joker Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Dokladnie, chce coś takiego zrobić.. namalował je własnoręcznie ale na zwykłych oczach(płaskich). Wycinanie samemu takich kółek może być trochę pracochłonne ;D Wycinaki do skóry są tanie i będą idealne do wycinania takich oczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 (edytowane) Nowe jerki i wczorajsze malowanie.. Folia aluminiowa już opanowana Z tej boleniówki chyba będzie killer.. Edytowane 19 Listopada 2013 przez Pold3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 (edytowane) Mój sposób na oklejanie woblerów jest przestawiony w temacie: "Łuski z folii aluminiowej" http://jerkbait.pl/topic/15937-%C5%82uski-z-folii-aluminiowej/page-5#entry1338419 Edytowane 17 Listopada 2013 przez Pold3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmk20w Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 ile za takiego jerka 10cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 witam ładniutki te jereki 10.Tonące.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 witam ładniutki te jereki 10.Tonące.?Akurat te jerki powyżej to 8,5cm oraz 9cm.Waga około 35g, tonące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 (edytowane) witam Bliżej wiosny na pewno będą dostępne 10 jerki w rożnych kolorach.pozdrawiam Edytowane 24 Listopada 2013 przez woblerek48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 witam Bliżej wiosny na pewno będą dostępne 10 jerki w rożnych kolorach.pozdrawiamBędą ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 A tym czasem nowe malowanie jerków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Proste a zarazem fajne malowanko. Łuska super odciskana tą siateczka z filmu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Proste a zarazem fajne malowanko. Łuska super odciskana tą siateczka z filmu ?Tak, oklejane w sposób ukazany na filmiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmk20w Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Z jakich szerokości desek/listew wykonujesz jerki 10cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Z jakich szerokości desek/listew wykonujesz jerki 10cm.hmm.. bodajże 22,5 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Moje pierwsze próby rzeźbiarskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Kapitalna łuska Szymonie, gratuluję rzemieślniczego talentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 (edytowane) Łuska robiona z niezbyt dużą dokładnością bo chciałem zobaczyć czy mam do tego cierpliwość.. jak widać udało się, także kolejne mam nadzieje że będą lepiej wyglądać. Do tego woblera dojdą jeszcze kolejne płetwy i zobaczymy co z tego wyjdzie Edytowane 26 Grudnia 2013 przez Pold3k 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Poszło,wyszło i jest super, "zazdraszczam" cierpliwości chociaż jesteś ode mnie młodszy to ja wiem po sobie, że do takiej roboty jeszcze nie dorosłem Dzięki Szymon za wszystko, za pomoc na priv. dużo mi pomogłeś a ludzi którzy w tych czasach chcą pomóc jest na prawdę nie wielu wszak panuje znieczulica społeczna niestety PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Pierwszy efekt malowania, jutro go poskładam i zobaczymy co z tego wyszło. Jak na pierwszy raz to chyba nie najgorzej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 (edytowane) Czekamy na fotki ! Nie najgorzej ? Jest świetnie ! Piękna realistyczna łuska. PSTylko złóż go przed imprezą sylwestrową bo inaczej będzie trzeba agrafkę za ogon czepiać... Edytowane 31 Grudnia 2013 przez dekiel11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Już złożony Kolejne raczej też będą niedługo.Filmik z pracą w nowym roku. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Kurde Chłopaku ! Kawał dobrej roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Kurde Chłopaku ! Kawał dobrej roboty... Dzięki Rafale Dzisiaj byłem z łamańcem nad wodą i praca jest znakomita:D zaskoczeniem dla mnie było iż tym cudem da się jerkować..Niedługo nagram jakiś krótki filmik swoja mikrofalówką.. Także zaczynam już robić kolejnego: Zaczął się nowy rok i będą nowe woblery, choć ostatnio tyle dni wolnych to oprócz woblerów trzeba też poszperać przy motocyklu i rowerze, pojeździć, potrenować, pogumować więc ciężko znaleźć trochę wolnego czasu gdyż robię też meble do pokoju.. Będą boleniówki które dziś dostały folię aluminiowa. Szykuję też na nowy sezon woblery SDR oraz nowe jerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Jak udaje ci się tak równo wygiąć drut? ja mam z tym duży problem a okoń 1 klasa ;]pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Jak udaje ci się tak równo wygiąć drut? ja mam z tym duży problem a okoń 1 klasa ;]pzdrzrobiłem prowizoryczna giętarkę z gwożdzi 3' i deski debowej. Mam filmik tak zrobić takie oczko bo to są wkręty, nie stelaż.. Edytowane 4 Stycznia 2014 przez Pold3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 To wstaw może ten filmik ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi