Maras Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Panowie to co robicie jest po prostu super!!!!Postanowiłem też pokazać Wam kilka swoich dokonań. Oczywiście będę uzupełniał wątek w miarę przybywania nowych modeli kilka modeli trociowych na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 I kilka wobków dla miłośników srebrnego szaleństwa i ulubieniec mój i wielu moich przyjaciół i kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 maras dawaj wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 O żesz w TR7CL chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tregon Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 mam wobki Marasa w pudełku ... tylko że rozmiary pstrągowe - po po prostu rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 mam wobki Marasa w pudełku ... tylko że rozmiary pstrągowe - po po prostu rewelacja No to jak trociówki mi się podobają to czekam na zdjęcia pstrągowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 jeśli możesz powiedz jak robisz te kropki z cieniami czyżby aerograf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 @Maras, Ciesze sie, ze zdecydowales sie zalozyc watek. Woblery super, wklejaj te pstragowe, czekam :D Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Cieszę się że Wam się podobają moje wobki . Wszystkie (prawie)detale malowane są aerografem, ostatnio do trociowych wobków użyłem też szablonów i efekt też był całkiem zadowalający i mnie i ryby . Wobki pstrągowe pokaże Wam za kilka dni akurat maluję jedną partyjkę. A po południu pokażę Wam moje dwa czarne konie wobki, które są w fazie testów, ale po tym co zobaczyłem dziś nad wodą myślę że to już czas ,by pokazać je tak zacnemu gronu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Tak jak obiecałem moje dwa nowe modele na pstrągi ale i nie tylko Łamaniec Coś na duże pstrągi z dużej rzeki Nie mam żadnej wprawy w produkcji filmów ale postaram sie jutro coś zmajstrować by pokazać Wam ich pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Filmowiec ze mnie żaden, monter też ale udało mi sie nakręcić z małą pomocą kolegi dwa filmiki z wobkami zamieszczonymi wyżej w roli głównej PE70DR J85DR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 O rany! Łamaniec ... musi być mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Chociaż PE70DE też ma świetną pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Remek nie widzę żadnego problemu poczekaj jeszcze tydzień i wyślę ci kilka zdjęć z gotowymi bo właśnie się malują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Mam od Marasa serie woblerow Lily , bardzo starannie wykonane i maja swoj styl . Beda uzywane w akcji w Labiryncie . Seria Lily jest tylko i wylacznie dla mnie ...dla innych sa Gabkory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 ....... i cicho siedzisz <_< <_< <_< ??? Maras, dzięki! Czekam zatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 @remek dostales maila ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 @remek dostales maila ?? Tak mam oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Pobawiłem się dzisiaj aerografem w malowanie płetewek i łuków skrzelowych ,wyszło mi coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 nooo Maras szalejesz... a efekt na prawdę ciekawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 No no , nieźle . Jak tak dalej będziesz się rozwijał w malowaniu artystycznym to dam ci do pomalowania bak mojego chopperka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 bak czoperka w rybie desenie np pstrąga albo strzebelkę to by było coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 No no , nieźle . Jak tak dalej będziesz się rozwijał w malowaniu artystycznym to dam ci do pomalowania bak mojego chopperka . To ja zaraz za chopperkiem podstawie busa 4,5m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 bak czoperka w rybie desenie np pstrąga albo strzebelkę to by było coś Wtedy na tylnym błotniku musiał bym dorobić rybi ogon . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Piękne przynęty! Dostałem taki oto zestaw jako gratis do kija od Daniela Tanony. Za tydzień będę już ścigał nimi rybki w Atlantyku Czuję, że bassy je polubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi