Pold3k Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 (edytowane) Gdy już trochę ochłonąłem czas i pora zdać relacje... Dzisiejszy wieczorny wypad był wielkim zaskoczeniem.. Nie byliśmy przygotowani na coś takiego więc były trudności jak to wyjąć z wody.. tym bardziej że na miejscówce staliśmy ciągle w wodzie w pół uda a ciut dalej jest duży uskok i można łatwo zaliczyć naukę pływania. Najważniejsze jest to że wygraliśmy tą walkę! Jedyną relacją jest filmik, w trakcie wyjęcia ryby z wody skończyła mi się pamięć na telefonie a tóż po tym wylądował razem ze mną w wodzie gdyż się zaczepiłem o gałęzie i straciłem równowagę Hol Suma 192cm waga?? około +45kg Edytowane 1 Lipca 2013 przez Pold3k 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Rewelka, lepszego testu woblera nie mogłeś sobie chyba wymarzyć i ... wkręty wytrzymały ... Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Wkręty nie ruszone, plecionka 20kg przypon 15kg... Także konstrukcja sprawdzona i taka zostaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Jak długo trwała walka na tym sprzęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 20 minut, czyli cały filmik plus 5min. Początkowo były dość duże odjazdy aż zaczęła szpulka prześwitywać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 (edytowane) Pięknie, ogromny sum na własną konstrukcję, której powstawanie można było śledzić na forum od podstaw. Edytowane 1 Lipca 2013 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Takie MAŁE stworzonko i jak cieszy tym bardziej że na własną konstrukcje Brawo,brawo,brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 teraz to na bank nie będę mógł zasnąć hehehe gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Pięknie.Jakie kotwice miałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Pięknie.Jakie kotwice miałeś?Kotwice Owner'a ST-41BC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kathir Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Respekt,chyba lepszego potwierdzenia łowności przynęty nie można sobie wymarzyć. Aż strach życzyć dalszych sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Idealny test. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Gratulacje piękna rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Ten sum to tylko potwierdzenie skuteczności twojego wobka. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Wielkie dzięki Panowie Wczoraj wieczorem był mały sum 80- a drugi mi się wypiął.. Koło 22 zaczął grasować kolejny wielki potworek lecz niepotrzebnie spłynąłem łódką w dół rzeki i go nie sięgnąłem a powrót w górę rzeki pewnie by go spłoszył.. Może dziś się na niego zasadzę ;D Teraz parę sztuk 8,5cmCoś nowego.. Praca podobna do shad rap'a rapalaNa ogonie dostał coś ala szramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 (edytowane) Hehe z tą szramą dobre, coś czego jeszcze nie widziałem. Z ciekawości zapytam, czym lakierujesz wobki ? Jakaś żywica ? Takie nadlewki na ogonku żółte mają niektóre. Edytowane 3 Lipca 2013 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 (edytowane) Hehe z tą szramą dobre, coś czego jeszcze nie widziałem. Z ciekawości zapytam, czym lakierujesz wobki ? Jakaś żywica ? Takie nadlewki na ogonku żółte mają niektóre.Lakier hertzlack do parkietów super strong połysk. Początkowo dwie warstwy lakieru na drewno, potem kolejne dwie białej farby, malowanie i znowu kilka warstw lakieru. Pomiędzy każda warstwą matuję powierzchnię papierem 400, taką jakby gąbeczką. Nadlewki to może są żółte gdyż pod spodem kryje się cienka warstwa farby pomiędzy wszystkimi warstwami;] Edytowane 3 Lipca 2013 przez Pold3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Hartzlack też nie jest idealnie szklisty jak szyba, ma żółty odcień. Bywa, że po latach, o ile takiego woblera się nie urwie, zewnętrzna powłoka zmieni kolor na bursztynowy. Hartzlaki nieraz tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
integ3r Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 (edytowane) Zamawiam sztukę 8,5cm żółto czarną na niedzielny wieczór ;D oczywiście słusznie uzbrojoną. Edytowane 3 Lipca 2013 przez integ3r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Trochę takie Marasowo,gabkorowo zacnie płetwa mi się strasznie podoba jakoś nie mam talentu by ją namalować zawsze coś popsuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Trochę takie Marasowo,gabkorowo zacnie płetwa mi się strasznie podoba jakoś nie mam talentu by ją namalować zawsze coś popsuję Kształt to odwrócony jerk a kat steru zapewne jak i obciążenie i wielkość jest zupełnie inne.. Malowanie było inspiracją ale tylko częściowo (połączenie kolorów), trochę tak jakby ktoś chciał to zawsze znajdzie coś przypominającego u większości kto robi woblery Do szczegółów tylko trzeba trochę cierpliwości, na spokojnie bez pośpiechu bo też potrafię coś zepsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Kształt to odwrócony jerk ... Też każdy kształt oglądam w pozycji odwrotnej, to fantastyczny sposób na budowanie nowych przynęt. Śmieję się nawet, że tak zbudowane woblery do Dr. Jekyll i Mr. Hyde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Gratuluje pieknego suma.Taki "Miś" to już konkretny tester wszystkich elementów zestawu Życzę kolejnych sukcesów i pobicia PB jeżeli nim był 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Piękny wąsaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demensiq Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Jak wyciąć tak ładnie ster do woblera ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi