admin Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Ja to chyba nie mógłbym łowić na takie jerki z uśmiechem - co rzut chyba bym nie mógł powstrzymać się od śmiechu Są fajne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Witaj Pold3k.Dzis po obejrzeniu Twoich rękodzieł kopara mi opadła i walneła o beton , kapitalna robota i wiele serca w tej pracy.Trochę strugałem kiedyś,i wiem że to nie takie proste.Prawdziwe cukiereczki! Ogromny szacun dla Twoich uniejętmości. pozdrawiam Artur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Coś nowego - czyli pierwszy jerk oklejony tkaniną Jak na pierwszy raz wyszło nie tak źle ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Nowy model Jerka13cm 43g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Korpusy gotowe. Teraz czas na oklejanie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Szymon - miło patrzeć jak się rozwijasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Glidery zostały już ukończone;] Jerki w nowym rozmiarze,8,5cm - 35g. Stworzyłem coś nowego, 5cm - 3,5g. Teraz zajmuje sie nową konstrukcją, 4,7cm - 6g Filmik z jego pracą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Robisz może jeszcze te łamańce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Oczywiście że robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 To w takim razie priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Szymon tydzien temu troche meczylem mega lamance i powiem ci ze zbaranialem w pewnym momencie bo gdy to-to sie wylonilo z metnej odry tuz przed nami to razem z pepe17 bylismy swiecie przekonani ze plynie na nas jakas ryba... na razie wobki jeszcz edziewicze ale to stan tylko chwilowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 W końcu mam trochę czasu wolnego który mogę poświęcić woblerom.Lecz często mam problem w jaki sposób wykończyć woblery... Mam mnóstwo korpusów gotowych do malowania i oklejania lecz mam tylko kilka wzorów naklejek i już nie potrzebuje więcej takich samych wzorów. A malowanie... no cóż, nigdy nie mam pomysłu aby pomalować woblerka tak aby ładnie wyglądał gdyż nie mam jakiś wielkich umiejętności w malowaniu aerografem;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 W końcu mam trochę czasu wolnego który mogę poświęcić woblerom.Lecz często mam problem w jaki sposób wykończyć woblery... Mam mnóstwo korpusów gotowych do malowania i oklejania lecz mam tylko kilka wzorów naklejek i już nie potrzebuje więcej takich samych wzorów. A malowanie... no cóż, nigdy nie mam pomysłu aby pomalować woblerka tak aby ładnie wyglądał gdyż nie mam jakiś wielkich umiejętności w malowaniu aerografem;] eeeee, szymon masz swoj styl i jest on dla ciebie czyms charakterystycznym a za usmiechniete dekory to chyba po prowizje sie zglosze za pomyslu sprzedanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Chyba będę musiał wysłać jakaś mała paczuszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Chyba będę musiał wysłać jakaś mała paczuszkę adres znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Nowa konstrukcja BANAN, czyli coś pod pstraga, klenia i okoń też nie powinien nim gardzić 5cm ~ 3,5 do 4,5g (pływający, tonący) Woblerek dostanie naklejkę okonia, płoci i pstrąga oczywiście z charakterystycznymi groźnymi ząbkami Co sądzicie? Może jeszcze jakieś inne malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 ksztalt fajny - taki klasyczny... ja bym jeszcze widzial barwy popaprancow cos typu strzebla, kielb, glowacz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Dobry pomysł, postaram się zrobić parę tych popaprańców ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Banan dostał naklejkę głowacza, pstrąga potokowego i tęczowego, kiełbia oraz śliza. Część woblerów już prawie skończyłem lecz jeszcze sporo jest dopiero tylko oklejone i czekają na dalsze lakierowanieJest kilka wersji 5cm oraz 6cm oraz łamaniec 7,3cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 no musze przyznac szymon zefajnie jest ogladac jak coraz mocniej podazasz wlasna sciezka... gratuluje pomyslow oraz realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Nareszcie coś nowego się ruszyło, Pold3k działaj, nie ukrywam że to właśnie Twojej twórczości kibicuję najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Jak porównuję zdjęcia z początku wątku i teraz to... cieszę się, że posłuchałeś dobrych rad i poszedłeś swoją drogą (może i niełatwą ale swoją). Tak trzymaj i idź dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Miałem ferie więc trochę popracowałem nad woblerami, stworzyłem kilka swoich własnych naklejek choć to dopiero początek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Nowa odsłona Bananów z oczami 3D. Czy wyglądają lepiej? Banan w wersji z jedna kotwicą i trochę inną pracą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 nie no szymon - jestem pod wrazeniem - na prawde kawal pieknej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi