J A Z Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 ...ja jutro dam sie pokąsać ... @Patu. Ty musisz jeszcze z tydzień czekać na niższą wodę i nie zapomnij, że te znaczone to są nasze lubuskie, co spłynęły do was (tak jak w `97). Także, te przeganiać do nas w górę rzeki. Wczoraj wysłałem wobki do forumowicza j.pl (jest zalogowany, ale nie pisze), które już dzisiaj dostał, był już z nimi nad wodą i skusił bolka(76cm) : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Łukasz Panas 2 tyg temu w centrum Wrocławia złowił na Spirita bolka 91cm. Ciekawe co jutro chłopaki na zlociku połowią. Podobno woda się czyści?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Oczywiście Mateuszu ogromne gratulacje! Ciekawy jestem co pokazuje taki boleń na wędce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Mateo, już nie jesteś moim kolegą Wielkie gratulacje! Piękna ryba, marzenie wielu wędkarzy, coś niesamowitego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Tomy obiecujesz że jak takiego złowisz to odłożysz łyżkę???? a serio to takiego byka złowił mój sąsiad(miejsce na Wiśle od pralki) którego zabrałem pierwszy raz na spinning.Mało tego miał na kiju na pierwszym wyjeździe 7szt!!potem chłopa zabrałem na pstrągi i znakautował mnie 2szt około 50-60cm gdzie ja znajac kazdy kamyk,korzeń itd złowiłem ZERO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Moja mama jak jej dałem lekki spinning, żeby sobie okonka złowiła na obrotówkę to zacięła i wyholowała ślizgiem klenia 45-48cm. W miejscu gdzie NIE MA KLENI!!! tyle offtopu Niektórzy mają szczęście serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 już drugi deklarowany taki boleń(pod 90 a nawet ponad 90) a 0 fotek, ludzie mój kolega też złowił bolka pod 100cm jednak negatyw mu utonął i fotek nie będzie zejdźcie na ziemie bo mnie zaczyna mdlić jak to czytam niedługo każdy będzie się przebijał po 1cm i będzie licytacja kto da więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Noo. Ja też żałuję, że nie robi zdjęć. Swoją drogą to ta ryba mogła na mnie trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Redzi nie napisałem że miał 90cm napisałem tylko że był wielki.Jest masa takich przypadków ze osoba nie mająca pojęcia o łowieniu łowi taaaaką rybę.Tak samo kilka lat temu jak byłem na wczasach i chłop około 75lat ojciec faceta z domku obok złowił leszcza na oko 75cm w jeziorze gdzie niema leszczy.Łowił 5metrów od brzegu i pierwszy raz miał wędke w ręce.Jest pewnie duzo takich przypadków o taaakich rybach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 już drugi deklarowany taki boleń(pod 90 a nawet ponad 90) a 0 fotek, ludzie mój kolega też złowił bolka pod 100cm jednak negatyw mu utonął i fotek nie będzie zejdźcie na ziemie bo mnie zaczyna mdlić jak to czytam niedługo każdy będzie się przebijał po 1cm i będzie licytacja kto da więcej Redzi, spokojnie. Ja namierzyłem dziś takie kloce na grubo ponad 100, więc te 90 to sikuty. Dam Ci znać gdzie dokładnie to się im dobierzesz do d... bo ja nie mam teraz czasu. A trzeba je łowić, póki tam są Tylko weź aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Tylko weź aparat Najlepiej z obiektywem rybie oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 już drugi deklarowany taki boleń(pod 90 a nawet ponad 90) a 0 fotek, ludzie mój kolega też złowił bolka pod 100cm jednak negatyw mu utonął i fotek nie będzie zejdźcie na ziemie bo mnie zaczyna mdlić jak to czytam niedługo każdy będzie się przebijał po 1cm i będzie licytacja kto da więcej Redzi, spokojnie. Ja namierzyłem dziś takie kloce na grubo ponad 100, więc te 90 to sikuty. Dam Ci znać gdzie dokładnie to się im dobierzesz do d... bo ja nie mam teraz czasu. A trzeba je łowić, póki tam są Tylko weź aparat Zabiorę napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Mateusz moje gratulacje,piękna gruba rapa,jestem pod wrażeniem i zazdroszcze jak cholera paznokcie obgryzam i nie tylko ja Tego rozmiaru Boleń to prawdziwy okaz.Tym bardziej że złowiony w wodzie w której łowiło wielu specjalistów i rzekomo miało tam nie być ryb?? udowodniłeś że coś tam jeszcze pływa. A z tego co mi wiadomo to nie pierwsza piękna ryba Waszego Teamu z tego akwenu.Pozdrawiam serdecznie i życze dalszych sukcesów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Jeszcze raz dziękuje wszystkim!!!! specjalistów Nadal nie mogę dojść do siebie P.S. Dwa razy pobijałem swój rekord na tym wyjeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy25 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Wczorajszy popołudniowy boleń. Kijek przetestowany. Przywaliłw Knighta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Teraz to każdy prezentowany bolek będzie wyglądał blado..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Kapitalny bolo. Szczere gratulacje. W sobote na zbiorniku dostałem bolka piataka. Zdjecia wkrótce mam problem ze zgraniem na kompa. Jednak ten mój to tki bigosik. Ech pozazdrościc. Pozdrawiamy Suleje trzy i pół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekk Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Ten Boleń wygląda jak jakaś ryba z Amazonki Może dlatego że takie blade płetwy Ale fakt - niezły kolos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 wątek pozamiatany...boleń jest po prostu gigantyczny czekamy na relację pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 nie wiem czy to tylko moje odczucie ale łowca i boleń podobni do siebie :> hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 heheheheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 ten boleń to jak jakiś kaszalot wygląda taki wypasiony. Rewelacyjna ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Na świecącą gumkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Fajny rudzielec ... na oderce tez takie hasają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy25 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Hasają, chociaż żal że woda szybko opada. Plus tego. Nastanie czas na podchody na kolanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi