Maras Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 (edytowane) To może tak od końca zacznę ...akrylowy głowaczyk 6cm a wcześniej ... kilka pstrągowych akryli od 5,5 do 7cm łamane i pojedyńcze Edytowane 9 Lutego 2013 przez Maras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 A jeszcze wczesniej ... 8,5-9cm na łośki i trocie z rzek na północy naszego kontynentu takie bardziej żarówki i mniej jaskrawo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Ten głowaczyk jest mega kozacki.Już go widzę u mnie w pudełku pstrągowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Piękne malowanie. Opanowanie aero i akrylki rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 powtórzę się a co tam, best of the best dla mnie numero uno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Areo-mistrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Dziękuję Panowie za komplementy!!Postanowiłem zakupić (jak chyba wielu z Was bawiących się akrylami lub zaczynających tą zabawę ) w takim tam sklepie którego nazwy nie pomnę ale wszyscy wiedzą że chodzi o L..l komplecik farbek akrylowych tzw. metalików wraz z interesującą mnie pastą strukturalną. W międzyczasie stworzyłem nowe głowaczyki po 5-6cm i klika innych woblerków ... zaczynam więc malowanie o efektach będę Was informował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Jak już napisałem na "fejsie" koniec jest bliski Głowaczyki i małe co nieco innych wobków na moment przed końcem malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 (edytowane) Kilka nowych wobków malowanych aero. Większość 6-7cm jest też kilka mniejszych do 5cmPrzeznaczenie głównie pstragi i letnie trocie. Przed wstawieniem sterów, na które niestety będą musiały poczekać kilka dni, bo mam "nieczynną" jedną rękę. No i dwa modele testowe na duńską Skyern dł 6,5-7cm Edytowane 5 Marca 2013 przez Maras 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Oglądałem ostatnio trochę fotek wobków produkcji fińskich lurebuilderów.Stwierdzam,że woblery polskich rękodzielników nie odbiegają już od finlandzkich.Tutaj jest to szczególnie widoczne Extra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Chyba w tej gromadzie widze moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Pewnie tak napisz tylko które Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Dziękuję Panowie za komplementy!!Postanowiłem zakupić (jak chyba wielu z Was bawiących się akrylami lub zaczynających tą zabawę ) w takim tam sklepie którego nazwy nie pomnę ale wszyscy wiedzą że chodzi o L..l komplecik farbek akrylowych tzw. metalików wraz z interesującą mnie pastą strukturalną. W międzyczasie stworzyłem nowe głowaczyki po 5-6cm i klika innych woblerków ... zaczynam więc malowanie o efektach będę Was informował DSCF5274.JPGMożesz powiedzieć co dajesz na podkład lub jak malujesz ?? Mam wrażenie, że ta akryle i pasty z L. kiepsko mi kryją i mażą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 @Artech ogólnie te farby z L. nadają sie prawie zupełnie do niczego jedyne zastosowanie jakie znalazłem to struktura (tak ja to nazwałem na swój użytek ) "rybiej skóry" do wykorzystania w głowaczykach które robię- kładziesz metalik na to kolor i rozdzielasz caponem od następnej warstwy. Potem dalej malowanko kolorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 głowaczyki palce lizać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Elegancja mistrzowskie malowanie jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 @Artech ogólnie te farby z L. nadają sie prawie zupełnie do niczego jedyne zastosowanie jakie znalazłem to struktura (tak ja to nazwałem na swój użytek ) "rybiej skóry" do wykorzystania w głowaczykach które robię- kładziesz metalik na to kolor i rozdzielasz caponem od następnej warstwy. Potem dalej malowanko kolorem Dzięki. Czyli trzeba kupić prawdziwe akryle nie z Lidla. Te metaliczne pasty dają rade ale farby akrylowe już nie specjalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Ja używam farb kupionych okazyjnie na innym forum od kolegi który ich nie potrzebował sa to farby podpisane "Chromoakryl" takie jak te z linkuhttp://allegro.pl/matejko-farba-akrylowa-chromacryl-75ml-i3017893847.html kupuję też farby "Renesans" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Nie ma za co przydają się też fardy do malowania na szkle i rapitograf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Dzięki po raz trzeci farby do szkła nie gryzą się z domaluxem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Z domaluxem chyba raczej nie z caponem mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Marku,- dziś dostałem Twoje wobki,- dziękuję są piękne i w weekend będą łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Dzięki po raz trzeci farby do szkła nie gryzą się z domaluxem ?Różnie to bywa Możesz czasem mieć niespodzianki, więc nie maczaj wszystkich naraz, zrób próbę na jednym, odczekaj kwadrans i jeśli wszystko OK, maczaj resztę.Mówi Ci to wielokrotnie zdziwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Cieszę się Arek że dojechały trochę to trwało ale... sam wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi