HotSauce Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Bolki się ruszyły, więć gratulacje dla łowców, szczególnie te 80+ robią wrażenie! Ja po powrocie wybrałem się na stare miejscówki na Gwdzie. Tutaj woda niska i dość klarowna (takze powodziowej wody nie było, więc rzeka za bardzo się nie zmieniła). Co najważniejsze są i bolki. Na razie wieszają się te mniejsze od 75cm (moja osobista norma fotograficzna), ale praktycznie każdej holowanej rybie towarzyszy kilka następnych (co doskonale widać w polaroidach). Co ciekawe, bolenie stoją nie przy burtach, warkoczach, ale w wodzie o stałym uciągu o głębokości około 1 metra na zakolach od plytszej strony. Część z nich zdaje się polować jedynie na ważki i inne latające robale, więc bardzo dobrze sprawdzają się lekkie przynęty, prowadzone w ekspresowym tempie, w kolorze ciemnoniebieskim, które można swobodnie poderwać nad wodę. Ciągle czekam na 80+. Jeśli padnie to fotka bęzdie. PS - najlepsze brania około 2 po południu w słońcu, przy dość sporym wietrze.Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Moja życiówka Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 65 ma spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 mi na 135 wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterS Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Moja życiówka REGULAMIN się kłania http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=5362& ;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Regulamin nijak się ma do zdjęcia z jajem. Niezła sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 mi na 135 wygląda Nieco palce wyciągnięte pod obiektyw widać że kawał rybska Gratulacje dla łowców rapki widać że już są dosyć aktywne U mnie niestety po raz kolejny brudna woda i jak tu być zdrowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Witam u mnie na lubelskiej wiśle też zaczyna się sezon boleniowy, popływałem troche czego efektem były 4 bolenie, 3 krótkie 50 siątki i jeden większy. Oczywiście C&R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Dzień dobry ładne wejście na forum życzę dalszych sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Regulamin nijak się ma do zdjęcia z jajem. Niezła sztuka W tym przypadku wyjątkowo zezwalam. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 ja tez ...a nawet jestem za... ...dobrze ze nie ma Frika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Siemka Dawid Piękna rybka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smolcik Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Ostatnie dni trochę gorsze boleniowo, odwiedzałem łodzią różne miejscówki i oprócz 2 krótkich kijanek i jednej sztuki, z którą, mimo linki 0,35 i beast mastera do 100g nie pobawiłem się za wiele; bolenie gryźć nie za bardzo chciały.Woda powoli się klaruje, ale nadal wyjątkowo mało przejrzysta. Czas kończyć offtop: wczoraj znowu na brzegowych bolkach, poniżej jedna ze srebrzystych torped. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Poproś fotografa o bardziej ścisły kadr to lepiej będzie widać te piękne rybki. Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Gratulacje, ale chyba jednak fajniej oglądać w kolorze bo bolki są różne, a każdy kolor zachwyca. Ja jutro ruszam na dwa dni rozprawić się z Rożnowskimi. Oby tylko one mnie nie odprawiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smolcik Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Dzięki. Z kadrem racja , patelnia była niesamowita, a boleń nieźle zmęczony holem, więc maksymalnie przyspieszyliśmy sprawę. Ale trudno, ja robię lepsze Btw., nie wiem dlaczego, ale na wszystkich miejscówkach bolenie przestały gryźć nocą. Niby upał itd... edit: @Krisu23: racja, ale tutaj chyba wygrała moja próżność , dzięki czarno-bieli fotki zostały choć odrobinę uratowane, kolorowe oryginały były naprawdę masakryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Jeden z wczorajszych z wieczornej sesji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Piękne Patryku światło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mons Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Gratki Smolcik. Łowisz fajnie. Fotki to sprawa drugorzędna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Jak na złość wisełka na weekend skoczyła +/- 60 cm i płyneła mętna woda. Jedynie co dało się wydłubać to 2 śledziki około 50 cm, moze za tydzień bedzie lepiej. Gratki dla tych którzy połowili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Pytanie za 100pkt...Zgadnijcie co to za gość z kapelusiku zawitał na Odrze ?? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Paweł??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Krzysztof Ibisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Nie, on nie jest tak metroseksualny i nie naciąga się plastycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi