pampi Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 PaNek ładne masz brushe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 hehe, za parę dni się rozkręcę i mam nadzieje że brushe pójdą w niepamięć właśnie obrobiłem ostatniego Poldkowego jerka, i będę go maltretował aż mi wyjdzie coś sensownego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 nie mam żadnego jerka w arsenale ale ten różowy jest zajebisty panek nie wiem co palisz ale nie pal sam podziel się :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Nie zmieniaj dilera, ma dobry towar Ten różowy w palemki ... fantastyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Chłopaki wpadajcie na zlot nad Dunajec, jak będę to zorganizujemy jakąś fajkę pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
METR Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 na jakim papierze drukujesz te naklejki?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Drukuję na zwykłym papierze do drukarki:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
METR Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 to niezle Ci to wychodzi.... a czym to kleisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Poldek, wyśle Ci tu ostatnie moje dzisiejsze wypociny ( te jak widzisz już na Twoim jerku ) reszta co by Ci nie zaśmiecać wątku poleci na priv w miarę tego jak będę się wprawiał ps. specjalnie dla chłopaków lubiących liście zrobiłem mały liścio-remake ...Cholera, nie ten korpus obrobiłem, to miał być ten karpikopodobny, teraz się połapałem, faceplant i lecim od nowa i po poprawkach, Poldek nada się któraś czy za duży freestyle?ps. chłopaki te z liściami to specjalnie dla was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenekkuba Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 zrob w liscie ganji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Teraz coś na specjalne zamówienie dla mifka. Jerki 16cm, jak narazie po doważeniu 188g lecz gdy jeszcze pójdzie naklejka i lakier waga dojdzie prawie do 200g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Mifek to się chyba na Marliny wybiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 hehe, Chyba tak. Ale nawet fajnie sobie takie wielkie okazy podłubać Może sobie też takiego zrobię i ale tylko żeby stał na półce tak na pamiątkę.Jak byłem mały to takiej wielkości rybki łapałem na bat ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 ja przy jerkach powyżej 10cm stosuję drut 1,2mm.przy 16ce napewno za cienki.duży jerk wymaga większych oczek jak i kółek i większych kotwic.1mm będą się wyginać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Z siatki od ogrodzenia będzie w sam razik .Namówcie Mifka żeby film nakręcił jak tym rzuca i jerkuje a potem jego stan po godzinie miotania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Z takim jerkiem na ryby to trzeba chodzić we dwóch i się zmieniać bo ręka może odpaść od łowienia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 A czy ktoś ma do sprzedania troszkę drutu 2mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Się najpierw zastanów jak go wygniesz . Pamiętam jak się kiedyś napaliłem na 1,6. Wcale niełatwo było wygiąć oczko... a 2 mm... Przelicz przekroje a to jeszcze nie wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 ot sie czepili mifka no wlasnie startuje do przetargu wojskowego na wyrzutnie rakiet ziemia powietrze wiec nie bedzie zle - byle by mi tylko linki starczylo jesli chodzi o drucik to moge rzucic okiem co tam ma w ofercie castorama - w zakresie nierdzewnych drucikow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Mógłbyś Mifku coś tam zerknąć na ten drucik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Mógłbyś Mifku coś tam zerknąć na ten drucik daj na prv nr telefonu do siebie - jak bede w c(i)astoramie to zadzwonie i ustalimy co konkretnie nas interesuje z akutalnej oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Widze,ze Mifek wie z czym na ryby chodzic!Na takiego jerka moze usiasc nawet 30cm szczupaczek no i oczywiscie WIELKA MAMUSKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Widze,ze Mifek wie z czym na ryby chodzic!Na takiego jerka moze usiasc nawet 30cm szczupaczek no i oczywiscie WIELKA MAMUSKA CLAUDIO powiedz lepiej jak sie ma twoj projekt SZCZUPAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 mysle, że Pold3k się nie obrtazi jak zdradzę, że specjalnie na okazje tego mastodonta powstało nowe zdobienie które obecnie ma nazwę roboczą RAFał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Nawet mogę zdradzic jak wygląda:DFurious pike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi