Redzi Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Gratulacje rapek Woda w miarę już do łowienia, pogoda super słoneczko tylko silny wschodni wiatr wszystko psuje ech ciągle pod górkę, ale pod koniec tygodnia trzeba się coś wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Gratulacje rapek Woda w miarę już do łowienia, pogoda super słoneczko tylko silny wschodni wiatr wszystko psuje ech ciągle pod górkę, ale pod koniec tygodnia trzeba się coś wybrać Redzi, nie załamuj mnie. U mnie 2 metry ponad stan i żółta rzeka. 3mam kilka dni urlopu na jesienne rapowanie, ale czuję, że przydadzą się już raczej na sandacze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Gratulacje rapek Woda w miarę już do łowienia, pogoda super słoneczko tylko silny wschodni wiatr wszystko psuje ech ciągle pod górkę, ale pod koniec tygodnia trzeba się coś wybrać Redzi, nie załamuj mnie. U mnie 2 metry ponad stan i żółta rzeka. 3mam kilka urlopu dni na jesienne rapowanie, ale czuję, że przydadzą się już raczej na sandacze . Ja ostatnio już tylko odkładam te wyjazdy, niby czas mam ale znowu nie ma warunków. Dziś byłem u siebie za wałem fajne przykoski po drugiej stronie, warunku do spuszczenia łódeczki bajkowe bo u mnie na podjeździe woda prawie u samej góry, ale ten ... wschodni wiatr Jak będzie wiało lżej to chyba w końcu wyprowadzę łódkę z garażu bo chyba już nie wie jak woda wygląda bo zastój ma straszny w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Redzi, łap bo lepiej to już chyba w tym roku nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Tak,tak to że pizga to trudno a zima ma przywalić od połowy pażdziernika.Dzisiaj konkrecik.Bez podbieraka Predox nie ruszam się od jakiegoś czasu.Siata Guma zaokrąglone powierzchnie,zero wplątań kotwic i rybka w super kondycji śmiga do wody.Jedynie przydałby by się trochę większy bo się trochę nazyglowałem tym sitkiem.Złowiony na lenia rzut w poprzek nurtu zejście wachlarzem i przy krótkim postoju piękny strzał,połączony z gejzerami. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 No tylko na chwilę straciłem Cię z oczu <_< No ładny raptorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 No tylko na chwilę straciłem Cię z oczu <_< No ładny raptorek.Jutro wieziesz zlotowego wobka głowatkowego doDegolówkigodzina namber 14 Bo ja napewno ni cholery za kółko nie siądę.A!no i dzięki za gratki tak obfite Złowiony na mojego malowańca a tak po prawdzie przy ostatecznych testach przed wysyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stroft Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Tommy kolego na pierwszym zdjeciu nie widziałem wobka w pyszczku bolka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 U!!Colombo a skąd wiesz która fotka pierwsza a która druga?Wypinam w podbieraku .Kolejność wstawienia poprawiona dla mniej spostrzegawczych bo już po samej numeracji można by się jarnąć-kolego.Fotka w podbieraku po wypięciu ryby,robiona nawiasem mówiąc na potrzeby wątku test Daiwy Zillion Limited Edition. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Dzięki Garowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stroft Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Panowie żaden szwindel tylko to wszystkopięknie wygląda rybka z pzrynetą w pyszczku i tyle Co tu ukrywać albo jakieś domniemania i po co Pozdrawiam wytrawnych łowców w spinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Tomi, gratuluję rapki.Fajny zestaw, choć cast to nie moja zajawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Tomi, gratuluję rapki.Fajny zestaw, choć cast to nie moja zajawka Dzięki Patu.No ja trochę nietypowo bo tylko długie kije 2,70m minimum,w sumie dość podobne to do spina a jeszcze z Ryogą gdzie jest terkawka przy hamulcu to już całkiem .Zillion LE ten na fotce niestety terkawki nie ma i chyba pójdzie do ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Specjalnie dla Tomy-ego teren trudny 3 wobki urwane ale i 3 bolki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Piękne Forecast.Cholera no zazdroszczę no nie da się ukryć w pozytywnym rzecz jasna tego słowa znaczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 No tylko pozazdrościć rybek Forecast,a u nas Tomy bolasy mówią stanowczo nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 No nie do końca ale zgłuptaczyły mnie jak nigdy ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Właśnie wróciłem z nad rzeki Dziś udało się coś tam złowićBył drugi zdecydowanie większy ale nie dał się sfotografować Z mniej pozytywnych aspektów mijałem kolesia co niósł w reklamówce takiego ze 40 cm bolka ... na obrotówke mu hukną ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Dobre i to.Forecast i jedna kwestia nie mijałeś-kolesia!tylko bydle z reklamówką a w niej boleń.U mnie kicha i mnie nosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Zacytuje kolegę Nic tylko sarin rozpylić i czekać aż krowy zdziczeją na łąkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Z mniej pozytywnych aspektów mijałem kolesia co niósł w reklamówce takiego ze 40 cm bolka ... na obrotówke mu hukną ... Pozdrawiam ...i pewnie był taki dumny ze az go rozpierało, bo Ty nie miałes nic... Gratuluje boleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 No minę miał jakby wszystkie rozumy pozjadał ... oczywiście zielona stalówka ... duma go rozpierała od tej jednorazowej reklamówki za 6 groszy z pewnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Mówiąc inaczej pióro do dupy i bażant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Dzisiejszy Wiślany na siudaka.Nowy kijek od Daniela ochrzczony:) Wział na 40cm płyciznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi