Maras Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Dzięki Panowie ! Wobki teraz są w lakierni,wyglądają o niebo lepiej ,lakier świetnie uwydatnił niektóre szczegóły i właściwości niektórych warstw Wkleję zdjęcia gotowych wobków i może jakiś filmik z ich pracą jak już się z nimi uporam (co może nie nastąpić jednak zbyt szybko przez tego małego osobnika z fotki -dzisiaj przez nią musiałem rano zdemolować całą łazienkę , więc czeka mnie nieplanowany remont) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 tak mi się właśnie wydawało że jeszcze nie są polakierowane kto robi woblery wie że po zanurzeniu kolor się wzmacnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Dawaj Maras tego najwiekszego jerka na testy Miodzio.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Maras z tego kota wyszedł by fajny szczur na tajmienie a może nawet i dwa <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Bomba wobki brawo Maras!p.s nie chcesz dla tej damulki kochasia bo mam na wydaniu :)troszke mlodszy (max 2tyg) ale umaszczenie takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Mój znajomy także ma na wydaniu jeśli chcesz kilka pisz... hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Skończyłem wczoraj kilka wobków na szczupłe które pokazywałem Wam wcześniej. Testowałem je w jeziorku niedaleko mojego domu i przy okazji malutką sesyjkę strzeliłem Nie udało mi się nakręcić dzisiaj filmu ale postaram się jak najszybciej to nadrobić, by pokazać Wam ich pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 CD... Jesień już blisko mam nadzieję, że pobiję w tym roku życiówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Piękne Tylko czy kotwiczki nie są zbyt małe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Ma się tą rękę do malowania co? Prima sort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Dzięki ! Jakoś to wychodzi Kotwiczki jak dla mnie są ok ale muszę się im jeszcze raz przyjrzeć może rozmiar większe będą faktycznie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Skończyłem jakiś czas temu Rozmiary to 17-19cm, waga 65-75g , przeznaczenie to przede wszystkim trolling i casting Mam nadzieję że Wam się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Pierwsza liga! Widac ze tworzenie przynet sprawia Ci przyjemnosc inaczej nic tak wyjatkowego by nie powstalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 no chlopaku!!! ten ostatnie jest mega wyczesany.... to co tyrgyski lubia najabrdziej Maras a masz może jakiś filmik z pracą tego ostatniego? moze wpadneisz do nas na testy - mamy z igorem fajna wode na takie zabawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 MIAZGA. Szacuneczek. Prześliczne woblery. Jedne z najładniejszych jakie dotąd widziałem Miejmy nadzieję że rybą tez się spodobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Dzięki chłopaki teraz czas na trocie więc robota pójdzie w tym kierunku Na zamówienie dla wędkarza z Litwy, 9 cm łamane. Malowane na białej perle aerografem Aha! zapraszam na mojego blogahttp://gabkor.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Bajka po prostu bajka!Takie malowanie i ogółem wykończenie wobków to już według mnie najwyższa póła Widać serducho w nie włożone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Marek jesteś byłeś i będziesz nr.1 jak dla mnie z resztą wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Słuchać hadko! - rzekłby w tym momencie Longinus Podbipięta herbu Zerwikaptur.Dziękuję Waćpanom!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Udało mi się zakończyć prace nad woblerami sumowymi, które pokazywałem Wam w początkowym stadium prac. Część z nich przeznaczona jest do trollingu i te pracować będą na głębokości około 5-6m co pomimo ich stosunkowo niewielkich rozmiarów (od 8 do max 12cm ) jest całkiem fajną sprawą, bo otwiera też pole do popisu dla innych drapieżników naszych wód.Kilka zrobiłem standardowo tzn. pracują tuż pod powierzchnią i mają kształt baryłki -to większe wersje kleniowo-jaziowych bombek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 No to Ci napiszę, że po tych ostatnich fotkach, to się znalazłeś na poziomie skandynawów, co to ich linkują za wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Coś pięknego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 bardzo ładne!gratuluje warsztatu pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Przepiekne przynety, az milo sie oglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi