Maras Opublikowano 23 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 A poza tym to staremu akrylki się na przykład robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Woblerki malina. Kolorki bardzo czyste i napewno styl malowania jak i kształtów jak najbardziej rozpoznawalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Przepiękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Maras jak zawsze kozackie WONGGLERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 24 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Dzięki za uznanie Panowie poniżej coś na specjalne życzenie Peresady przykładowy wobek o drobnej szybkiej akcji 7 cm pływający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Jak tam się mają twoje boleniówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 25 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Dobrze się mają na wiosnę będą już w seryjnej produkcji w pięciu naprawdę fajnych kolorach, teraz w wolnych chwilach pracuję nad rozkładem obciążenia bo forma jest już gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 25 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 W międzyczasie taki tam filmik skręciłem o akrylkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Ruszyłem w końcu ze stronką dzięki nieocenionej pomocy mojego prawie wirtualnego przyjaciela VeNoMa Co prawda mamy tam jeszcze trochę pracy ale już coś można pooglądać.Zapraszam więc www.gabkor.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Witajcie!Od dzisiaj można bezpośrednio na stronie nabyć woblery z mojej pracowni http://www.gabkor.com.pl/index.php/hand-made/akryle/na-sprze da%C5%BCZapraszam też na profil pracowni na facebookuhttp://www.facebook.com/pages/Gabkor/185673388186252 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Coś stronka nie działa . Już idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Z Pomorza w Bieszczady daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 no nie śmiga stronka Znaczy się link ostatnio podany nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Dobrze się mają na wiosnę będą już w seryjnej produkcji w pięciu naprawdę fajnych kolorach, teraz w wolnych chwilach pracuję nad rozkładem obciążenia bo forma jest już gotowa. To jak już będą zgłoszę się na testera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Odpaliłem moje aero , a że miałem kilka korpusów Frisky i absolutnie żadnego pomysłu na malowanie to się pobawiłem i wyszło mi takie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafizmafi Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Jeżeli to jest malowanie bez pomysłu to ja się boje jak wyjdzie zaplanowane malowanie ... Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 uuuuuuuuuuuuuu niebieska plpoteczka miazdzy po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 uuuuuuuuuuuuuu niebieska plpoteczka miazdzy po prostu Mifek wszystkie miażdżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Mifek wszystkie miażdżą. Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 No własnie takie cacka często gęsto wychodzą jak sie robi bez spiny i ciśnienia Super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Tak dla odświeżenia tematu J85DR w aero odsłonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Pięknie malowane . Super ze udało się z własną stonką wielkie GRATKI .Ps . czy raczki będą dostępne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Mam jeszcze kilka raczków do malowania i obawiam się że to będą ostatnie . jak skończę je malować to pokażę tutaj i wtedy będą do kupienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Mam jeszcze kilka raczków do malowania i obawiam się że to będą ostatnie . jak skończę je malować to pokażę tutaj i wtedy będą do kupienia Nie zapominaj o zameczku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi