Miro 85 Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Hehe fajna zajawka z tymi wobkami i motorem Gratuluje pomysłowosci,brat sie pewnie ucieszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Ooo to to na takim sie połamałem hehehe Jakieś kiepskie przygody z motocyklem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Kilka kolorów fluo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Masz troche za gęstą farbe koloru czarnego Rozcieńcz ją to pozbędziesz sie takiego chlapania i "pixelizacji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Pisałem o tej farbie już wcześniej delikatnie rozcieńcz i sam zobaczysz różnicę bo wobki pierwyj sort !!!! a co do przygód z motór'em to fakt, kolorowo nie było hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) Piotrze, u mnie narazie bez wiekszych przygód z motocyklem.. Ale jak siadam na 660-tke to mam dreszcze.. Kolejne zabawy z areo.. Powstałą wersja SDR woblera sumowego 7,5cm oraz mała bryłeczka 6cm, wkrótce dalsze relacje Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez Pold3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 nareszcie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 a tak w ogole to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO>>>> rany jaki ty młody jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Piękniutkie te twoje woblerki ,o iWszystkiego najlepszego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 a tak w ogole to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO>>>> rany jaki ty młody jesteś Piękniutkie te twoje woblerki ,o iWszystkiego najlepszego . Wielkie dzięki :D Rafale, stery juz lecą do mnie pocztą więc za tydzień będą SRD'y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 dawaj dawaj bo mi sie ryby niecierpliwia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 (edytowane) dawaj dawaj bo mi sie ryby niecierpliwia Już są obiecane SDR'y ;D Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez Pold3k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 (edytowane) Fantazja malowania bije po oczach Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 13 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 (edytowane) Kolejne moje podejście do boleniówek..Wcześniej już robiłem ale to na początku zabawy ze struganiem.Zrobiłem dwie konstrukcje woblera boleniowego. Ta przedstawiona poniżej ma bardzo drobna, wąską pracę, pięknie lusterkuje przy opadzie --> 6,6cm 11,5g także leci jak pocisk Edytowane 13 Października 2013 przez Pold3k 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Ładnie to wygląda... Tak jakoś ... Zupełnie inaczej od tego co pokazałes do tej pory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 13 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Ładnie to wygląda... Tak jakoś ... Zupełnie inaczej od tego co pokazałes do tej pory...Rozwijam się i próbuję różnych rzeczy..Zrobiłem trochę boleniówek, tylko kilka pomalowałem a reszta czeka na nowe pomysły które zrealizuje gdy będę miał więcej czasu.Druga wersja boleniówki ma ta samą długość lecz jest jeszcze cięższa i ma szerszą pracę. Ale to nie wszystko co szykuje.. Nad desingiem jeszcze popracuje.. mam na to całą zimę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 15 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Czy ktoś się orientuje gdzie mogę dostać takie oczy w rozmiarze 14mm? (moze też byc od 12mm do 16mm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Na alledrogo są tylko 3D w rozmiarze 12mm, takich jak te co pokazałeś nigdzie nie namierzyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Piter bo solar namalował je własnoręcznie, a później pokrył żywicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 16 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Piter bo solar namalował je własnoręcznie, a później pokrył żywicą.Dokladnie, chce coś takiego zrobić.. namalował je własnoręcznie ale na zwykłych oczach(płaskich). Wycinanie samemu takich kółek może być trochę pracochłonne ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Zapytaj w Copygeneral ile by wzieli za takie naklejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 (edytowane) A może takie coś ? Malujesz, zalewasz żywicą a później wycinasz/wybijasz. Prosto, tanio i szybko. Kwestia tylko dobrania odpowiedniej średnicyhttp://centromet.iai-shop.com/product-pol-10835-Wycinaki-Wybijaki-do-otworow-w-materialach-miekkich-9szt-3-12-IMP-.html Edytowane 16 Października 2013 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Tutaj możesz sobie zamówić naklejki np. oczka powycinane i zadrukowane podeślij im grafikę do wyceny średnio wychodzi ok 10zł za format A4 więc oczek troszkę wejdzie . http://www.d-print.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 19 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Chyba juz sam znalazłem to czego szukałem.. Etykiety samoprzylepne ;] są różne rozmiary, kolory a cena za arkusz bardzo mała Jakby ktoś potrzebował to proszę:http://www.exalt.pl/u5s5k0bądź:http://allegro.pl/etykiety-kolka-samoprzylepne-avery-zweckform-8-18-i3588213034.htmlJeszcze jakby ktoś mi mógł polecić do tego żywicę która będzie przezroczysta bo ja się na tym kompletnie nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Jerk 9cm 35g, szczupaki już go polubiły ;Dkrótki filmik z pracą: https://www.youtube.com/watch?v=Ut29VgFcJaQCoś zupełnie nowego, trójkącik.. 3cm -> 3gpraca:https://www.youtube.com/watch?v=g0fhedoSgYgFilmiki nie najlepsze ale zawsze coś ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi