Krisu23 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Dlatego ja wolę jezioro bo nie trzeba się czołgać. Wystarczy dobry dryfik albo kotewkę sprytnie w dobrym miejscu zarzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Hasają, chociaż żal że woda szybko opada. Plus tego. Nastanie czas na podchody na kolanach To zależy jak i gdzie się łowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Właśnie otrzymałem telefon od Roberta, że łowią bolki aż miło. Efekty przeszły ich oczekiwania. Po powrocie wątek dostanie troszkę rybiego mięska do konsumpcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 @patu, teraz te ciemne lepiej biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Nad Odrą też zaczęło się coś w końcu dziać. W prawdzie bolenie biją coraz rzadziej i są bardziej podejrzliwe, ale można wciąż coś złowić. Dziś np. wyjąłem dwa, kilka kolejnych tylko polizało moje przynęty. Łowię w godzinach od ok. 21:00 do ok. 23:00. Wcześniej nad wodą za dużo ludzi, a wieczór ma swój magiczny urok. Mniej więcej taki jak na załączonym zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspar Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Wczorajszy 73 cm , przynęta chyba widoczna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Gratki, fajny bolo. Na odrze tez się ruszyło. Na opadającej nieźle gryzą bolenie i sandacze P.S poważnie wygladazsz jak na 21 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 To jego tata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 ..domyśliłem się .. napisałem to w żarcie <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Ja też się domyśliłem , że Ty sie domyśliłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspar Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 dzięki (że się domyśliliście ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 A ja się domyśliłem że wy dwa się domyślicie i dla tego siedziałem cicho . Pozdrawiam Gromiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 A ja się domyśliłem że wy dwa się domyślicie i dla tego siedziałem cicho . Pozdrawiam Gromiś ooo, jest i domyślny Gromiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Siemka Patryk,jak tam Oderka? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Kilka bolasków z Wisełki, tylko nie moge tych dużych namierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 I jeszcze para fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Na co ,na ukleje JAZA, pisze od razu bo potem z privami nie nadążam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Siemka Patryk,jak tam Oderka? Pozdrawiam serdecznie Zaczyna żyć, oj zaczyna ...Pozdrawiam również i mam nadzieję, że do zobaczyska tam gdzie kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Dzisiejsza szczecińska rapka ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Kilka bolasków z Wisełki, tylko nie moge tych dużych namierzyć. Ładne. Możesz zdradzić w jakich godzinach łowisz ? Chciałbym porównać to z Odrą. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Czołem.Zaliczyłem dzisiaj drugi seans nad Wisła po ,, wielkiej wodzie ,,. Wszedzie setki ton naniesionego piachu. Po opaskach brzegowych niema sladu. Wszedzie piach, piach. Ciekawie jak wyglada koryto i głebokie opaski? Poczekamy jak woda opadnie. Za to sa nowe zwaliska, nowe wyrwy. Buro i szaro bez zdzbła trzciny, ktore tak niedawno zieleniły brzegi. Rzeczywiscie ryby ładnie grasuja głownie sredniaki i maluchy. Trafiłem na dwa miejsca gdzie polowało po kilka sztuk i ja z powodzeniem zapolowałem na nie. Ryby szalały w tym miejscu cały dzien. Ryby połowiłem z powierzchni, głebsze prowadzenie nie przyniosło nic ...ciekawego. Zadnych wiekszych boleni nie zaobserwowałem. Fakt jeden ładny ,, chodził ,, punktowo co 2 minuty, ale wrednie, za powalonym drzewem Wczesniejsze moje miejsca swieciły pustkami, ale na nie przyjdzie jeszce czas za tydzien Ps ładne bolusie łowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Kilka bolasków z Wisełki, tylko nie moge tych dużych namierzyć. Ładne. Możesz zdradzić w jakich godzinach łowisz ? Chciałbym porównać to z Odrą. Pozdro. Łowione od 18 do 21 30 (+-) .Musze popróbować wcześnie rano ,i posiedzieć od 21 do 23 może te duże wtedy się ujawnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Witam. Wreszcie skusułem pierwszą 5-tkę tego sezonu ze zbiornika. Pozdrawiam Tomek Sulej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Gratulacje Tomku Ile cm ma taka 5tka ze zbiornika ? Wyglada naprawde na okaz ! Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Witaj. Tak naprawde to nie wiem gdyz nie zdążyłem jej zmierzyć. Na oko 80+. Waga na chwytaku pokazała 5 kg. Pozdrawiam Tomasz Sulej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi