joker Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Za szczeniaka zbierałem robactwo i jeden z kolegów przynosił mi uśpione w eterze różne biegające chcrząszcze z zoo. Wyglądały na stole całkiem podobnie jak twoje. Niby żywe, a jednak martwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 W końcu udało mi się przebrnąć przez cały Twój wątek Maras.Malowanie woblerów jest ekstra, masz chłopie aerograf opanowany w małym palcu, z przyjemnością będę tutaj zaglądał ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Kilka głowaczyków ostatnio skończyłem malowane pędzelkami i akrylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 ten na samym dole MIOOOOOODZIO!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) Tak jeszcze z ostatnichGłowaczyki 5,5cm Łamańce 5,5cm Stzrebelki 7cm Taki sobie szaraczek 6cm (ostatnio zajefajnie podoba mi się ten kolor ) Mała strzebelka w wersji DR 5cm "Igiełka" tak troszkę z dużym brzuszkiem ale taki btył zamysł by maksymalnie obniżyć środek ciężkości 7cm Edytowane 26 Marca 2013 przez Maras 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Rewelka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 CUUUUUUUUDOOOOO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Git malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Igiełka ma świetny kształt, lubię takie zgrabne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Klasa woblery! Malowanie powoduje ślinotok i pobudza wyobraźnię Nie myślałeś żeby przy głowaczach dawać większe, okrąglejsze płetewki obok głowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Piękności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Klasa woblery! Malowanie powoduje ślinotok i pobudza wyobraźnię Nie myślałeś żeby przy głowaczach dawać większe, okrąglejsze płetewki obok głowy? Myślałem i wyszło mi coś takiego prace nad nowym designem płetewek u głowaczy trwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Te glowacze rewelka u mnie na kleniach sie sprawdzaja z tym ze ja oklejam kalka gdzie mi tam do mistrza w malowankach super robota brak slow tylko nie zwijaj warszatu jak pisales w poscie u jokera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Bielik, tylko mistrza stać na tak żartobliwy komentarz jaki dał Maras w moim wątku. Tak, jest mistrzem w tym co robi, chociaż skromniacha z niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Oj tam od razu mistrz !!! wobki po prostu robię są lepsi ode mnie W każdym bądź razie dzięki za dobre słowa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Malowane kapitalnie, dopracowane w szczególach, rozpoznawalny styl... co tu dużo gadać-piękne przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentos Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Panowie głowaczyki na żywo wyglądają super miałem okazję popatrzeć i pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Raczki zmajstrowane w ramach przeprosin z formą z przed jakichś 3 lat???? są jeszcze dwa mniejsze jedno kotwiczkowe modele ale tamte pomaluję dopiero po świętach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Marek, fantastyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Malowanie opanowane do perfekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 (edytowane) Dzięki ale nie ma w tej technice niczego czego sami nie moglibyście zrobić.Po prostu wykorzystałem fakt że nitro rozmywa akryl a taki jest efekt. Macku podobają Ci się te brązowe na górze ? Twoje mam zamiar zrobić podobnie wg Twojego zamówienia jeśli chodzi o kolory ( na tych brakuje tylko brzuszka w kolorze o jaki prosiłeś ; ) ) Edytowane 29 Marca 2013 przez Maras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Marku, będzie świetnie Chyba nawet lepiej niż myślałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) Czołem Gabor Miniony weekend i początek tego tygodnia spędziłem po części stojąc w słonej wodzie.W ciągu tego czasu trafilem cztery trotki w tym trzy na Twojego bezsterowca,łownego sobie wybrałem Z wieczora niestety nic nie dało,woda po naszym spotkaniu się nie uspokoiła... Czekam na "malucha" do testów,skrobnij jednego Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez Wędkarz87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi