bielik Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Jak wyciąć tak ładnie ster do woblera ???????? http://jerkbait.pl/topic/10515-stery-do-woblerów-z-poliwęglanu-wycinane-na-cnc/w tym temacie zalatwisz wszystko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demensiq Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 ok txn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Super masz te kalkomanie Sam bym chętnie popróbował zabawy z kalką bo mam kilka fajnych pomysłów Gdzie można nabyć taką kalkomanię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Super masz te kalkomanie Sam bym chętnie popróbował zabawy z kalką bo mam kilka fajnych pomysłów Gdzie można nabyć taką kalkomanię ?To wszysto robie sam ze zdjęc i drukuje ba zwyklym papierze. Sposob mojego oklejania jest na pierwszych stronach watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Ja również jerki robie w sposób pokazany przez poldka. Szybko, tanio, prosto i przede wszystkim skutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Czwartkowy wypad czyli 6 brań w godzinę, 3 sztuki wyciagnięte, największy 115cm. Połowił wobler pływający z niebieską łuską oraz pogromca zółty;D Niestety niebieski miał założone mniejsze kolka i kotwice nr1 Mikado sensual made in Japan ale to nie to co owner.. Jeden sum po braniu stanął w nurcie, po 15 minutach holu ryba się wypiela demolując kółka i kotwice. Kazdy grot byl porozginany... Wczorajszy wypad tez był owocny w 4 sztuki, wymiarowe ale ciut za krótkie na forum 90- ;] Dziś może ustawie kilka sztuk to jutro będzie kolo 4 na sprzedaż w dziale Giełda Twórców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Nowe malowanieKotwice Owner'a 41BC kontra 36BC zobaczymy czy 36 wytrzymają stracie z sumem;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Sobotni wieczór bardzo owocny 140cm ~ 18kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 sie chlopaki rozkręcili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 sie chlopaki rozkręcili... Są wakacje to mam w końcu czas Wczoraj byłem rano od 3 rano do 7 potem od 20 do 2 w nocy i tradycyjnie sumy wychodzą o 21 więc złowiłem 100- później tylko całą noc bobry hałasują ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Nowe malowanieKotwice Owner'a 41BC kontra 36BC zobaczymy czy 36 wytrzymają stracie z sumem;] Spróbuj lekko rozcieńczyć czarną farbę, będzie lepiej rozpylona i nie będzie zostawiać tych czarnych kropeczek, bo całokształt malowania jest extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Świetne woblery i ryby - nic dodać nic ujać Dobre i mocne kotwice kupiłem u Artura myśle że swietnie by się sprawdziły w walce z takimi sumkami : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Nic tylko bić brawo za te łowisko z sumami i za udane połowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 (edytowane) Trochę czasu w wątku nic się nie działo ale byłem na krótkim wypoczynku Czas powrócić do pracy. Nowy wzorek: Edytowane 15 Lipca 2013 przez Pold3k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Mega wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Mała zmiana kształtu woblera sumowego ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 (edytowane) Ostatnio znowu mam brak czasu na wędkowanie ale o to dzisiejszy wypad mojego kolegi Przemka..Wrócił z Belgii wziął parę woblerów i wybrał się nad rzekę z tzw "woblerami sumowymi". Nie dość że złowił dwa ładne szczupaki to skusił nawet bolka 70cm Ogólnie to wobler sprawdził się na sumach, szczupakach, okoniach nawet wyciągnąłem średniego sandacza ale dzisiejszy boleń był wielkim zaskoczeniemRzekomo jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego ale ten wobler chyba powoli uzmysławia mi że jest wyjątkiem potwierdzającym regułę Edytowane 22 Lipca 2013 przez Pold3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 szymon jakby co to ja ciagle czekam na SDRy sumowe a tak przy okazji mozesz zrobic coś pod kątem wypadu na glowatki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 szymon jakby co to ja ciagle czekam na SDRy sumowe Mogę zrobić dla Ciebie SDR'y bo na mojej wodzie nie sprawdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 (edytowane) Braap!! Braap!! Czyli ogromna dawka adrenaliny..Mały prezent dla brata na urodziny Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez Pold3k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 (edytowane) . Edytowane 27 Lipca 2013 przez Pold3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 No pomysł z gatunku zajebiaszczych, czyli po naszemu: ŚWIETNY.Gratuluję Szymon.PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
integ3r Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 dzięki stary ! sprawdzimy ich skuteczność.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Mogę zrobić dla Ciebie SDR'y bo na mojej wodzie nie sprawdzą To ja bardzo poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Ooo to to na takim sie połamałem hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi