Tomasz K Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 My pójdziemy do Krainy Wiecznych Łowów, bo kraina w której teraz żyjemy to ciemny, jałowy step, którego nie oświetli żadne światełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Może chociaż przy sporej publice to załatwiliście? Tak żeby inny wiedzieli czego się nie opłaca robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Tak jak obiecałem zdaję relację Dziś zafundowałem sobie spływ pontonem po Wieprzu efekt to 3 koty i 2 małe esoxy. Widoki piękne ... działalność kłusownicza kwitnie w najlepsze ... służby poinformowane ale czy coś to zmieni ... wątpię Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 My już tu głupawki dostajemy w oczekiwaniu na Twój powrót. Kolacji nie będzie ale fajnie to wygląda. Polujące bolki w takiej rzeczce to jak dla mnie egzotyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 No ja to się w ogóle załamałem.Załamany jestem za 6 m-cy na Bolki-wieczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Robert - a dla mnie to codzienność. Pewnie z różnej specyfiki łowisk, w których łowimy wynika różne podejście do sposobu połowu naszych ulubionych ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Nie no broni nie złożyłem ... tym bardziej że bolka ok 4 kg uwolniłem dziś z drygawicy to jakoś może rzeka mi się zrekompensuje. Domyślam się że są i większe ... miałem dziś jedną przesłankę widokowo ... poglądową ... na pontoniku to by było coś ... Przepraszam iż zawiodłem oczekiwania no ale nie zawsze jest jak się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Forecast ale masz super klimaty. Co ja bym dał za taki spływ. No ale dla każdego coś innego. Ja w sobotę pływałem cały dzień z kolegą po Żywcu. Nie wypływaliśmy nic. Miałem jechać znowu jutro, ale jak tak będzie dalej halny wiał to odpuszczę. Straszne to wietrzysko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Ogólnie dzień dziś nie był raczej na ryby te co lubię od ostatniego czasu. Były lepsze miejsca ale wolałem obławiać niż zdjęcia robić , wiatr również robił swoje więc dbałem bardziej aby nie wylądować gdzieś i nie wodować bielizną. PSR dałem dokładny namiar na siaty jak przy kolejnym spływie nic się nie zmieni sam je potnę. Rzeka urokliwa zwłaszcza te burty gdzie wiosną Bolki hasają ... teraz trochę inne stanowiska przyjmują ... tam gdzie Papu... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Ja bym od razu pociął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Siema Kris!! Zostaw kilka boleników dla nas:P kiedys Cie odwiedzimy:) ja narazie to złowilem kilka jak bylem u Grzeska w wakacje na Wisle ale bez szału.pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Gadget zawsze jesteście mile widziani W przyszłym roku już powinna być taka łajbka ze spankiem to można się kilka dni pobujać. Bo jak czytałem waszą relację z Wersminii to widziałem, że spać na rybach lubisz Co do boleni, to nie martw się coś dla Ciebie na pewno się ostanie. Teraz i tak nic nie bierze. Właśnie z Żywca o kiju wróciłem nie licząc jednej niewymiarowej ciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Krisu, a z „koleżanką z pracy” można wpaść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Powrót syna ciężkostrawnego ... Coś na pocieszenie dla podłamanych itp ... z dzisiaj Rybki anemicznie brały pół dnia o kiju ale modły i podchody pomogły. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Ładnie ubarwiony ten zbój, gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Ładny bolek. Ale chyba to dalej ta sama sprawdzona miejscówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Ładna srebrna strzała. Tak ostatnio biegam za szczupakami, o boleniach zupełnie zapominając. Chyba trzeba jechać nad Oderkę z innym pudełkiem przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krąpiu Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Forecast - jakoś mnie nie pocieszasz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Ładny bolek. Ale chyba to dalej ta sama sprawdzona miejscówka. Charakter prawie ten sam , drzewo łacha za nim ale miejsce już inne niż wcześniej ... w skrócie powiem że trochę kilometrów nad rzeka robię z wypadu na wypad zawsze więcej. Po prostu przemieszczają się raz są w takim miejscu a raz w skrajnie innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Czy ktoś łowi jeszcze bolenie, czy tylko kolega Forecast???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Tylko Forecast, reszta się opieprza Ja jutro zrobie sobie spacerk po kanale tak dla zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Dobra, czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Jak by co to tylko z komórki. Po chorobie słaby jestem jak barszcz. Wędka, kilka przynęt i gumowce to wszystko co udźwignę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Czy ktoś łowi jeszcze bolenie, czy tylko kolega Forecast???????????? Z tego co pisałem na privie wiekszosc chłopakow juz sobie odpusciła. Ja takze wole teraz walniecie zandera niz tepy zaczep . Nie zdarzyłem ich znalezc w pazdzierniku, a ja nie lubie teraz szukac igły w stogu siana.Niech sobie ochłona, bo czeka je ciezki nastepny rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 @RobertMogą być; ewentualnie. Zawsze to jakaś odskocznia od dominacji Forecasta. Weź jeszcze kanapkę... na wzmocnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi