patu Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Witam. Wreszcie skusułem pierwszą 5-tkę tego sezonu ze zbiornika. Pozdrawiam Tomek Sulej ...Tomek, fajna lufa ze żwirowni, jutro będą odrzańskie Widzę, że ogarnąłeś już D70s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Tomek brawo. Konkretny okaz.No Patryk czekam na wiesci...z pontonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Spoko Marcel, jak będzie coś gruuubego to dam znać. Ostatnio było, ale jeden z elementów zestawu nie wytrzymał .... niestety. Poza tym jakieś średniaki o których nie ma sensu wspominać po boleniu Mateusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 a to mój maluszek prawie na styk z norma jb :>. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 ... i dwa z 7-miu dzisiejszych moich odrzańskich maluszków... Wobler by @wobler W-1 prowadzony w toni na jednej z rafek...Woda na dolnej Odrze opada a rzeka budzi się do życia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Patryk,pierwszy ... niesamowity kolorek PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 To z tych złotopolskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Przepiekne Rapy Panowie Gratuluje!!! Na Menem totalna porazka. Nawet Okonie nie biora. Mimo to rano wyrusze jak co weekend pomarzyc o wielkiej Rybie zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Pampi, na czym Ty kucasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Pampi, na czym Ty kucasz??dobrze znana miejscówka na stołecznej rzece - szkoda że tak dobrze ją widać bo do tej pory był tam względny spokój... teraz pewnie będzie ciężej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 3 najładniejsze rybeczki z mojej wyprawy z Redzim na zaporówkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Gratki Robert, ładnie odpasione te zaporzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Dzięki. Fakt, zmiana jakościowa jest niesamowita. Niestety odbiera mi to całkowicie chęci do łowienia w Wiśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 patu, gratki za bolaski . Widzę , że pokazałeś nowe woblerki Darkowi M. bo odezwał się do mnie , też chce się do 2 przytulić . Powolutku idą prace nad jeszcze innymi woblerkami jeszcze ciut inaczej pracującymi i mam nadzieję , że też będą skutecznie oszukiwały takie a i większe rapki . U mnie po powodzi rapy jakby się wyniosły . Pływałem ostatnio trochę po Warcie i oprucz nieźle żerujących okoni i pojedynczych ataków szczupaka nic innego nie zarejestrowałem . Chociaż wydawało bi się , że gdzieś w oddali dało się słyszeć pojedynczy atak rapy . Pozdrawiam Wszystkich zafascynowanych tą rybką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Paweł, są bardzo dobre do toniowego łowienia.na fotce poniżej wobler był również na końcu zestawu ( no może prawie <_< ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Super torpedy Panowie! Gratulacje!! Patu, Czy to na ten oderwanej opasce na zakrecie ? przetrwalo to miejsce powodz ? Czy moze zle kojarze ? Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Guzu, to inne rewiry - parę km niżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Patryk, A tamta opaska przetrwala czy DUZA WODA zrobila porzadki ? ogolnie duze zmiany sa na rzece ? Czy jeszcze za wczesnie by moc to osadzic ? Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Guzu, jest dobrze...a nawet lepiej... wpadaj na rewiry to się przekonasz. Kiedy planujesz odrzański fishing-trip?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Robert ładnie wypasione są te bolki.Czy to z Rożnowskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Czy to z Rożnowskiego?A moze ze slovensko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Robert ładnie wypasione są te bolki.Czy to z Rożnowskiego? Rożnowskie, a jakże. Imponują średnią wielkością, chociaż wyglądają po powodzi koszmarnie. Widać, że dostały w d… potwornie. Ale żyją i to najważniejsze. Jak się tam wybierzesz to daj znać wcześniej. Gwarantuje Ci, że złowisz nie jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Niestety w tym roku moja rodzinka wybrała morze ,ale w przyszłym roku znów zawitam nad tym pięknym zalewem.Robercie jeszcze zapodaj jaka to przynęta sprawdziła się na zalewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 To nie zapomnij zabrać kija i tym razem zawoła jak mnie zobaczysz O resztę się nie martw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi