Rheinangler Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Wszystko jest ok Marku,- wszystkie te nasze zachcianki i zbieractwo jest fajne ale nie najważniejsze .Dziś bardzo dotkliwie się o tym przekonałem jak życie bywa ulotne, jak bardzo potrafi zaskoczyć i powiedzieć - pas,- wydawało by się jeszcze w pełnym biegu...Od jakiegoś czasu poddaje się nurtującej mnie myśli z którą mi dobrze, myśli która mówi, zbieraj chwile, te fajne chwile, te które na końcu pomagają zamknąć oczy i pomyśleć sobie - dobre było... Może się uda nazbierać ich jeszcze trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Oby jak najwięcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Tak z innej beczkirobale wskoczyły na warsztat... a wczoraj skończyłem "10" łamane wobki do ciągania za łodzią po irlandzkich jeziorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Jak zwykle piękne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 ojej znowu mi się podobają Marku a zostałaby Ci jedna taka 10 tka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Myślę że więcej niż jedna kilka zrobiłem na górkę Pisz PW jak chcesz jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 ech Maras ty idealisto CUDNE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 A tym czasem robactwo u mnie nabiera kolorów -kolory zasadnicze już są jutro wieczorkiem powalczę z detalami i dodatkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Marku. Jeżeli kilka pedrakow będzie wolnych to pisze się na 2 sztuki bo już widze że będzie fajny smuzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Gaborze to dla nas? Ile ważą te cudeńka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) Kuba nie wiem ile z tych będzie wolnych- ale bez stresu mam już rozpoczętą drugą seryjkę bo chętnych jest więcej jak będą gotowe to w wątku będzie widać Bartek te są dla Was i dla chłopaków z Wa-wy. Morskie tez już bardzo zaawansowane więc niebawem zawitam do Was i przy okazji przywiozę dla Ciebie "10" okonka i jak się wyrobię to boleniówki do testów Edytowane 18 Marca 2013 przez Maras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 No to masz u mnie na wejściu pyszną kawkę/herbatkę i dozgonną wdzięczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 A tym czasem robactwo u mnie nabiera kolorów -kolory zasadnicze już są jutro wieczorkiem powalczę z detalami i dodatkami... DSCF5349.JPG DSCF5348.JPG Skąd ja znam ten stojak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Skąd ja znam ten stojak? Nie wiem dostałem od kolegi, do "domowego" malowania przy TV albo jakimś filmiku w sam raz ...A Ty skąd znasz ten stojak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentos Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Marek super woby ja nie wiedziałem jak pomalować robaczki,ale już wiem trochę zerżnę od ciebie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Tak z innej beczkirobale wskoczyły na warsztat... DSCF5324.JPG a wczoraj skończyłem "10" łamane wobki do ciągania za łodzią po irlandzkich jeziorach DSCF5322.JPGTe maluchy z pianki zrobione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentos Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Robaki Marek robi z piany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Tak jak Mentos pisał z piany mam formę wielo gniazdową na chyba 9 szt i czasami ją odkurzam i coś tam zmajstruję. Forma ma ze 4 latka i czas już chyba będzie jakąś nową zmajstrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Marku przejrzałem cały ten wątek. Jestem pod wrażeniem Twojego talentu. Jak będę dysponował nadmiarem gotówki zadzwonię wtedy może dla mnie też coś zrobisz. Polscy rękodzielnicy są najlepsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 (edytowane) Dzięki Przemku !Wpadnij do mnie do pracowni na kawkę to pogadamy zobaczysz od razu moje nowe wzory na pstrągi (z tematem jerków dałeś mi do myślenia idę przygotować materiał ) Edytowane 21 Marca 2013 przez Maras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Nie wiem dostałem od kolegi, do "domowego" malowania przy TV albo jakimś filmiku w sam raz ...A Ty skąd znasz ten stojak? Chyba z przeszłej pracy (pracowałem przy sprzęcie RTV, AGD) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Marek może jutro wpadnę ale przedtem zadzwonię.. Jestem bardzo ciekawy nowych wzorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Co do jerków wymyśl coś lepszego od Piotra Piskorskiego,a stać Ciebie na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 A tym czasem .... WIOSNA !!! szkoda że nie za oknemRobactwo przed wklejeniem sterów i nóżek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Przynęty piękne. Na pewno znajdą chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi