lesiewicz Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 JESZCZE JEDNA FOTKA Kolego radził bym poczytać regulamin zanim wrzucisz jakieś fotki martwych ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 JESZCZE JEDNA FOTKA Prwadziwe kilery te woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Przepraszam .Moja wina ,więcej się nie powtórzy.Pozdrawiam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 22 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 W wakacje tak wyszło że nie bardzo miałem czas na woblery ale za to wystrugałem coś większego ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 ciekawe jakie rybki będą na to brały <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 7 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Witam, ostatnio forum zmieniło wygląd a w dodatku zostały skasowane wiadomości ze skrzynki odbiorczej więc nastąpił trochę głupi problem gdyż robiłem woblery łamańce dla kolegi z forum lecz nie pamiętam jego nick'u. Byłbym wdzięczny jakby się odezwał i zgłosił na priv po odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 13 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 W wolnej chwili coś udało się stworzyć.. kilka sztuk z nowej serii ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 14 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Troszkę więcej zdjęć nowo wykonanych woblerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 1 klasa a jak domek? Nakryty ? zapytałem bo ja w sierpniu podczas tego typu wykończeń prawie straciłem dwa palce a teraz miedzy szpitalami się przemieszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Domek już nakryty, ja na szczęście nie miałem żadnych takich przygód z urazami ;] W ten weekend zrobiłem coś nowego na korpusie woblera szczupakowego.. po prostu go rozciąłem i wyszedł całkiem fajny wobler z piękną wężowata praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Kolejne woblery już prawie skończone Dziś została położona ostatnia warstwa lakieru.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 a ten KTM ma jakoś koła w różne strony powykręcane Płoteczki fajne, jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Haha.. nieee, tam dalej w tle jest koło od roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Kolejna seria skończona i szykuje następna;]Niedługo ukaże się parę sztuk w dziale sprzedam bądź proszę pisać na priv.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 (edytowane) Kolejne woblery gotowe ;] Łamaniec, niedługo ukaże się jakiś filmik z pracą.. Tym razem jeszcze krotki filmik ze strugania tego woblera.. Jakość nie najlepsza ale coś wyszło: http://www.youtube.com/watch?v=TuXslVmgzUc Edytowane 10 Grudnia 2012 przez Pold3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 ŁOOO zrobiles na prywatnego i juz sobie nie ogladniemy ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Już jest poprawka, powinno działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 (edytowane) Nowa naklejka dla banana.. Lepsza? Co sądzicie? Poprzednia: Edytowane 13 Stycznia 2013 przez Pold3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Filmik z pracy woblera szczupakowego (10,5 cm ~22 g.) :http://www.youtube.com/watch?v=eiJjll6vIGI&feature=youtu.be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Mniejsza wersja woblera szczupakowego 7cm..http://www.youtube.com/watch?v=8_3VXPyCDbs&feature=youtu.be Łamaniec zrobiony na korpusie woblera szczupakowego ;] http://www.youtube.com/watch?v=uW55IQV8cq8&feature=youtu.be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Czekam w takim razie na kolejna partie w dziale sprzedam Na ostatnią niestety się nie załapałem, a trzeba się zacząć zbroić na maj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Kolejne korpusy powoli się tworzą oraz nie długo pojawią się też banany 5cm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 (edytowane) Wzór oklejania szczupaka zrobiony. Wkrótce ukaże się końcowy efekt.. Edytowane 3 Lutego 2013 przez Pold3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Szczupły rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Haha te szczubełki przypominają mi te poduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi