Pold3k Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Ach dziękuję. Niedługo jeszcze pojawi się kilka nowych wzorów malowania banana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Jerki to nie moja bajka, ale te...to zupełnie coś innego. Te są BAJKA Bananki - mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Bardzo fajne wobki (Następnym razem uważaj na dupki w woblerach pod 1 kotwiczkę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Troszkę chyba lakier bym zagęsty i powstała taka kropelka lakieru na samym końcu, ale w kolejnych woblerkach już jej nie powinno być ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 dupki trzeba podcierać! Testowałeś już te wobki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Jedynie testy w wannie oraz jeden krotki wypad nad wodę..Kolega Jamesty zakupił i dostał parę sztuk aby wypróbować je podczas zjazdu nad Bobrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Wobleki przed ostatnia warstwa lakieru.Malowanie w wersji kiełb oraz koza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 no Szymon... szacun. na prawde. to co ostatnio wstawiasz to juz na prawde wysoka polka gratuluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Kiełbik wymiata, rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Ach, fajnie że się wam podobają ;] W weekend miałem troszkę czasu więc przygotowałem troszkę korpusów.Aby urozmaicić sobie pracę powstał banan w wersji megaa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 W wolnej chwili pobawiłem się z naklejkami i dodałem troszkę koloru dla kiełbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 woblerki klasa jedyne oczy mógłbyś wklejać przed ostatnią warstwa lakieru żeby tak nie odstawały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 woblerki klasa jedyne oczy mógłbyś wklejać przed ostatnią warstwa lakieru żeby tak nie odstawały. Oczy przyklejam i daję jeszcze na woblerka dwie warstwy lakieru.. Nie robię otworów na oczy 3d lecz chyba zacznę gdyż ładniej się taki wobler prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Nowa naklejka już na woblerkach po pierwszej warstwie lakieru.Dopiero po kilku warstwach nabiorą lepszego wyglądu ;] Mam również nową naklejkę okonia, lecz jeszcze wymaga drobnych poprawek ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Jaki kolor oka 3d byście dali dla nowego kolorowego kiełbia? Może czerwony? I jaki rozmiar do woblerka 6cm? do 5cm daje oko o średnicy 4mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 mi te czerwone się bardzo podobają ps. te żółte/złote też są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Niestety nie udało się na zlot dojechać a szkoda. Testy zrobię dopiero na przełomie kwiecień/maj.Jak będę coś więcej wiedział to zdam relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Nowa naklejka okonia ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 przy tym ksztalcie:- powiększyłbym nieco głowe- uwydatnil oko poza tym mniut malyna psza Pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Da się zrobić takie poprawki a oko to i tak będzie raczej 3d więc je po prostu usunę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Wczoraj powstał nowy wobler o bardzo agresywnej pracy na szczupaka ;]Próbowałem dzisiaj nagrać jakiś filmik nad wodą lecz warunki pogodowe nie pozwoliły na to.. śnieg, wiatr i duża fala na wodzie.. 10cm - 25g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 nie wiem jak to wyglada w reczywistosci - ale patrzac na fotke to... ster dalbym ze 2 x grubszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 haha, tymczasowo był zrobiony z poliwęglanu 1mm ale będzie zastosowany grubszy 2mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Kiełbiki kolorowe już są gotowe i uzbrojone..Jutro wstawię zdjęcia. A tymczasem gdy mi się nudziło zrobiłem mały test dla oczek na wyrwanie.Banan 5cm, oczka z drutu 0,8mm i worek o masie około 30kg (może nawet więcej) http://www.youtube.com/watch?v=rc-mQ23GoIo&feature=youtu .be Sprawdzałem także jak długo schnie deska lipy.Otóż jak widać po zapiskach na zdjeciu deska była sucha po około 2 miesiącach.Waga deski po kolejnym roku praktycznie nie uległa większej zmianie, waży mniej o jedyne 38g... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Banany w wersji kolorowej z oczami 3d ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi