Tomek Sulej Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Witaj. ładne bolki oj ładne. Wygladaja na takie sterydowe. Ile cm miały. Wygladaja na takie po 80, 80+. Pozdtrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Czesc PatrykPolowiłes i to ladnie. Szkoda, że nie mogłem, ale sam rozumiesz....Gratuluje . Co myslisz o piatku? Dasz radę? Pozdrawiamy Suleje trzy i pół ... i dwa z 7-miu dzisiejszych moich odrzańskich maluszków... Wobler by @wobler W-1 prowadzony w toni na jednej z rafek...Woda na dolnej Odrze opada a rzeka budzi się do życia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 To ile ryby miały, a jak wyglądają na zdjęciach to dwie różne sprawy. Wszystko zależy od tego kto trzyma rybę, jak ją trzyma i jakiego obiektywu użyto. Żadna z 7 złowionych ryb nie przekroczyła 80 cm a jedna nawet 70. Ale wszystko jest na dobrej drodze aby padły te największe. Trzeba tylko trochę porzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Witaj. Rożnów ma warunki.....poza tym słynie z boleni grubych boleni. Ja w swoich rewirach nie mam żadnej zaporówki tylko żwirownie. Zwirownia ma połaczenie z Odrą i są w niej takze kapitalne bolki z tym, że ja jeszcze chyba do nich nie dojrzałem. Bolki z zaporówki to nie łatwy temat zas wyniki mogą byc imponujące. Powodzenia zycze Tomek SulejTo ile ryby miały, a jak wyglądają na zdjęciach to dwie różne sprawy. Wszystko zależy od tego kto trzyma rybę, jak ją trzyma i jakiego obiektywu użyto. Żadna z 7 złowionych ryb nie przekroczyła 80 cm a jedna nawet 70. Ale wszystko jest na dobrej drodze aby padły te największe. Trzeba tylko trochę porzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Wiem jak są trudne bo mnie na pierwszym wyjeździe potwornie upokorzyły. Ale się pozbierałem i drugiego dnia pobytu odkryłem o co im chodzi. Czy to przesadny optymizm? - czas pokaże. Póki co szykuje arsenał na nie. Za życzenia nie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Proszę nie cytować Obrazków - wycinamy je z postów w cytatach go generują zupełnie niepotrzeby ruch na serwerze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Gratulacje Patryk, gratulacje Robert. Upalna rybka ze statywu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Gratuluję @Marcel. Poniżej też podebranie, ale w bardziej dynamicznym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Dzięki Marcel. Redzi nie tylko pozował, swoje też złowił. Musi nam to wystarczyć bo woda u nas wprawdzie już 190 ale brudna jak na Twojej fotce. Ty jak widać się nie poddajesz, a to się ceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Tak, tak Dynamiczny ,, koziołek ,, Robert masz racje woda jest zafajdana ze hej.Za to bolenie rozkreciły sie maksymalnie. Mimo to dosc ciezko sprowokowac je do brania. Sa bardzo ruchliwe, wiec czasem trzeba cierpliwie, cierpliwie czekac na spotkanie przynety w torze ich ,, przelotu ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Gratuluję wszystkim ładnych boleni, w końcu coś się ruszyło w przyrodzie Miejmy nadzieję że rzeki w końcu się ustabilizują.To ja też wstawię coś od siebie. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Super rybki panowie, niektóre zdjęcia - piękne! Ostatnio wypadłem na godzinkę i trafiłem ok.60cm, w super kondycji, grubiutki i grzbiet mu się złocił. Ciężko było chwycić. Próbowałem sposobu @wujka z chwytem pod brzuch, ale bolek był baaardzo spokojny przez... 3 sekundy Potem fik do wody i jeszcze odjazd na poluzowanym hamulcu.Drobnicy pełno, w maju i czerwcu miały względny spokój, to może być najlepsza jesień od lat!!Fotka słaba I najważniejsze próbowałem możliwości multika, więc jakby to mój pierwszy bolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Marcel, Wujek gratki za bolki. Faktycznie rozkrecilo się na dobre. Tak jak napisał Patu Odra zaczeła żyć tylko ta ilość spławiajacych tołpyg jest masakryczna..... Pozdrawiamy Suleje trzy i pół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Super Bolenie Aż miło popatrzeć. Marcel nasza Wisła, żyje Boleniami i to na całego! Ostatni tydzień był rewelacyjny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 I ja na RH cosik połapałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Typowy Warszawiak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Może i ja dołączę się do tematu..Debiut ze zdjęciami-jakoś nigdy nie było okazji..może czas to zmienić W Wieprzu tez są bolenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Warta okolice Poznania nie śpi:P Może nie duże ale są:)Bez nich woda jakaś cicha,spokojna i martwa:P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Fajne wejście na forum z ładnymi rybkami @Bobesku Cieszy, że ekipa z Poznania rośnie w siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Dobrze, że tych bolasków trochę jest, bo weekendowi nie mieli by co kłuć po tygodniu Woda żyje, C&R, o to chodzi !Gratulacje bobesku, większe też krążą Witaj na Forum. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smolcik Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Woda na środkowej Wiśle mocno spada, mimo tego nadal bardzo mętna. Na zdjęciu jedna z kilku pierwszych w tym roku 70+ Wszystkie z głębokiej wody, daleko od brzegu, na wolno prowadzone, agresywne woblery - więc po zacięciu zabawa przednia. Rybki jak na tę porę roku nadzwyczaj podpasione; prawie połowa z nich złowiona nocą. Tak, tak wiem - paluchy... Na szczęście bolkowi nic się nie stało, odpłynął w świetnej kondycji, karnie zraszając mnie wodą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Oj, to pewnie ubranko pobrudził? Wygląda na niegrzecznego - i dużego oczywiście. Gratulacje za rybę i wytrwałaś. Tak po nocy z tymi komarami to nie przelewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smolcik Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Dzięki ten był naprawdę zły i po braniu odjechał na ładne kilkanaście metrów. Wziął dość nietypowo (dwa trącenia, po 2 szybkich obrotach trzecie - zacięte), przez chwilę myślałem nawet, że mam ładnego sandacza - chwilę stał w miejscu i dopiero potem ruszył. Co do komarów... kumple zawsze są na mnie źli, bo mnie... po prostu prawie nie gryzą <_< Na mnie już czas, zmykam nad wodę. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 W sobotę testowałem nowy patyk od Daniela.Marek Szymański napisał, że kij na bola trzeba lubić.Chyba miał rację, po latach łowienia zauważyłem, że w moich miejscach i tak stosuję ciężkie lotne przynęty, więc pomyślałem o powrocie do mojego ulubionego casta.Myślałem o tej armacie: http://www.zenaq.com/rod/fantastic/defi_bahn_akame.phpNiestety ZENAQ nie sprzedaje wędek poza Japonię?!Zamówiłem długi kij castingowy u Daniela i miałem kupę radochy!!!Za rok wciągnę multik DAIWA Z (85cm/obrót i terkotka przy wyciąganiu linki ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Oj, Kuzyn, a ja Cię za normalnego faceta miałem Tak serio to jest gościu u mnie co sprowadza wszystko z Japonii. Tu na j.pl go chwalą, że szybko i niedrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi