szpiegu Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 to z tyłu co to za kanał ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Gratuluję wszystkim szczęśliwym łowcom, a szczerze zazdroszczę tym, którzy potrafią skusić bolka na zaporówkach (vide Mateo i Robert). Wczoraj i mnie dopisało szczęście (co prawda na rzece, ale też cieszy:)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 to z tyłu co to za kanał ?? K. Ulgi w Opolu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 przestraszyłem się, że to Odra boleń super z fajnym kolorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Ej Krissu, to jakaś poważna ryba. Porównując rękę do głowy nie jest powiększona optycznie x 2 jak to częto bywa. Gratulace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Znowu na jakiś czas mamy koniec boleniowania na wisełce - duża woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Proponuje pisać jak się woda będzie nadawać do łowienia bolków, to będzie mniej roboty. U mnie musi być przejrzystość przynajmniej te 20 cm. Po powodzi było takich dni słownie, jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 W morde jeza...kiedy mi sie miejscowki odsłonia?Nie dosc ze Powodz mi połowe brzegowych zmyła to tych srodrzecznych w ogole nie chce Wisła odsłonic.Po nocach mi sie snia moje zakryte ( zaklete ) rewiry...No nic jutro skoro swit trzeba podpisac ,, liste ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Radzę sobie chociaż porzucać bo u mnie leje równo i do jutra ma nawalić 100l/m2, a to się równa woda pod wał i jeszcze trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Kriss, ładny złoty bolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Dokładnie Robert tak jak piszesz. Wali deszczem non toper. Jeszcze dwa dni i nie wiem jak gdzie indziej ale u mnie bedzie powtórka z czerwca. Nic tylko się zbunkrować i łowić w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Szkoda, że nie ma jakiejś gry z boleniami. To by było to Dużo ciekawsza ryba niż taki bass. Woda już jest 3 m a jeszcze się fala nie uformowała. Do połowy wału będzie jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Szkoda, że nie ma jakiejś gry z boleniami. To by było to Dużo ciekawsza ryba niż taki bass. Woda już jest 3 m a jeszcze się fala nie uformowała. Do połowy wału będzie jak nic. Też o tym myślałem Niestety produkt byłby niszowy i nie dałoby się na tym zarobić, chyba że dać cynk Amerykanom, oni na wszystkim potrafią zrobić kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Fal przeszła. Była dokładnie do połowy wału. Tak więc jak być się chciały coś spytać chłopaki z IMGW to niech śmiało do mnie dzwonią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 U mnie fali jeszcze nie ma, ale jest sieczkarnia... Poza tym nadchodzi coroczna, Warciana rzęsa, także jest z......cie <_< Wieczorny amator narybku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Patryk! PIEKNA Fotka. Dawno takiego ladnego zdjecia bolenia nie widzialem. Najszczersze slowa uznania! Pozdrawiam Guzu p.s. co z ta rzesa ? ja tam za tydzien jestem i ma byc czysto ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Dzięki Guzu. Nie chcę Cie martwić, ale woda idzie do góry a @szpiegu pocieszył mnie dodatkowo zieloną Wartą . Będzie dobrze, coś się połowi - dziś na wysokiej można było nieźle pokleniojaziować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 @Patu, Warta jest zielona ale tylko miejscami i to bez szału, także powinno być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 A u mnie banan na japie - bo pierwszy wymiarek w AD 2010 - faktem jest, że i nie przykładałem się do nich w tym roku PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Pogratulować @zanderix . Teraz worek się otworzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 A u mnie banan na japie - bo pierwszy wymiarek w AD 2010 - faktem jest, że i nie przykładałem się do nich w tym roku PZDRZanderix Pozytywnie PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Brawo koledzy.Dzisiaj powalczyłem ostro.Kilometr przedzierania sie przez trzciny...i wreszcie na przykosie. Miejscowa ,, japa ,, Was pozdrawia. Plus kilku złowionych mimochodem foto statyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 @Patu, Warta jest zielona ale tylko miejscami i to bez szału, także powinno być dobrze Hej, ja tam łowię ostatnio tylko w necie ale na naszej Warcie raczej nie ma takiego problemu, jaki dochodzi do Odry.W Santoku dużo rzęsy do Warty wpada.. PozdrawiamGrzesiek P.S. Żeby tak offtopem nie siać, to słyszałem o grubej 80-tce w okolicy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 To mnie @szpiegu niepotrzebnie stresuje , kłamczuch jeden Marcel, fajne ujęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunek Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Witam Pozwolę sobie wstawić zdjęcie mojej życiówki, o ile nie macie nic przeciwko;) Wiślany, 83cm, złowiony całkiem niedawno. Na grzbiecie miał wyszarpaną ranę, podejrzewam że to sprawka jakiegoś ptaka. Pomimo to miał i chyba nadal ma świetną kondycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi