bartekzabrze Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 WitamBędę tu wstawiał moje wypociny Żuki 4cm a gilder 9cm Będę nad czymś takim teraz pracował 15cm i tak mniej więcej 30-35gramów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 ta 15 stka chyba nie z sosny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzabrze Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Nie mam pojęcia co to za drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzabrze Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) Witam Dawno nic nie strugałem a że przez L4 mam masę czasu coś tam dzisiaj poczyniłem. Korpusy w przedziale 4-5cm plus dwa 7cm. Głównie robione z zamiarem przechytrzenia okoni i jazi na moich pobliskich stawach. Fotka na szybko i w lipnym świetle. Edytowane 18 Listopada 2014 przez bartekzabrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Masz niezły zapał jak na początek. Tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzabrze Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) Nad takim bonko podobnym czymś ostatnio walczyłem na życzenie dziewczyny Edytowane 23 Listopada 2014 przez bartekzabrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzabrze Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Zacząłem eksperymentować z farbkami modelarskimi i taki tego efekt Dwa od góry 4,5cm mniejszy 3,5cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 No! i bardzo dobrze Ci idzie to eksperymentowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzabrze Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Następne eksperymenty Muszę przyznać że spodobało mi się malowanie pędzelkiem i farbkami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Następne eksperymenty Muszę przyznać że spodobało mi się malowanie pędzelkiem i farbkami I bardzo dobrze. Dlaczego nie malujesz oczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzabrze Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zostało mi parę takich 3D i je wykorzystałem, teraz pewnie będę malował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzabrze Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Wczoraj na pobliskim stawie znalazłem kawałek wody wolnej od lodu i postanowiłem po ustawiać parę woblerów przy okazji sprawdziłem swój nowy stary nabytek Daiwa Millionaire MM-1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Ale torbę masz jakbyś na tydzień na karpie jechał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 To torba na same stery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 e czy ja wiem, zmiesci wszystko i nie potrzeba nawet kamizelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzabrze Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Torba mała jest wchodzą mi tam tylko 3 te pomarańczowe pudełka no i jedno małe z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzabrze Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) Coś tam powstaje I fotka z mojego placu boju Edytowane 18 Grudnia 2014 przez bartekzabrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzabrze Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Siemacie Coś takiego ostatnio u mnie powstało [/uR] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi