PaNeK Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 hardcorowe bestie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Nooo,jak to do wody wpadnie,to szczupaki ze strachu na brzeg wyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Nooo,jak to do wody wpadnie,to szczupaki ze strachu na brzeg wyjdą no, no... te podrostki beda spierniczaly gdzie pieprz rosnie... zostaną tylko same mamuśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Jak te wobki wpadną do wody to będzie duże plum 200gram to chyba na morskie okazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Jak te wobki wpadną do wody to będzie duże plum 200gram to chyba na morskie okazy PRAWIE masz rację <_< <_< <_< woda na pewno BYWA tam słona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 ...tylko bede musiał uwazac na pozostale jerki, bo te mastodonty moga mi pożreć wszystkie pozostałe... Jak widać 10tka spokojnie się im w paszczy zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Mifek jak sie ma projeky SZCZUPAK,hmmm chyba narazie nie za bardzo bo wszyscy dlubia cos na Klenie,Jazie i takie tam rybki.Wiec narazie spokoj i oczekiwanie z niecierpliwoscia Ps.Bo do roboty SZCZUPACZKA zabraly sie dwie osoby,ale ani jeden ani drugi nie maja za duzo czasu wiec trzeba cierpliwie czekac.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Mastodonty RAFał oklejone Jeszcze jutro tylko jednego swimbaita muszę okleić i będą gotowe do lakierowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Teraz mają swój charakter... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Teraz mają swój charakter... no teraz nikt nie powie ze sa do czegos juz istniejącego podobne czyzbyś w końcu miał swój STYL ten tygrys też niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Te wściekłe oko i zęby zaczęły mi się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Rozcinając Jerka stworzyłem coś nowego.Łamaniec 10,5cm 42g. Filmik z pracą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Jeszcze robię coś nowego dla Mifka.Jak narazie muszę iśc z tym na testy bo wanna okazała sie za mała dla tej przynety... Wobler potrzebuje wiecej przestrzeni do pracy i tylko mogę poobijać wannę. Glider 20cm 91g i 102g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 no szymon... widac duuuuuuże zaminy w Twojej twórczości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Powoli zaczynam się rozwijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Ach... Ferie się skończyły więc na dłubanie woblerów nie mam praktycznie żadnego czasu lecz udało mi się dzisiaj coś wyrzeźbić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Korzystając z okazji robię małe zapasy lipy na kolejny sezon zimowego rzeźbienia. Trochę lipy zawszę się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 wygląda to jakbyś się przygotowywał do rzeźbienia totemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Albo Światowida Ja też mam taki kloc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Takie kloce są najlepsze, gdyż tyle lipy starczy mi na kilka lat Kupowanie małych deseczek jest nieopłacalne bo są drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Może i opłacalne, tylko powedz mi jak miałbym top pociąć w piwnicy w bloku, gdzie nie mam napięcia 230V. Musiałbym i tak komuś daś do pocięcia a to pewnie wychodzi tak samo jakby kupić gotowe deseczki.Można zawsze od stolarzu za przysłowiowego browara wycyganić ścinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 No to w tedy masz problem. Do tartaku można zawieść aby potarli i wysuszyli. Ja to rozciąłem piłą motorową na pół, potem trzeba będzie potrzeć na deski bo na razie jest bardzo mokra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Woblerki RAFał odpoczywają po testach. Jak widać wgryzają się nie tylko w wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Ladne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Nowe jerki gotowe 10cm 51g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi