1939pl Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Mistrzostwo Marku:) Wyglądaj pięknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 No toś Marku pojechał . Jeszcze takiego malowania na tym forum nie widziałem ! Gratuluję i pozdrawiam , Paweł B . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Tak ładne, że niech to szlag... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Po tym co pokazałeś złamałeś życie wielu forumowiczom .Super robota (tu było słychać moje westchnienie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Cukiereczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 NIe no teraz to mam doła co ja teraz wymyślę by Wam dogodzić Dzięki za uznanie postaram się by następne były jeszcze ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 NIe no teraz to mam doła co ja teraz wymyślę by Wam dogodzić Dzięki za uznanie postaram się by następne były jeszcze ładniejsze spoko maras spoko - zamowienie juz sie pisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Rewelacja mega malowanie! jak dotąd bezdyskusyjnie najlepsze na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Ojj tak Bartek Twoje tez jest w deche nie pekaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Marku a są w planie jakieś filmiki z tą świeżonką .Robota cud miód malina . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Dzieki Panowie !!!Z filmikiem trzeba będzie poczekać na nową seryjkę bo ta się była rozeszła po sklepach.Większość serii do nabycia w Warszawie na Wybrzeżu Gdyńskim 2lub w Gdańsku na Grunwaldzkiej 295 bo to dla tych sklepów i kilku indywidualnych odbiorców były przygotowane te woblery ( broń Panie Boże nie reklamuję tych placówek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Marku,jakie parametry mają te http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=getfile&id=4868 7& maluszki z ostatniego zdjęcia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Z tego co pamiętam to 5,5cm ważyły coś około 10-12g uzbrojenie w kotwicę nr 2 pojedynczą, praca na głębokości około 1 do 1,5m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Kilka zrobiłem standardowo tzn. pracują tuż pod powierzchnią i mają kształt baryłki -to większe wersje kleniowo-jaziowych bombek. Nie chowaj nic na strych jutro jestem u Ciebie z maszyną to sobie obejrzę te cudeńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Kilka zrobiłem standardowo tzn. pracują tuż pod powierzchnią i mają kształt baryłki -to większe wersje kleniowo-jaziowych bombek. Nie chowaj nic na strych jutro jestem u Ciebie z maszyną to sobie obejrzę te cudeńka Jak się jutro wybierzesz na Grunwaldzką to pewnie pooglądasz u mnie zobaczysz to co mam teraz w lakierni Chyba nie będziesz zawiedziony tym bardziej że mam górkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Jak się jutro wybierzesz na Grunwaldzką to pewnie pooglądasz u mnie zobaczysz to co mam teraz w lakierni Chyba nie będziesz zawiedziony tym bardziej że mam górkę Na Grunwaldzką w przyszłym tygodniu blaszki zawiozę a ta górka już mnie bardzo zaintrygowała <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Świetne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Na ukończeniu 9cm wszystkie tonące , jeszcze tylko stery i warstwa lakieru Zrobiłem po kilka woblerów z koloru na zamówienie mojego przyjaciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartol Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Perfekcja w każdym calu!Najlepsze malowanie jakie widziałem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 ahhhh Maras maras dzieło sztukenji kozak w każdym calu .Też niebawem ruszam z produkcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Mam nadzieję, że te woblery połowią sumy tym bardziej że jadą do mojego spiningowego guru Marka Szymańskiego.Marek w naszej ostatniej rozmowie określił jakie mają być i jak pracować myślę że udało się wykonać je tak jak sobie życzył. Teraz wszystko w jego rękach.Powodzenia Marku i czekam na zdjęcia z takim powyżej 200cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Marek mam nadzieję, że i moje do czwartku będą gotowe. Liczę, że spodobają się żarnowieckim mamuśkom a pobyt tam zapowiada się cało tygodniowy więc test przejdą porządny. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentos Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Maras ma już pęcherze na rękach od strugania , piękne wobki Marku, ale ty to wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Brak słow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Kilka zdjątek z ostatniej sesyjki na moją stronę tak by wiadomo było że nie próżnuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi