pampi Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 a w jakim rejonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Remek poszedł e-mail Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 a w jakim rejonie ? Jeśli pytanie było skierowane do mnie odp. brzmi Tarchimin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Gratuluje bolasków.Mój dzisiejszy największy,jedyny mieszczący się w normach.Wszystkie brały na przynęte prowadzoną z prądem pod ukosem. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 @PAMPUCH71,piękna rapa,pewnie narwiańska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Tym razem biebrzańska <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 O rany, to tym bardziej ,tak mało pisze się o tej przepięknej rzece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 @PAMPUCH71 piękny Boleń gratuluje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Gratuluje bolasków.Mój dzisiejszy największy,jedyny mieszczący się w normach.Wszystkie brały na przynęte prowadzoną z prądem pod ukosem. Piękny bolek Wiślane jakies takie blade przy nim Brały zupełnie tak jak u mnie z prądem po ukosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Oto SPIRIT,nowa broń na bolenie Gdzie ten spiryt P.S.No i się znalazł w imieniu @Mariano Italiano wstawiam fotki i od razu mam pytanie o wagę i długość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Gratulacje bolców Więc i ja wyruszam na rekonesans wiślany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 U mnie też ilościowo dobrze, ale wielkościowo marnie . Dużo piędziesiątaków charcujących pod brzegiem. Duża woda stworzyła niesamowite nowe burty na Wisełce . Tam widzieliśmy z Sebkiem przyjemne Bolusie. Po powrocie z wyprawy na mega szczupaki zapolujemu na nie AAA i jednego z pod Trasy Ł wyjąłem wczoraj, tylko tez taki 50 cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 jeden z większych z wczoraj, 70-tka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Gratuluje @Stachu bolenia i ładnej fotki.Połakomił sie na gume? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Gratuluje @Stachu bolenia i ładnej fotki.Połakomił sie na gume? tak, większość wczoraj preferowała gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Panowie, wasze wyniki mnie onieśmielają. 18 boleni w jeden dzień?! Dla mnie to jakaś abstrakcja. Na Odrze we Wrocławiu bolki są aktywne jedynie przez 30 min po zmierzchu. Wcześniej nijak nie mogę zaprosić ich do zabawy. Za to po ciemku narzekać nie mogę, w końcu mam zdjęcie nadające się na forum. Wczorajsza 70-tka na tarnusa.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Piękne ryby Panowie. Gratulacje , tak siedzę przy robicie już 3 dzień i się zastanwiam kiedy ja w końcu stanę w tym roku nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Traq mina bolka bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Gratuluję wszystkim udanego rozpoczęcia sezonu Ja osobiście niestety jeszcze nie pochodziłem za bolkami ale dostałem dziś świetną wiadomość od swojego ucznia który dziś rano złowił na Wiśle w okolicy Góry Kalwarii bolenia pod 80 cm i tym samym pobił nauczyciela No ale cieszę się że nauka nie idzie w las i na dobrego boleniarza go wychowam To narazie tyle szczegółów bo poleciał znów nad wodę bo jak pisał, że się gotuje <_< Taki to ma szczęście - młody, dopiero raczkuje z boleniami a tu proszę - wyjechał mi ze sztuką 80 cm <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 to ja tez zapodam jakąś foteczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Jeszcze jedna odrzańska rapka.Standardowo - guma z dna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Gratuluje Boleni.U mnie na Wiśle wysoka woda i trzeba poczekać jak trochę opadnie i się uspokoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Gratuluję wszystkim udanego rozpoczęcia sezonu Ja osobiście niestety jeszcze nie pochodziłem za bolkami ale dostałem dziś świetną wiadomość od swojego ucznia który dziś rano złowił na Wiśle w okolicy Góry Kalwarii bolenia pod 80 cm i tym samym pobił nauczyciela No ale cieszę się że nauka nie idzie w las i na dobrego boleniarza go wychowam To narazie tyle szczegółów bo poleciał znów nad wodę bo jak pisał, że się gotuje <_< Taki to ma szczęście - młody, dopiero raczkuje z boleniami a tu proszę - wyjechał mi ze sztuką 80 cm <_< Dzięki Gratulacje do tych Panów co ładne zdjęcia porobili Ja to się muszę nauczyć tak robić, toć przestudiuję to u pirani jak koniecznie nad wodę się wybierzemy <_< Dziś złowiłem 3 sztuki. Pierwszego złapałem na rh10, rozmiar mi nie odpowiedział to zmieniłem na rh12, nie było brań, więc zakładam z powrotem rh10 i toć te dwie większe się trafiły Pierwszy 41 cm, drugi 79 cm, a trzeci 77 cm (ten drugi to pewnie ten sam co trzeci albo się mylę). Bolek o wymiarze 77 cm trochę się potłukł nie wiem czy z mojej winy w czasie holu Miejscówka nad Wisłą. Blisko Góry Kalwarii. i na dobrego boleniarza go wychowam - ok Taki to ma szczęście - młody, dopiero raczkuje z boleniami a tu proszę - wyjechał mi ze sztuką 80 cm Twisted Evil - hihi Poniżej na zdjęciu ten trzeci o długości 75 + Drugiego i największego z dzisiaj, tj 79 cm nie mam fotki bo rano nie zabrałem aparatu foto <_< i po południu wróciłem ponownie na miejscówkę i na rh10 udało się złowić tego drugiego większego Cieszę się bardzo bo to moje pierwsze poważne bolenie a będą kolejne jak @pirania ze mną pojedzie <_< . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 @Carlos (Paweł) cieszę się że miałeś dziś swój dzień i szczęście ci dopisało bo łowiąc w jeden dzień w odstępie kilku godzin dwa bolki 75+ to już nie lada wyczyn <_< Tak trzymaj i czekamy tu na kolejne ładne rapki w twoim wykonaniu <_< a już niedługo to razem połowimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 To mój największy w tym roku 71 cm. Wyjąłem go Robertowi spod kija bo mu zawracał głowę jakimiś woblerkami a jak jeden rzut RH10 i siedzi I tu ciekawostka, ryba była niewytarta. . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi