Skocz do zawartości

Bolenie 2010

Gugcio

Rekomendowane odpowiedzi

Kapitalna fotka Wujek :D. Moj 4-ro letni syn ostatnio mi powiedział...Tatuś mamy problem...na to ja: Jaki synek mamy problem....Ty tak rano wstajesz na ryby a ja lubie długo spac jak mamusia :D to faktycznie mamy problem. Za to moja Marysia, która na dniach przyjdzie na swiat juz w brzuszku żony wstaje razem ze mną :D ale to nie problem z Marysia bede jezdzil z rana na ryby zas z piotrkiem po południu, tak aby wszyscy byli szcześliwi :lol: . Gratulacje Wujek potomka oj jak podrośnie bedzie sie działo nie chciałbym być rapiszonem a jesli już to wegetarianinem :mellow: :mellow: :mellow:

Pozdrawiam Tomek

I stało się......xxl smakosz Rh12 w najcieższej wersji...miałem wrazenie, ze był szerszy ja dłuższy. Niestety nie mierzony tylko zważony :D .

Pozdrawiam Tomek

Witam ,

Gratuluję. Genialny grubas no i fotka bardzo dobra. Dawaj do kalendarza.

Pozdrawiam

Piotr

@Tomek Sulej on chyba pasl sie na takich jak ten moj maluch o gory :lol: :lol: :lol: Piekny kawal Rybska. Gratuluje.

@Patu Fotka naprawde swietna jak na nie ruszana. Cholera tez przydalby mis sie jakis porzadny sprzet i osoba ktora umie go obsluzyc :lol: :lol: :lol: Rowniez gratuluje czystego zlota :D

Kapitalna fotka Wujek :D. Moj 4-ro letni syn ostatnio mi powiedział...Tatuś mamy problem...na to ja: Jaki synek mamy problem....Ty tak rano wstajesz na ryby a ja lubie długo spac jak mamusia :D to faktycznie mamy problem. Za to moja Marysia, która na dniach przyjdzie na swiat juz w brzuszku żony wstaje razem ze mną :D ale to nie problem z Marysia bede jezdzil z rana na ryby zas z piotrkiem po południu, tak aby wszyscy byli szcześliwi :lol: . Gratulacje Wujek potomka oj jak podrośnie bedzie sie działo nie chciałbym być rapiszonem a jesli już to wegetarianinem :mellow: :mellow: :mellow:

Pozdrawiam Tomek

Tomek na wstępie gratuluję niesamowitej rapy, naprawdę robi wrażenie :D Ja miałem dzisiaj płynąć, ale zwyciężyło lenistwo, jak zobaczyłem Twojego bolenia już żałuję, powalczę jednak z brzegu.

Gratulujemy córci, będzie parka na pokładzie :D. Też czuję że Piotrek jest już skazany na bolenie, jeszcze trochę i będziemy podziwiać jego okazy i oby uczeń przerósł mistrza.

pozdrawiamy

KMMJ

Noooo Ten temat zyje.... . Monia cudowna ...Wujas Ty szczesciarzu :mellow: ...wszystkiego dobrego :D . Wracajac do Bolkow ...niesamowite ...gratulacje dla Was wszystkich B)

Jerry, dzięki wielkie. Zrobiłem lekki offtop, ale nie wyobrażam sobie że mógłbym napisać o tym gdzie indziej :D

pozdrawiam

W