Mateush Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Łamańce 5,5cmDSCF5504.JPGWitaj , może zalegają w pudełku u Ciebie Mi by sie przydały takie właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Pod koniec tego tygodnia(mam nadzieję jak coś mi znów nie wyskoczy) będzie kilkanaście sztuk do wyboru będzie je widać w tym wątku więc wtedy załatwimy sprawę na PW jak coś wybierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Długo mnie tutaj nie było... czas nadrobić zaległości Przemek tak w ramach odpowiedzi na Twoją PW -można !!! te pomalowałem pędzelkami ale aero też daje radę 6,5cm, materiał pianka, oklejone folią alu, malowanie akryle Jutro testy reszty pstrągowych i rozsyłam kilka luźnych też pewnie się znajdzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 OMG Piekne woblery,piękne.Dzieło sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 echh nadal się dziwie Marku że nie mam ani 1 szt z twych dzieł w mym arsenale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Marek niezłe ślicznotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 echh nadal się dziwie Marku że nie mam ani 1 szt z twych dzieł w mym arsenale Spoko to były tylko modele testowe może powstanie kilka wobków tą techniką, "strzebelkę" mam zaliczoną ,teraz kolej na pstrążka, klenika i okonka zobaczymy co mi wyjdzie.Myślę nad stworzeniem krótkiej limitowanej serii w tym kształcie i tą techniką a wtedy.... cie znajdę Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Pewnie kiedyś trzeba spotkać gdzieś nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Znakomite malowanie Masz wyczucie do tych akrylków graty.Długo mnie tutaj nie było... czas nadrobić zaległości Przemek tak w ramach odpowiedzi na Twoją PW -można !!! te pomalowałem pędzelkami ale aero też daje radę DSCF6750.jpg 6,5cm, materiał pianka, oklejone folią alu, malowanie akryle Jutro testy reszty pstrągowych i rozsyłam kilka luźnych też pewnie się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentos Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Przemek,ja to za każdym razem dostaję oczoplasu od nadmiaru woblerów tu pstrągowe tu szczupakowe, a tu morskie i inne, ma chłopak tyle pomysłów tylko brakuje czasu na realizację, a malowanie zawsze mu powtarzałem że super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 święte słowa Mieciu mam smaka by w końcu zajechać do jego warsztatu z kamerami i aparatami ale to przy okazji jak będę leciał w rodzinne strony pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Długo mnie tutaj nie było... czas nadrobić zaległości Przemek tak w ramach odpowiedzi na Twoją PW -można !!! te pomalowałem pędzelkami ale aero też daje radę DSCF6750.jpg 6,5cm, materiał pianka, oklejone folią alu, malowanie akryle Jutro testy reszty pstrągowych i rozsyłam kilka luźnych też pewnie się znajdzieNo te to mnie w szok wpierdzieliły.Piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 (edytowane) Dziekuję Panowie!! Dziękuję!!!Tak żeby nie było że się w robocie obijam Jerki dla takiego jednego co jedzie do Szwedów będzie ich więcej ale te robione na CITO!! Zrobione troszkę inaczej niż ogólnie przyjęty standard, ale... ja tak lubię wiedzieć co gdzie wkładam I tak przy kawce w przerwie wzięło mnie i wymyśliłem że zmajstruję cierniczka na folii alu ...a wyszło pięć jutro zaczynam malowanie Edytowane 3 Czerwca 2013 przez Maras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Kilka (kiepskich ) fotek moich ostatnich akrylowych malowanek Klasyki 5,5cm Klenio jaziowe bączki 3,5cm SRD-ek niecałe 5cm ( baaardzo podoba mi się ten wobek i chyba wyląduje w moim pudełeczku ) coś podchodzącego pod tarłowego cierniczka Połamane trójki 6,5cm (w tego z krótkim sterem cos mi przywaliło ale byłem tak zszokowany że nie wykonałem żadnej reakcji ) 6,5cm z klasycznym sterem W kolorze pomarańczy SDR 6cm łamany i solo Łamane pstrązki 6-6,5cm I moje ulubione 5,5cm łamane pstrągowe SDR 5,5cm po weekendzie wrzucę kilka kolejnych zdjęć wobków z nowej partyjki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 piękności chętnie zobaczę jak pływa taki połamany trzykrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zdjęcie jerków które skończyłem dzisiaj i mają już swojego właściciela -któy mam nadzieję zrewanzuje się kilkoma fajnymi fotami ze Szwecji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zdjęcie jerków które skończyłem dzisiaj i mają już swojego właściciela -któy mam nadzieję zrewanzuje się kilkoma fajnymi fotami ze Szwecji Zdjęcie-0041.jpgŁadne. Możesz coś więcej napisać jaka dł. waga i praca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winniczek Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zdjęcie jerków które skończyłem dzisiaj i mają już swojego właściciela -któy mam nadzieję zrewanzuje się kilkoma fajnymi fotami ze Szwecji Zdjęcie-0041.jpgWidać że ładnie i estetycznie pomalowane.Ale w jerkach najważniejsza jest praca.Na tym polega ich siła.Wiec moje pytanie...jak pracują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Akryle masz rozpoznawalne i bardzo mnie się podobają. A z tych powyżej to malowanie smużaków i twoich ulubionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Hmm.... jeślio chodzi o jerki to 12 i 14,5-15cm waga około 30g ze względu na możliwości sprzętowe zamawiającego ( wszystkie delikatnie i wolno tonące)Praca cóż mogę napisać myślę że warto Winniczku żebyś się przekonał jak pracują (dlatego czekam na PW od ciebie z adresem - prześlę coś do testów w oczekiwaniu na konstruktywne uwagi na ich temat. Pracuję nad nową seryjką więc nebawem wyslę ) Joker Twoje komentarze są dla mnie bardzo cenne dziękuję !!! Zdjęcia nie oddają ich realnego wyglądu bo fotograf ze mnie kiepski a i za bardzo nie mam czym fotek poprstrykać- czas kupić coś porzadnego Przemek filmik po weekendzie zaraz pakuję graty i jadę na baaardzo długie ryby pierwszy raz od nie pamiętam kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 @Rudi75 coś takiego fajnie mocno drga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Gra gitara :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Coś z nowej i przedostatniej seryjki moich akrylowych malowanek w chyba lepszej foto odsłonie Głowaczyki 5,5cm"Niebieskie rybki " 6cmPstrągowe klasyki z poprzedniej serii 6cmUlubieńcy (okazuje się nie tylko moi ) 5,5cmPstrążki z "płytkim" sterem 6-6,5cmŁamane 6-6,5cm moje letnio trociowe skarbyStrzebelka 6,5cmGlapki 5-5,5cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terier123 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 O kurcze nieźle pojechałeś z tymi woblerami ;D już na pierwszy rzut oka widać staranność wykonania,a i barwy zapewne przypadną rybom do gustu jednym słowem: świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Dużo więcej światła naturalnego i piękniej wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi