Skocz do zawartości

"Gabkory" Marasa

Maras

Rekomendowane odpowiedzi

Maras coś często ostatnio gości u Ciebe na fotkach zestaw Castowy... :D czyżbyś doszedł do jakiś ciekawych wniosków? czy może tylko chcesz pokazać, że masz i wiesz co jest 5 :mellow:

Wszystko w swoim czasie przychodzi Mifku.

Tak jak Mentos pisał mam zamiar połowić na casta troty w naszej rzece tylko muszę sobie odpowiedniego kijka jeszcze zmajstrować, na ten moment składam równolegle kilka kijaszków, kilka jest w planach -pożyjemy zobaczymy :mellow:

A ten kijek to wina Mentosa i jest cholernie wygodny do testowania wobków bo nie trzeba się bawić za każdym razem z kabłąkiem- wciskasz blokadę i leci . Ale w tym temacie jeszcze dużo do ogarnięcia, mam nadzieję że będzie dobrze.

Maras coś często ostatnio gości u Ciebe na fotkach zestaw Castowy... :D czyżbyś doszedł do jakiś ciekawych wniosków? czy może tylko chcesz pokazać, że masz i wiesz co jest 5 :mellow:

Wszystko w swoim czasie przychodzi Mifku.

Tak jak Mentos pisał mam zamiar połowić na casta troty w naszej rzece tylko muszę sobie odpowiedniego kijka jeszcze zmajstrować, na ten moment składam równolegle kilka kijaszków, kilka jest w planach -pożyjemy zobaczymy :mellow:

A ten kijek to wina Mentosa i jest cholernie wygodny do testowania wobków bo nie trzeba się bawić za każdym razem z kabłąkiem- wciskasz blokadę i leci . Ale w tym temacie jeszcze dużo do ogarnięcia, mam nadzieję że będzie dobrze.

nie no luz... mnie to tam cieszy... :D

tylko uwazaj... bo nim sie obejrzysz... zgubisz wszystkie korby :mellow:

• 4 tygodnie później...

TR65DR czyli Samo Zło :mellow:

Jeszcze przed wstawieniem sterów i uzbrojeniem, myślę że chociaż część z nich w ostatnim tygodniu sezonu zobaczy wodę, choć zapewne reszta już w nowym roku i sezonie A.D. 2013 -jak wcześniej nie pierdyknie i nie nastąpi koniec świata :D

post-1189-1348917937,9888_thumb.jpg

• Like 1

• 1 miesiąc temu...

A więc wszystko będzie ,naprawdę zaraz ,zaraz, jak tylko uporam się ze swoim życiem i wszystko jakoś poukładam.

I tak przy okazji przepaszam wszystkich za utrudniony ze mną kontakt i zmówienia których realizację ciągnę czasem w nieskończoność, ale tak wyszło i na razie nie zanosi się na lepiej.

• 2 miesiące temu...

Marku to napisz proszę kiedy będzie można coś konkretnego zamówić, zamówienie nie będzie wielkie, a może coś z tego co już masz wybiorę zeby spróbować jak w moich woda chodzi a potem dopiero zamówienie,- jak Ci wygodniej :)  i bez ciśnienia ;)

Marku to napisz proszę kiedy będzie można coś konkretnego zamówić, zamówienie nie będzie wielkie, a może coś z tego co już masz wybiorę zeby spróbować jak w moich woda chodzi a potem dopiero zamówienie,- jak Ci wygodniej :)  i bez ciśnienia ;)

gdzie można zakupić woblery GABKOR ??????

Postaram się tak pokrótce odpisać Wam po kolei

Arek napisz do mnie PW co by Cię interesowało to postaram się coś dla Ciebie wybrać- wyślę zdjęcia i zobaczymy co dalej...

Patu - mam w planie krótką partię łamanych malowanych w ten styl wobków na pstrągi ... tak po prawdzie to już od jakiegoś miesiąca nad nimi pracuję ;) więc niebawem  kto wie ...

Krokoss adresy sklepów z którymi współpracuję są u nie na stronie

http://www.gabkor.com.pl/index.php/gdzie-kupi%C4%87

możesz też kupić bezpośrednio u mnie( choć z żalem stwierdzam że brak mi czasu ostatnio na realizację jednostkowych zamówień -z reguły robię "górkę" pod zamówienia na sklepy i tę jeśli coś z niej zostaje wprowadzam do sprzedaży )

lub w moim mini sklepiku

http://www.gabkor.com.pl/index.php/hand-made/akryle/na-sprzeda%C5%BC

Postaram się tak pokrótce odpisać Wam po kolei

Arek napisz do mnie PW co by Cię interesowało to postaram się coś dla Ciebie wybrać- wyślę zdjęcia i zobaczymy co dalej...

Patu - mam w planie krótką partię łamanych malowanych w ten styl wobków na pstrągi ... tak po prawdzie to już od jakiegoś miesiąca nad nimi pracuję ;) więc niebawem  kto wie ...

Krokoss adresy sklepów z którymi współpracuję są u nie na stronie

http://www.gabkor.com.pl/index.php/gdzie-kupi%C4%87

możesz też kupić bezpośrednio u mnie( choć z żalem stwierdzam że brak mi czasu ostatnio na realizację jednostkowych zamówień -z reguły robię "górkę" pod zamówienia na sklepy i tę jeśli coś z niej zostaje wprowadzam do sprzedaży )

lub w moim mini sklepiku

http://www.gabkor.com.pl/index.php/hand-made/akryle/na-sprzeda%C5%BC

te kolory obecnie wystawione na Pana stronie mi nie odpowiadają, bardzo by mi zależało na tych modelach co Panu wysłałem na emalie-pozdrawiam

• 2 tygodnie później...