Zwierzu Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 (edytowane) Coś z nowej i przedostatniej seryjki moich akrylowych malowanek w chyba lepszej foto odsłonie ...@Maras, kolejny raz przedstawiasz jak dla mnie niesamowite rękodzieło.Jeśli chciałbym się wzorować na czyimś malowaniu woblerków, to jesteś jedną z tych osób - czapka z głowy. Edytowane 13 Czerwca 2013 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentos Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Teraz chłopie pojechałeś, muszę w końcu wpaść do ciebie, i jak tu założyć własny wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Piękne Maras. Choć na pstrągi oraz klenie nie chodzę to Twoje przynęty na prezenty nadają się ulał. Będę musiał coś Ci ......... podkraść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ostatnia seryjka łamańców w ulubonym pstrągowym rozmiarze 5-6cm, malowane aero, w większości tonące. Robione na zamówienie +górka, którą wystawię w giełdzie twórców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) A! i jeszcze robaków troszkę się narobiło I mała próbka foremek z silikonów i wobków z żywicywaga 4g, długość 3,5cm, tonące, akcja dosyć mocna ale kija nie gnie po rękojeść Edytowane 20 Czerwca 2013 przez Maras 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) Caen filmik dla Ciebie Mam nadzieję ze coś widać :/ Edit!!! dziś poprawiłem filmik Edytowane 21 Czerwca 2013 przez Maras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caen Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Widać dobrze , ale ja chciałem wiedzieć jak on się zachowa w nurcie bardziej wartkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 No to chyba będę musiał znależć bardziej wartki kawałek na swojej rzece co może być dosyć trudne Jutro się postaram coś wykombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Maras piękne wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ta górka już była czy będzie na giełdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Ta górka już była czy będzie na giełdzie Będzie dziś wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Widać dobrze , ale ja chciałem wiedzieć jak on się zachowa w nurcie bardziej wartkim. tylko po co? zdajesz sobie jaki uciąg jest na odcinku o którym Maras napisał szybka rzeka???????????więcej praktyki,- mniej teorii i wszystko będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caen Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Po to żeby nie kupować woblera którego praca mi nie odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 to nie kupuj i nie zawracaj gitary. Wobki Marasa są super. Jak Ci praca nie odpowiada to wystrugaj sam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Maras te z formy przepięknie malowane ! reszta oczywiście też ale te ostatnie tak jakoś mi sie podobają naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Przemek luzik Caen juz pewnie cieszy się soją nową zabawką Piotrze dziękuję trochę pracy kosztowało zrobienie modelu ale warto było wobek lata i pracuje miodowo , mam nadzieję że niedługo uruchomię formę na ten model z pianki wtedy będzie ich więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 @RUDI75 mam nadzieję że to jest to o co prosiłeś łamane 10-11cm góne troszkę masywniejsze i dolna fotka z delikatniejszymi (co nie znaczy że z pracującymi słbiej ) i klenio-jaziowce 2,5cm i 3cm malowanie akrylami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Piękne to mało powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
000kamyk000 Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Gdyby któreś wobki kleniowo - jaziowe były bezdomne daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Szok i już się cieszę .Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 a ja bym poprosił coś więcej o tych robaczkach bo...piękne są to typowy smużak..?dzięki i pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Krystian na ostatnim zdjęciu 5szt po prawej stronie ws tematu na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 poszedł priv.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentos Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Marku jak wpadnę z młodym to wszystko chowaj,bo glut ci zrobi przegląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Tęcza rzeczna na Gabkora 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi