admin Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 No właśnie ja też liczę na mniejszą rzekę. Narwi nie znam, ale ... piszę się?na Bug, tylko czy będą chciały i czy w ogóle będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Jest szansa że coś tam przeżyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Byłem nad Wisła Remku,ale jeszcze płynie kawa z mlekiem.Nie zaliczyłem żadnego kontaktu z ryba o bolkach nie wspomne.Nawet sie nie pokazuja.Trzeba cierpliwie czekac,mam nadzieje,ze do 1 maja sie wszystko wyklaruje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 połowa maja i może coś się zacznie bujać na Wiśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 U nas na pewno od połowy i to najszybciej ... ale mogę się?mylić. Czekam .... Szpiegu, dzisiaj w WŚ (najnowszym) widziałem Twego wobka w artykule Marka Szyańskiego Mariano, dzięki! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 nie mialem okazji widziec hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woys Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 A na Warcie tłuką aż miło, już nie tyle widac co słyhać jest na co popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Na moim Sanie baraszkowały już początkiem kwietnia, ale trzeba dać im odpoczać, za to w maju juz im nie popuszczę <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Milupa wierzę w to ... ale zobaczymy czy będą chciały już współpracować. Na Wiśle jeszcze jakoś cienko to widzę, ale może??? Kto wie? Nie byłem jeszcze nad Wisłą. Ktoś coś już widział, Wisła żyje (boleniowo)? PozdrawiamRemek Remku, oj żyje, żyje i to jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 No to super. Dlatego pytam bo nie miałem okazji pojechać na wycieczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 No to super. Dlatego pytam bo nie miałem okazji pojechać na wycieczkę Nie napiszę że gryzą ale się pokazują w wybranych miejscach Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Dobrze Paweł,ze zaobserwowałes takie pozytywne sygnały Wisła na dniach znowu do góry Chyba bedzie trzeba przenieśc sie nad mniejsza rzeczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Nie byłem jeszcze nad Wisłą. Ktoś coś już widział, Wisła żyje (boleniowo)? Zyje i ma sie dobrze. Male bolki wala w kleniowy wobki i te plytko i gleboko chodzace. Zdazyly sie juz przywitac z invaderem i z ukleja igla. Mysle ze otwarcie sezonu bedzie ciekawe. @Mariano nie wiem gdzie byles na Wisle ale dzisiaj na warszawskiej Wisle woda byla tylko lekko tracona, na pewno nie kawa z mlekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 U mnie cisza nic nie widać,ale są czuje to.Są,są łobuzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 @Anderew może i masz racje,że była trącona.Użyłem za grubego okreslenia,nieważne.Najważniejsze,ze ryby sie pokazuja i dzis takiego własnie bardzo sporego bolka namierzylem.Ganiał drobnice aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Eeh te bolki. Tak szczerze powiedziawszy, to mam za ten sezon na rozkładzie 4 takie, że tylko klaskać. Złowione podczas goniawki za jaziami. Dwa na horneta 3cm i dwa na twista na główce micro. Paranoja. A jak przyjdzie ich czas, to pewnie nic nie będę mógł chycić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Ktoś coś już widział, Wisła żyje (boleniowo)? PozdrawiamRemek Remku zyje i to jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 No to cieszę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Wszyscy się cieszą, ja również Zaczynamy już niedługo <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 w weekend pojadę na zwiady - na razie z aparatem i lornetką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 a obserwuje co dzień bo do Wisły mam 200m I nawet z okna widzę ją co dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Szczęściarz:) U mnie woda skacze, zimna jak w lutym.Zresztą w week miała całe 7 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Dyskusja o boleniach w okregu PZW Opole w nowym watku w dziale ogolnym - zapraszamy Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 w weekend pojadę na zwiady - na razie z aparatem i lornetką Z aparatem jak najbardziej, lornetka niekoniecznie. Nasz ulubieniec siedzi teraz ,, pod naszymi nogami ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 w weekend pojadę na zwiady - na razie z aparatem i lornetką Z aparatem jak najbardziej, lornetka niekoniecznie. Nasz ulubieniec siedzi teraz ,, pod naszymi nogami ,, Lornetka daje mi coś zupełnie innego - staję w jednym miejscu i jestem w stanie obmacywać ocznie linię brzegową brzegu, nad którym stoję 500m w dół rzeki i 500m w górę. Później jadę sobie poniżej miejscówki - jakieś 1.5-2km i macam kolejny odcinek PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi