Maras Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 @tpe1 mam nadzieję że twoje bassy je polubią czekam na relację i zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 MAras zajrzałem na Twoja stronkę i... wychodzi na to,że nie jesteś do końca szczery z nami jakoś nie pochwaliłeś się nam swoimi żuczkorobaczkami i innymi raczkami <_< <_< <_< nawet nie wiedziałem, że masz takie cukiereczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 MIfku bo zaniechałem tymczasowo produkcji żuków a raczki ... no cóż trzeba dawkować przyjemności .Poza tym niebawem ruszy moja nowa strona i nie omieszkam Was do odwiedzenia jej zaprosić będzie tam zamieszczona jak najbardziej aktualna oferta moich dokonań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 W mojej główce zrodził się pomysł po lekturze wątku nt. szczupaczka 40 cm i tak sobie myślę ze coś zadziałam w tym kierunku Niebawem spróbuję coś Wam pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 W mojej główce zrodził się pomysł po lekturze wątku nt. szczupaczka 40 cm i tak sobie myślę ze coś zadziałam w tym kierunku Niebawem spróbuję coś Wam pokazać oj kręci się nam wątek kręci... a już chciałęm do Ciebie na prv uderzyć w sprawie jakiegoś mastodonta ale skoro sam postanowiłeś cosik zdziałać to cierpliwie poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Probuj,probuj moze jakas SWIETNA przyneta wyjdzie i beda rekordy szczupakow padac na NIA!Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Zakończyłem następną partyjkę wobków większość pod pstrągi ,ale.... Mifku chciałeś zobaczyć raczki - proszę bardzo jeden z dostępnych czterech modeli i na pstrągowo CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 CDN... nastąpił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Dzięki Chłopaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Marek raczki rewelacja. Zrób kilak na wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Zdrówko ostatnio troszkę zaszwankowało i nie było jak uruchomić aero ,to pobawiłem się akrylem non toxic to mój pierwszy raz więc poproszę o wyrozumiałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Te wobki to samo zło . Nie wolno wrzucać do wody bo wszystko wyłowią. Muszę Cię odwiedzić i odebrać swoje tajne wzory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 no maras - ładnie teraz pojechaleś na prawde kawał świetnej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 A płetwa głowacza wygląda jak naklejone piórko jakiegoś ptaka.rewelacyjne woblerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 A płetwa głowacza wygląda jak naklejone piórko jakiegoś ptaka.rewelacyjne woblerki.Ta seria nature-akryl bajecznie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 bo tam faktycznie naklejone jest piórko z kuropatwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzepetto Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 No i po co Ci Maras ten aerograf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Piękne malowanie. Faktycznie nie potrzebny Ci aerograf. Te wyglądają rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Maras z tym piórkiem to pojechałeś super pomysł. Ja teraz kończę moje głowacze ale na to bym nie wpadł. Proste a genialne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Polubiłem ostatnio malowanie akrylem ,wieczorkiem przy lampeczce winka ,lub piwku kiedy już w domu jest cisza i spokój maluję coś na ten wzór głowaczyki cierniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 A pod większe rybki z północnej Europy stworzyłem coś takiego Żarówka Płoteczka Linek Okonek Taka sobie rybka Jeszcze jedna płoteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Perfekcyjne, przepiękne wykonanie. Jestem pod ogromnym wrażeniem Twoich umiejętności !!!Genialne woblery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Płoteczkę ja i moje szczupaki bym przytulił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Powinieneś wygrać Mam Talent.Przepiękne woblery, malowanie 1-sza liga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 patu nie wp........... to moj kolega do testow cos wpadnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi