Skocz do zawartości

Bolenie 2010

Gugcio

Rekomendowane odpowiedzi

Tomy gratuluję rybek i to złowionych na własne dzieło :D

Z tym moim dziełem to trochę przesada.Siudaki oklejone skóra z ciut zmienioną pracą to wszystko.U mnie to działa.Teraz z Pawłem Wobler-W1 zrobiliśmy fajnego wobka i jestem bardzo zadowolony z lotności zero fikołków,kopyrtasów itd.9cm ok 19g,piękna praca.Niebawem testy.Co najważniejsze jest to konstrukcja bezsterowa,zero oporu przy prowadzeniu co mi bardzo odpowiada a praca jest po prostu :D

.

Tomy rzadko tu zaglądam ale widzę , że jesteś gościem który potrafi z każdej przynęty wycisnąć jakąś skuteczność . Jeśli chodzi o mnie to jestem człowiekiem otwartym na wszelkie propozycje . Zawsze w kilka osób można stworzyć coś łowniejszego niż samemu . Cieszę się , że ta konstrukcja dała Ci satysfakcję nad wodą . Jutro wyślę Ci kilka nowych i mam nadzieję , że będą równie skuteczne czy też będą podobnie pracowały . Wiesz , to jest tylko garażowa produkcja i na typową powtarzalność to musiał bym się specjalnie ustawiać . Jednak nie ma rzeczy nie możliwych :mellow:

. Oby te moje wypociny przynosiły Ci jak najwięcej upragnionych rapek . Pozdrawiam Paweł B .

Kilka miejscówek rzecznych namierzonych z konkretnymi Bolkami,u mnie zostały tylko koty więc nie śmigam.Ostatnio po ok.10sztukach pod 60cm się zwinąłem.W planie jest kilka miejscówek w Polsce i w Niemczech,zobaczę co z tego wyjdzie,wypali.Na 100% będą konkretne ryby na te wobki a w lipcu spróbuję pomacać na nie wąsate.Przyłowy już były :D.Co będzie dalej czas pokaże.

Dzięki wszystkim :mellow: :mellow: :mellow:

Ryba marzenie - spełnione.

To nie narośl to pościerane pokrywy skrzelowe. Z obu stron w tym samym miejscu.

Blizny po starciach. Istny weteran!

P.S. Seb myślał, że to tarpon :lol:

Mam pytanko-ile ma ten bolek, bo widać, że duży, ale ile dokładnie. Nie mam aż tak długiej wyobraźni jak długość rybki :D

Ja dziś zrobiłem mały rekonesans na po-powodziowej Wiśle. Efekt to 3 bolki (50,58i68cm). Dwa mniejsze połakomiły się na Gusmana, większy na wobler A.Lipińskiego. Największa rybka puściła trochę krwi, a reglamin zabrania wstawiania takich zdjęć. Nie mniej jedna oczywiście wszystkie ryby wróciły w znakomitej kondycji do wody.

Pozdrawiam

A Andrzej Lipiński siedzi i ostrzy kotwice na bolki...... :mellow:

Singor_ths zwlekałem z gratkami bo powiem szczerze ze dopiero teraz doszedłem do siebie po tym jak zobaczyłem tą fenomenalna rybę.Powiem krótko złowić,wypuścić i mogę walnąć kopytami w kalendarz,szok w szoku i amok w amoku.Niesamowita ryba szczere gratulacje i zazdroszczę piekielnie w pozytywnym tego słowa znaczeniu.