mifek Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Maras coś często ostatnio gości u Ciebe na fotkach zestaw Castowy... czyżbyś doszedł do jakiś ciekawych wniosków? czy może tylko chcesz pokazać, że masz i wiesz co jest 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentos Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Mifciu,Maras jest już nakręcony na połów salmonidów na casta <_< ,ale by zrobił furorę na naszej rzece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Maras coś często ostatnio gości u Ciebe na fotkach zestaw Castowy... czyżbyś doszedł do jakiś ciekawych wniosków? czy może tylko chcesz pokazać, że masz i wiesz co jest 5 Wszystko w swoim czasie przychodzi Mifku.Tak jak Mentos pisał mam zamiar połowić na casta troty w naszej rzece tylko muszę sobie odpowiedniego kijka jeszcze zmajstrować, na ten moment składam równolegle kilka kijaszków, kilka jest w planach -pożyjemy zobaczymy A ten kijek to wina Mentosa i jest cholernie wygodny do testowania wobków bo nie trzeba się bawić za każdym razem z kabłąkiem- wciskasz blokadę i leci . Ale w tym temacie jeszcze dużo do ogarnięcia, mam nadzieję że będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Maras coś często ostatnio gości u Ciebe na fotkach zestaw Castowy... czyżbyś doszedł do jakiś ciekawych wniosków? czy może tylko chcesz pokazać, że masz i wiesz co jest 5 Wszystko w swoim czasie przychodzi Mifku.Tak jak Mentos pisał mam zamiar połowić na casta troty w naszej rzece tylko muszę sobie odpowiedniego kijka jeszcze zmajstrować, na ten moment składam równolegle kilka kijaszków, kilka jest w planach -pożyjemy zobaczymy A ten kijek to wina Mentosa i jest cholernie wygodny do testowania wobków bo nie trzeba się bawić za każdym razem z kabłąkiem- wciskasz blokadę i leci . Ale w tym temacie jeszcze dużo do ogarnięcia, mam nadzieję że będzie dobrze. nie no luz... mnie to tam cieszy... tylko uwazaj... bo nim sie obejrzysz... zgubisz wszystkie korby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Marku że tak przydko powiem, cholernie zajeb....sta robota. Te akryle złote masz jeszcze jakieś zdjęcia? Podziel się z nami. Jeszcze raz świetne, no i widziałem wąsacze na Twoim Blogu:)Pozdrawiam Sylwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 23 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 TR65DR czyli Samo Zło Jeszcze przed wstawieniem sterów i uzbrojeniem, myślę że chociaż część z nich w ostatnim tygodniu sezonu zobaczy wodę, choć zapewne reszta już w nowym roku i sezonie A.D. 2013 -jak wcześniej nie pierdyknie i nie nastąpi koniec świata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 No to zanim ten koniec swiata nastąpi choć jakos nie wierzę w niego może zagladnie Pan do mojego zamówienia wysłanego jakiś czas temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 25 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Już się maluje Zapraszam na PW - jest jeszcze możliwość zmiany koloru EDIT: zamówienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Ok,- czekam cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Marku zapodaj jakieś nowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nie daj się prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Mam nadzieje ze te nowosci to moje wyczesane wobki na trotki i lorbasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 31 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 A więc wszystko będzie ,naprawdę zaraz ,zaraz, jak tylko uporam się ze swoim życiem i wszystko jakoś poukładam.I tak przy okazji przepaszam wszystkich za utrudniony ze mną kontakt i zmówienia których realizację ciągnę czasem w nieskończoność, ale tak wyszło i na razie nie zanosi się na lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Poukładaj wszystko spokojnie, na pewno wszyscy zaczekamy w spokoju i zrozumieniu i tym bardziej będziemy się cieszyć kiedy przeczytamy info od Ciebie,- wysłałem Trzymam kciuki Marek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Jak tam u Ciebie Marek,- lepiej? ..... Czy lepiej nie mówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Cześć Arku!Bez zmian ale żyć trzeba dalej... coś tam po woli dłubię ale nie na 100% możliwośći z wiadomych względów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Ostatnio ... 7,5-9cm na łośki i troty z północy naszego kontynentu, tylko brak sterów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 ..a jakieś 6-7ki na kropy przewidujesz ??Pikne te Twoje woby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Marku to napisz proszę kiedy będzie można coś konkretnego zamówić, zamówienie nie będzie wielkie, a może coś z tego co już masz wybiorę zeby spróbować jak w moich woda chodzi a potem dopiero zamówienie,- jak Ci wygodniej i bez ciśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokoss Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Marku to napisz proszę kiedy będzie można coś konkretnego zamówić, zamówienie nie będzie wielkie, a może coś z tego co już masz wybiorę zeby spróbować jak w moich woda chodzi a potem dopiero zamówienie,- jak Ci wygodniej i bez ciśnienia gdzie można zakupić woblery GABKOR ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Bardzo duży wybór był w Centrum Wędkarstwa w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Postaram się tak pokrótce odpisać Wam po kolei Arek napisz do mnie PW co by Cię interesowało to postaram się coś dla Ciebie wybrać- wyślę zdjęcia i zobaczymy co dalej...Patu - mam w planie krótką partię łamanych malowanych w ten styl wobków na pstrągi ... tak po prawdzie to już od jakiegoś miesiąca nad nimi pracuję więc niebawem kto wie ...Krokoss adresy sklepów z którymi współpracuję są u nie na stroniehttp://www.gabkor.com.pl/index.php/gdzie-kupi%C4%87 możesz też kupić bezpośrednio u mnie( choć z żalem stwierdzam że brak mi czasu ostatnio na realizację jednostkowych zamówień -z reguły robię "górkę" pod zamówienia na sklepy i tę jeśli coś z niej zostaje wprowadzam do sprzedaży )lub w moim mini sklepikuhttp://www.gabkor.com.pl/index.php/hand-made/akryle/na-sprzeda%C5%BC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokoss Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Postaram się tak pokrótce odpisać Wam po kolei Arek napisz do mnie PW co by Cię interesowało to postaram się coś dla Ciebie wybrać- wyślę zdjęcia i zobaczymy co dalej...Patu - mam w planie krótką partię łamanych malowanych w ten styl wobków na pstrągi ... tak po prawdzie to już od jakiegoś miesiąca nad nimi pracuję więc niebawem kto wie ...Krokoss adresy sklepów z którymi współpracuję są u nie na stroniehttp://www.gabkor.com.pl/index.php/gdzie-kupi%C4%87 możesz też kupić bezpośrednio u mnie( choć z żalem stwierdzam że brak mi czasu ostatnio na realizację jednostkowych zamówień -z reguły robię "górkę" pod zamówienia na sklepy i tę jeśli coś z niej zostaje wprowadzam do sprzedaży )lub w moim mini sklepikuhttp://www.gabkor.com.pl/index.php/hand-made/akryle/na-sprzeda%C5%BC te kolory obecnie wystawione na Pana stronie mi nie odpowiadają, bardzo by mi zależało na tych modelach co Panu wysłałem na emalie-pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 mistrzowskie malowanie przynęt, dla mnie best of the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi