mysz Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Marku wracaj ty w końcu ciągle czekam na twe dzieła a tu cisza już tyle czasu Z pozdrowieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Też czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 można gdzies dostać 7-8cm Gabkory???jak cos to pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentos Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Pisz do marasa na priva, może coś da radę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 pisałem,ale echo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentos Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Poczekaj, wiem że nie długo będzie w Polsce, może napisz mi czego potrzebujesz a ja spróbuję coś zorganizować dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 24 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 (edytowane) Dzień dobry ! dawno mnie tutaj nie było ... Wydłubalem kilka prototypów do nowych form a że sezon trociowy tuż ,tuż to i lekko podmalowałem a nuż cos z tego bedzie ... . Na zdjeciu po pierwszej warstwie akryli, jeszcze kilka i mam nadzieje do Nowego Roku sie wyrobie Edytowane 24 Grudnia 2019 przez Maras 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 26 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 W Świeta troszkę podłubałem ,dwa nowe "trociaki ", korpus 72mm 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Super super super Gabkory ???? cześć Marasku.Kilka trociówek zamawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Jakby co też się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 28 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Panowie dziekuję za zainteresowanie ale jeszcze troszkę to potrwa.... wiecie testy formy itd. ..O tym że już ruszyłem z tematem dowiecie się z mojego wątku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 28 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Jest decha, jest idea, są chęci ciekawe co z tego wyjdzie.... 13 cm długości tak na początek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 30 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Cd jerka tutaj do wykończenia pokrywy skrzelowe płetwy ,oko i nowy projekt- płotka 17cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 31 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zostały do wyczyszczenia oczka i do wklejenia stery.... A tak a pro po wie ktoś gdzie je schowałem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zbyt banalne byłoby , że w szufladzie... Obstawiam , że w którym pudle na przynęty i cały czas się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Do swego pudełka oczywiście na jutro obydwa jerki będą strzałem w dziesione ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 5 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Malujemy? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Nie pytaj nawet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi