jerry hzs Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Po szczegolach twarzy powiedzialbym ze to Baloo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Chuck Norris? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Chuck Norris?Wiem, że on potrafi wszystko... ale czy zbroi wędki <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 lub Pitt to jest ...ma slabosc do kapeluszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Pudło. TD nie mylić z Team Daiwa lub Team Dragon Sam premier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Tadeusz Drozda ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Daniel Tanona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Brawo @Tofik, ale dostajesz 50pkt ... była podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 @Patu gdyby nie podpowiedź to strzelałbym że @jerzy....jakoś tak mi zza tego bolenia podobny do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Wyskoczyłem na dwie godzinki na Wisełke, efekt to rozgięta kotwica w boleniówce, musiała byc ładna rapka, szkoda troche, ale nic następnym razem go dorwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Ja też zaliczyłem dziś rozgiętą kotwicę ale od początku wiedziałem z kim zadzieram bo Redzi miał 3 brania i po każdym gluty na lince. Niestety łowiliśmy z brzegu i ryba mnie sponiewierała równo <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Czesc Patryk. Kapitalna fotka. Na urlopie bede miał dużo czasu, aby popstrykac sobie foty i nauczyc manualu. Jest to dla mnie czarna magia. Gratki stary i do zobaczuska na rewirach Pozdrawiamy Suleje trzy i pół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Nie wierze sam xrods w akcji . Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 To i ja wstawie swojego bolasa. Ciężko o coś wiekszego. W tym dniu złowilismy sporo boleni , wiekszość 60, 60+. Miałem jedną lufe na kiju, ale jak to bywa po emocjonujacym holu spiał sie. Pozostał tylko króciutki filnik na komórce. Szkoda ryba była z tych xxl. Pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Tomek, nie taki zły, a na większe przyjdzie jeszcze czas. To ja też zaprezentuje jednego z ostatnich większych. Złowiony w środku upalnego letniego dnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Widać że słoneczny. Opalony jak trzeba Ładny ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Rzeczywiście, trafił się taki miedzianek . Może spłynął przy powodzi z innego odcinka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Niestety oryginalne kotwice i kółko zamocowane przez producenta okazały się niewystarczająco mocne, szczęście że rybka spadła a nie poszła z hakiem w pysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Witaj Wujek. Piękny miedziany bolo......Kapitalna ryba. Gratuluje i pozdrawiam.Tomek Sulej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Witaj Flls. Skąd ja to znam.....Miałem podobne przypadki. Zawsze wymieniam kotwice i kółeczka lącznikowe to podstawa. Pozdrawiam Tomek Sulej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Witaj Wujek. Piękny miedziany bolo......Kapitalna ryba. Gratuluje i pozdrawiam.Tomek Sulej Dzięki Kapitalny to on będzie za 5 lat jak będzie miał te ponad 80 Co do zbrojenia to dla mnie tylko wzmacniany owner i stalowe kółka. Miałem już przypadki że przy siłowym holu nawet te kotwice były nadgięte, ale nigdy nie rozgięły się na tyle żeby ryba zeszła. O zwykłych kotwicach nawet nie piszę, chyba że ktoś się nastawia na 60-tki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Gratulacje Panowie za ładne bolki u mnie ostatnio o świcie dwa glutki po 50cm w godzinkę i do pracy.Czekam na wolny wieczór. A najbardziej to na wolną jesień Nie wiem Panowie jak dajecie radę łowić w pełnym słońcu przy tych upałach Niestety oryginalne kotwice i kółko zamocowane przez producenta okazały się niewystarczająco mocne Filip, kiedy ty masz jakieś urodziny, imieniny, coś? <_< PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Wujek, wzmacniany Owner tj.? ST-36 da radę??Grzesiek, do urodzin to ja myślę tego bolka jeszcze raz zaciąć, tym razem skutecznie <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi