Skocz do zawartości

Bolenie 2010

Gugcio

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie też ilościowo dobrze, ale wielkościowo marnie B) . Dużo piędziesiątaków charcujących pod brzegiem.

Duża woda stworzyła niesamowite nowe burty na Wisełce B) B) B) . Tam widzieliśmy z Sebkiem przyjemne Bolusie. Po powrocie z wyprawy na mega szczupaki zapolujemu na nie :lol:

AAA i jednego z pod Trasy Ł wyjąłem wczoraj, tylko tez taki 50 cm :( .

Panowie, wasze wyniki mnie onieśmielają. 18 boleni w jeden dzień?! Dla mnie to jakaś abstrakcja. Na Odrze we Wrocławiu bolki są aktywne jedynie przez 30 min po zmierzchu. Wcześniej nijak nie mogę zaprosić ich do zabawy. Za to po ciemku narzekać nie mogę, w końcu mam zdjęcie nadające się na forum. Wczorajsza 70-tka na tarnusa.

.

post-905-1348914741,1493_thumb.jpg

• Like 1

Gratuluję wszystkim udanego rozpoczęcia sezonu :D Ja osobiście niestety jeszcze nie pochodziłem za bolkami ale dostałem dziś świetną wiadomość od swojego ucznia który dziś rano złowił na Wiśle w okolicy Góry Kalwarii bolenia pod 80 cm :huh: :huh: i tym samym pobił nauczyciela Embarassed No ale cieszę się że nauka nie idzie w las :mellow: i na dobrego boleniarza go wychowam To narazie tyle szczegółów bo poleciał znów nad wodę bo jak pisał, że się gotuje <_< Taki to ma szczęście - młody, dopiero raczkuje z boleniami a tu proszę - wyjechał mi ze sztuką 80 cm <_<

Gratuluję wszystkim udanego rozpoczęcia sezonu :D Ja osobiście niestety jeszcze nie pochodziłem za bolkami ale dostałem dziś świetną wiadomość od swojego ucznia który dziś rano złowił na Wiśle w okolicy Góry Kalwarii bolenia pod 80 cm :huh: :huh: i tym samym pobił nauczyciela Embarassed No ale cieszę się że nauka nie idzie w las :mellow: i na dobrego boleniarza go wychowam To narazie tyle szczegółów bo poleciał znów nad wodę bo jak pisał, że się gotuje <_< Taki to ma szczęście - młody, dopiero raczkuje z boleniami a tu proszę - wyjechał mi ze sztuką 80 cm <_<

Dzięki :D

Gratulacje do tych Panów co ładne zdjęcia porobili :D

Ja to się muszę nauczyć tak robić, toć przestudiuję to u pirani jak koniecznie nad wodę się wybierzemy <_<

Dziś złowiłem 3 sztuki. Pierwszego złapałem na rh10, rozmiar mi nie odpowiedział to zmieniłem na rh12, nie było brań, więc zakładam z powrotem rh10 i toć te dwie większe się trafiły :D

Pierwszy 41 cm, drugi 79 cm, a trzeci 77 cm (ten drugi to pewnie ten sam co trzeci albo się mylę). Bolek o wymiarze 77 cm trochę się potłukł Embarassed nie wiem czy z mojej winy w czasie holu Embarassed

Miejscówka nad Wisłą. Blisko Góry Kalwarii.

i na dobrego boleniarza go wychowam - ok :unsure:

Taki to ma szczęście - młody, dopiero raczkuje z boleniami a tu proszę - wyjechał mi ze sztuką 80 cm Twisted Evil - hihi :lol:

Poniżej na zdjęciu ten trzeci o długości 75 + :mellow: Drugiego i największego z dzisiaj, tj 79 cm nie mam fotki bo rano nie zabrałem aparatu foto <_< i po południu wróciłem ponownie na miejscówkę i na rh10 udało się złowić tego drugiego większego :mellow: Cieszę się bardzo bo to moje pierwsze poważne bolenie a będą kolejne jak @pirania ze mną pojedzie <_<

.

post-982-1348914741,5187_thumb.jpg

@Carlos (Paweł) cieszę się że miałeś dziś swój dzień :mellow: i szczęście ci dopisało bo łowiąc w jeden dzień w odstępie kilku godzin dwa bolki 75+ to już nie lada wyczyn <_< Tak trzymaj i czekamy tu na kolejne ładne rapki w twoim wykonaniu <_< a już niedługo to razem połowimy :mellow: