Skocz do zawartości

LOST LURES

Pold3k

Rekomendowane odpowiedzi

Gdy już trochę ochłonąłem czas i pora zdać relacje... 
Dzisiejszy wieczorny wypad był wielkim zaskoczeniem.. Nie byliśmy przygotowani na coś takiego więc były trudności jak to wyjąć z wody.. tym bardziej że na miejscówce staliśmy ciągle w  wodzie w pół uda a ciut dalej jest duży uskok i można łatwo zaliczyć naukę pływania. Najważniejsze jest to że wygraliśmy tą walkę!  B)

Jedyną relacją jest filmik, w trakcie wyjęcia ryby z wody skończyła mi się pamięć na telefonie a tóż po tym wylądował razem ze mną w wodzie gdyż się zaczepiłem o gałęzie i straciłem równowagę  :D 

Hol Suma 192cm   waga?? około +45kg

Edytowane przez Pold3k
  • Like 10

Wielkie dzięki Panowie ;)

Wczoraj wieczorem był mały sum 80-  a drugi mi się wypiął..  Koło 22 zaczął grasować kolejny wielki potworek lecz niepotrzebnie spłynąłem łódką w dół rzeki i go nie sięgnąłem a powrót w górę rzeki pewnie by go spłoszył.. Może dziś się na niego zasadzę ;D 

Teraz parę sztuk 8,5cm

ho50.jpg
vxvj.jpg
pctb.jpg
03iv.jpg

Coś nowego.. Praca podobna do shad rap'a rapala
Na ogonie dostał coś ala szramę

27w5.jpg
bo8g.jpg

Hehe z tą szramą dobre, coś czego jeszcze nie widziałem. Z ciekawości zapytam, czym lakierujesz wobki ? Jakaś żywica ? Takie nadlewki na ogonku żółte mają niektóre.

Lakier hertzlack do parkietów super strong połysk. Początkowo dwie warstwy lakieru na drewno, potem kolejne dwie białej farby, malowanie i znowu kilka warstw lakieru. Pomiędzy każda warstwą matuję powierzchnię papierem 400, taką jakby gąbeczką. 

Nadlewki to może są żółte gdyż pod spodem kryje się cienka warstwa farby pomiędzy wszystkimi warstwami;]

Edytowane przez Pold3k

Trochę takie Marasowo,gabkorowo ;) zacnie płetwa mi się strasznie podoba jakoś nie mam talentu by ją namalować zawsze coś popsuję  :D  :D

Kształt to odwrócony jerk a kat steru zapewne jak i obciążenie i wielkość jest zupełnie inne.. Malowanie było inspiracją ale tylko częściowo (połączenie kolorów), trochę tak jakby ktoś chciał to zawsze znajdzie coś przypominającego u większości kto robi woblery ;)

Do szczegółów tylko trzeba trochę cierpliwości, na spokojnie bez pośpiechu bo też potrafię coś zepsuć :D