyprawy na naszej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Singor_ths zwlekałem z gratkami bo powiem szczerze ze dopiero teraz doszedłem do siebie po tym jak zobaczyłem tą fenomenalna rybę.Powiem krótko złowić,wypuścić i mogę walnąć kopytami w kalendarz,szok w szoku i amok w amoku.Niesamowita ryba szczere gratulacje i zazdroszczę piekielnie w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 hahahaha Serdeczne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazdzior Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 W życiu takiej rapy nie widziałem. Piękna ryba. Gartulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi