Maras Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Dodałem wczoraj nową podstronę w kategorii hand madeMyślę, że zainteresuje ona zwolenników żelaza www.gabkor.com.pl/index.php/hand-made/wahad%C5%82owe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotalota Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Witam wszystkich serdecznie.Jest to moj debiut na tym forum,choc juz od pewnego czasu korzystam z jego bogactwa informacji.Zaczynam od tego watku ,poniewaz sam zawsze cos tam dlubalem ,ale to co tworzy kol.Maras to po prostu dzielo sztuki-dlatego SZACUN panie kolego przez wielkie S!A dla Mnie to prawdzwa inspiracja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Dzięki @litalota miło łechce to moją próżność ale...znam osobiście kilku magików co potrafią większe cuda tworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Miałem dziś przyjemność poznać twórcę i pooglądać jego woblerki,kapitalna robota i fach w ręku. Marku masz jakieś fotki tych boleniówek co to wklejałeś gołe korpusy kilka stron wcześniej? Powiedz coś o nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Też czekam na te boleniówki miały być na wiosnę, a ta się właśnie zaczęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 No właśnie ja się zaczynam zbroić,maj już tuż tuż,a oprócz sprawdzonych przynęt jak co roku chcę coś nowego do testów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Marek rzadko tu zagląda ale może będzie o nas pamiętał , ja tam na testera od razu się zgłosiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Podpytam go jutro na rybałce lub w drodze na rybałkę i podam info w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Fajno Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Daaaaaawno mnie tutaj nie było ale to dlatego że pracy troszkę mam i czasu brak <_< Kilka wobków z ostatniej chyba seryjki akryli w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 CD...nastąpił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Wobki zacne Marasku Pochwal sie wedka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Łamańce wyglądają świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Przepiękne woblery! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Fajne malowanie Maras takie jak lubię proste bez zbędnych spuścizn i fajerwerków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Moim zdaniem spuścizna jest tu wielka, a i fajerwerki uświadczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Piękne woblery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Pochwal sie wedka? Na razie nie pochwalę się ale niebawem wątku o RB... kto wie? Cieszę się że Wam się podobają moje woblery, niebawem nowe ciut inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 A boleniówki gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 TAAAA... ja wiedziałem że padnie to pytanie prędzej czy później -na razie gdzieś w połowie stawki rzeczy do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 TAAAA... ja wiedziałem że padnie to pytanie prędzej czy później -na razie gdzieś w połowie stawki rzeczy do zrobienia.Pytania były wcześniej, teraz to małe ponaglenie a tak na serio to jakieś testowe byś zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Dzisiaj w pracowni... prawie skończyłem te ciut inne wobki o których pisałem wcześniej Wobki na szczupaki przed wykończeniem z małym wyjątkiem W szczupakowych pozostały do wklejenia stery i zalakierowanie całości, mam na dzieję że w weekend pośmigają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 No i kilka jerków też mi się udało popełnić, rozmiary od 13 do 16cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Piękne! Ale niestety mnie nie stać na razie na nie co nie oznacza że są drogie bo za jakość trzeba płacić na pewno coś zamówię gdy będzie zastrzyk zbędnej gotówki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Wspaniałe malowanie, przywodzi na myśl japońskie dzieła sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi