Skocz do zawartości

Bolenie 2010

Gugcio

Rekomendowane odpowiedzi

...ja jutro dam sie pokąsać :lol: ...

@Patu. Ty musisz jeszcze z tydzień czekać na niższą wodę :lol: i nie zapomnij, że te znaczone to są nasze lubuskie, co spłynęły do was (tak jak w `97). Także, te przeganiać do nas w górę rzeki.

Wczoraj wysłałem wobki do forumowicza j.pl (jest zalogowany, ale nie pisze), które już dzisiaj dostał, był już z nimi nad wodą i skusił bolka(76cm) :lol: :

http://img708.imageshack.us/img708/4277/bolek76cm.jpg

Tomy obiecujesz że jak takiego złowisz to odłożysz łyżkę???? :lol: a serio to takiego byka złowił mój sąsiad(miejsce na Wiśle od pralki) którego zabrałem pierwszy raz na spinning.Mało tego miał na kiju na pierwszym wyjeździe 7szt!!potem chłopa zabrałem na pstrągi i znakautował mnie 2szt około 50-60cm gdzie ja znajac kazdy kamyk,korzeń itd złowiłem ZERO!!!

już drugi deklarowany taki boleń(pod 90 a nawet ponad 90) a 0 fotek, ludzie mój kolega też złowił bolka pod 100cm jednak negatyw mu utonął i fotek nie będzie zejdźcie na ziemie bo mnie zaczyna mdlić jak to czytam :wacko: niedługo każdy będzie się przebijał po 1cm i będzie licytacja kto da więcej :o

Redzi nie napisałem że miał 90cm napisałem tylko że był wielki.Jest masa takich przypadków ze osoba nie mająca pojęcia o łowieniu łowi taaaaką rybę.Tak samo kilka lat temu jak byłem na wczasach i chłop około 75lat ojciec faceta z domku obok złowił leszcza na oko 75cm w jeziorze gdzie niema leszczy.Łowił 5metrów od brzegu i pierwszy raz miał wędke w ręce.Jest pewnie duzo takich przypadków o taaakich rybach...

już drugi deklarowany taki boleń(pod 90 a nawet ponad 90) a 0 fotek, ludzie mój kolega też złowił bolka pod 100cm jednak negatyw mu utonął i fotek nie będzie zejdźcie na ziemie bo mnie zaczyna mdlić jak to czytam :wacko: niedługo każdy będzie się przebijał po 1cm i będzie licytacja kto da więcej :o

Redzi, spokojnie. Ja namierzyłem dziś takie kloce na grubo ponad 100, więc te 90 to sikuty. Dam Ci znać gdzie dokładnie to się im dobierzesz do d... bo ja nie mam teraz czasu. A trzeba je łowić, póki tam są :D Tylko weź aparat :mellow:

Redzi, spokojnie. Ja namierzyłem dziś takie kloce na grubo ponad 100, więc te 90 to sikuty. Dam Ci znać gdzie dokładnie to się im dobierzesz do d... bo ja nie mam teraz czasu. A trzeba je łowić, póki tam są :D Tylko weź aparat :mellow:

Zabiorę napewno :mellow:

Mateusz moje gratulacje,piękna gruba rapa,jestem pod wrażeniem i zazdroszcze :D jak cholera :D paznokcie obgryzam :mellow: i nie tylko ja :mellow: :mellow: :mellow: Tego rozmiaru Boleń to prawdziwy okaz.Tym bardziej że złowiony w wodzie w której łowiło wielu specjalistów i rzekomo miało tam nie być ryb?? :mellow: udowodniłeś że coś tam jeszcze pływa. A z tego co mi wiadomo to nie pierwsza piękna ryba Waszego Teamu :D z tego akwenu.Pozdrawiam serdecznie i życze dalszych sukcesów.