Skocz do zawartości

LOST LURES

Pold3k

Rekomendowane odpowiedzi

Czwartkowy wypad czyli 6 brań w godzinę, 3 sztuki wyciagnięte, największy 115cm. Połowił wobler pływający z niebieską łuską oraz pogromca zółty;D Niestety niebieski miał założone mniejsze kolka i kotwice nr1 Mikado sensual made in Japan ale to nie to co owner.. Jeden sum po braniu stanął w nurcie, po 15 minutach holu ryba się wypiela demolując kółka i kotwice. Kazdy grot byl porozginany...

jjbd.jpg

Wczorajszy wypad tez był owocny w 4 sztuki, wymiarowe ale ciut za krótkie na forum 90-  ;]

Dziś może ustawie kilka sztuk to jutro będzie kolo 4 na sprzedaż w dziale Giełda Twórców

Nowe malowanie

m1zu.jpg

Kotwice Owner'a 41BC kontra 36BC zobaczymy czy 36 wytrzymają stracie z sumem;]

4imm.jpg

Spróbuj lekko rozcieńczyć czarną farbę, będzie lepiej rozpylona i nie będzie zostawiać tych czarnych kropeczek, bo całokształt malowania jest extra

Ostatnio znowu mam brak czasu na wędkowanie ale o to dzisiejszy wypad mojego kolegi Przemka..
Wrócił z Belgii wziął parę woblerów i wybrał się nad rzekę z tzw "woblerami sumowymi". Nie dość że złowił dwa ładne szczupaki to skusił nawet bolka 70cm 

ehgp.jpg

Ogólnie to wobler sprawdził się na sumach, szczupakach, okoniach nawet wyciągnąłem średniego sandacza ale dzisiejszy boleń był wielkim zaskoczeniem
Rzekomo jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego ale ten wobler chyba powoli uzmysławia mi że jest wyjątkiem potwierdzającym regułę :D
Edytowane przez Pold3k