Gugcio Opublikowano 26 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Tomy Fajna fotka slicznej Rybki zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Tomy. Piękny rapciak. Gratuluje. Strzelił z dna czy z powierzchni?Pozdrawiam Tomek Sulej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Tomy. Piękny rapciak. Gratuluje. Strzelił z dna czy z powierzchni?Pozdrawiam Tomek SulejHej Raptorek walnął z dna,ale miejscówka ta była dość płytka więc nie było to takie z premedytacją łowienie bolków z głębokiej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukash10 Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Gratuluję pięknego rapciaka! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Dzis poczwiczyłem pierwsze jesienne rapy.Kilka przymiarek wczesniejszych sie nie udało. Za to teraz zostało namierzone stadko. Ciezko było je znalezc...Zaliczyłem troche bran i troche boleni udanie wyholowałem. Ide sie suszyc, gdyz dzien do suchych nie nalezał, a i w rzeke trzeba było daleko wejsc.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Czesc Marcel. Gratki za jesienne bolki. Mnie dzisiaj rapiszony sponiewierały. Miałem 5 naprawde duzych ryb i zadnej nie wyholowałem. W dwóch przypadkach rozgieła mi sie kotwica. Masakra jakaś. łowiłem najcięższą Rh 12. Nie pamietam kiedy to ostatni raz mialem taką sytuacje. Aż nie chce mi sie wierzyć. Jest co wspomniać oj jest. Pozdrawiam Tomek Dzis poczwiczyłem pierwsze jesienne rapy.Kilka przymiarek wczesniejszych sie nie udało. Za to teraz zostało namierzone stadko. Ciezko było je znalezc...Zaliczyłem 13 bran, a 10 boleni udanie wyholowałem. Ide sie suszyc, gdyz dzien do duchych nie nalezał, a i w rzeke trzeba było wejsc.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Mnie też sponiewierały, nie miałem nawet brania w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Tomek, wiem, że macie tam poważne ryby i dlatego założyłem Ci wyjątkowo Bushido nr 4. To pierwsze zgłoszenie o ich wyprostowaniu. No trudno, stało się. Mam upatrzone kotwiczki x 3 pod suma. Mam nadzieję, że się sprawdzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Robert. Było w tym troche mojej winy :blush:jeden grot wygial sie było to na pewno spowodowane tym, że bolo jakos dziwaczkie chwycił ukleję. Ale hamulec pieknie grał oj pieknie. Moze to smiesznie brzmi, 5 ryb i zadna nie wyjeta, ale no kurde sam nie wiem. Kazda z ryb robila powazny odjazd na hamulcu. Czuć bylo naprawde sile tych ryb. Żona smieje sie ze mnie, ze tak to przezywam, ale ja wiem, ze jeszcze 2-3 dni łowienia i znów klapa. Idzie kolejna powodziowa fala. Bedzie dupa z ryb ale co tam córcia nie długo mi na swiat przyjdzie i to jest najwazniejsze. Bolki dzisiaj kapitalnie reagowały na podrywanie. Oj długo bede wspominal ten dzien dlugo. szkoda. Wiem, ze kotwiczki sa dobre tylko czasem ryby maja za twarde pyski . Pozdrawiam Tomek Tomek, wiem, że macie tam poważne ryby i dlatego założyłem Ci wyjątkowo Bushido nr 4. To pierwsze zgłoszenie o ich wyprostowaniu. No trudno, stało się. Mam upatrzone kotwiczki x 3 pod suma. Mam nadzieję, że się sprawdzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Tomek, w sobotę sprawdzę czy zagoiły im się już rany Marcel, szkoda że nie zdążyłem zobaczyć żadnego fotoska - szybciej je ściągasz niz wklejasz ... ale gratki za ilość!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Mnie takie sytuacje bardzo nakręcają w odróżnieniu od pogromu ryb po który mi się odechciewa łowienia na jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Czesc Marcel. Gratki za jesienne bolki. Mnie dzisiaj rapiszony sponiewierały. Miałem 5 naprawde duzych ryb i zadnej nie wyholowałem. W dwóch przypadkach rozgieła mi sie kotwica. Masakra jakaś. łowiłem najcięższą Rh 12. Nie pamietam kiedy to ostatni raz mialem taką sytuacje. Aż nie chce mi sie wierzyć. Jest co wspomniać oj jest. Pozdrawiam Tomek Ja w tym roku miałem podobną sytuację. Cztery brania i cztery straty. Ale wina linki. Jak wracałem to też nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać. Marcel graty za rybę i rozpracowanie miejscówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krąpiu Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Moj bolek 72 cm z wczorajszej wyprawy z Mateuszem z Przewodników Wędkarskich. Pzdr,Krąp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Marcel czy to jest TO miejsce, o którym myślę??? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Powiedzmy Mifciu w okolicach tego drzewa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drolcak Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Powiedzmy Mifciu w okolicach tego drzewa . korzystając z okazji, że Marcel wstawił zdjęcie miejscówki chciałby się podpytać cóż jest w takim miejscu pod wodą, że jesienne bolenie trzymają się go kurczowo Nie chce wiedzieć gdzie jest to miejsce, ale co mniej więcej ma być pod wodą by znaleźć być może podobne miejsce na swoim odcinku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Papu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Papu hehe dobre:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drolcak Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 no tak, wiedziałem, że o czymś zapomniałem pisząc .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 dużo papu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Dzisiaj połowiłem Bolki takie nawet,nawet i jakieś Krasnopiórysię trafiały .Guzu-podbierak Predoxa przetestowany i pozytywnie!!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Tomy, Przecież to płocie nurtowe - <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Przy pierwszym myślałem że mam Jaśka na rekord świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Dziś wybrałem się w miejsce gdzie są pale po starym zerwanym moście na Wieprzu w mej okolicy mimo że wiatr nie nastrajał mnie optymistycznie. Nic niestety tam nie padło ani pstryknięcia , ale za to gdy wracałem zatrzymałem się w takim nie za bardzo wyglądającym na siedlisko bolenia miejscu i dwa padły. W dodatku na swoje ostatnie wobki co mnie niezmiernie ucieszyło. Łowiłem na ojcowy kij batsona 2,90 z rx 8 do 21 gram i powiem że się nie zawiodłem super kijek na ryby takiej wielkości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Klimaty naprawde jesienne. Gratuluje fajnych rap. Nie ma to jak klimatyczne wedrowki nad rzeka w poszukiwaniu ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi