Pold3k Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) To wstaw może ten filmik ;PZa kilka min będzie już dostępny filmik Skręcanie oczek-wkrętów do woblerów z wypuszczonym oczkiem poza korpus woblera Edytowane 4 Stycznia 2014 przez Pold3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Za kilka min będzie już dostępny filmik Skręcanie oczek-wkrętów do woblerów z wypuszczonym oczkiem poza korpus wobleraDSC05211.JPGDzięki ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 W końcu udało mi się ukończyć cześć serii boleniówek. Kilka z nich dostała czarny perłowy grzbiet Za tydzień o ile starczy mi czasu to zajmę sie malowaniem dużej partii woblerów. Będa to woblery sumowe, jerki i kolejne boleniówki. Część z nich okleje folia alu z wytłoczoną wiekszą łuskąCo sądzicie o perłowych farbkach, dają lepszy efekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Genialna łuska, jak prawdziwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Podoba mi się ten styl sam bym chapnął gdyby nie C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 (edytowane) Nowe Jerki już gotowe (9cm)Kolejne oklejane folia czekają aż wrócę na dalsze lakierowanie Edytowane 24 Lutego 2014 przez Pold3k 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckizet Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Jak zawsze wspaniałe , tylko wszystkich nie rozdaj ojcu coś zostaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Kolejna partia Jerków skończona ale tym razem w nowej odsłonie z folią..9cm --> 34g 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Kurde masz talent ci powiem. Przejrzałem cały twój wątek oj jest na czym oko zawiesić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Jerki pierwsza klasa, szczególnie podoba mi się ten czarny. Założe się, że na płyciznach będzie wymiatał szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Dzięki Cieszę się że wam się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Troszkę dłuższy filmik z pracą nowych jerków: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 (edytowane) Powoli tworzę armię pod sumka. Woblery SDR 10,5cm ~27g i 30g, oczywiście pływające. Praca ogonowa, bardzo mocno wyczuwalna na kiju.Cięższa wersja pracuje drobniej z większą częstotliwością i dodatkowo porusza "brzuchem" na boki.Oprócz wersji SDR w trakcie prac jest już wersja DR a później planuje jeszcze wersje płytko schodzącą 0,5 do 1m Edytowane 17 Marca 2014 przez Pold3k 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Maleństwa ukończone i ustawione.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 jestem mega ciekawy pracy tych trójkątów, podrzuć jakiś filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 (edytowane) Super pomysł z tymi kanciakami, szybka, prosta robota a i efekty połowów podejrzewam będą bardzo dobre. Sądząc po usterzeniu będą szybko, pięknie startować a kształt sam się prosi o łyknięcie . Mi osobiście bardzo przypadły do gustu, może też i z tego względu, że ostatnio w moich pudełkach goszczą troszkę podobne konstrukcje i sprawdzają się znakomicie.Pozdrawiam Edytowane 25 Marca 2014 przez MANTHEO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Świetny pomysł z tymi kanciakami, zawsze to mniej roboty przy obróbce a kształt jak najbardziej zachęcający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 jestem mega ciekawy pracy tych trójkątów, podrzuć jakiś filmik Filmik jest kilka stron wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 jestem mega ciekawy pracy tych trójkątów, podrzuć jakiś filmik Jakiś lepszy filmik postaram nagrać ale dopiero spodziewaj się jego w weekend Super pomysł z tymi kanciakami, szybka, prosta robota a i efekty połowów podejrzewam będą bardzo dobre. Sądząc po usterzeniu będą szybko, pięknie startować a kształt sam się prosi o łyknięcie . Mi osobiście bardzo przypadły do gustu, może też i z tego względu, że ostatnio w moich pudełkach goszczą troszkę podobne konstrukcje i sprawdzają się znakomicie.PozdrawiamTak jak piszecie konstrukcja bardzo prosta i płuczek przy niej nie stracę ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Maleństwa ukończone i ustawione.. DSC06083.JPGDSC06085.JPG A jakby im tak dać oczko na "czoło" to może obeszłoby się bez steru:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 (edytowane) O tym samym pomyślałem jak je zobaczyłem Edytowane 26 Marca 2014 przez MichałM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 A jakby im tak dać oczko na "czoło" to może obeszłoby się bez steru:)?Otóż to.. ten wobler jeszcze chce dopracować ,pobawić się tą konstrukcją i zobaczymy co klenie na niego powiedzą bo to pierwsza z moich takich małych przynęt, ale będę kombinował by zrobić tak jak mówicie bo to bardzo skróci pracę nad woblerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Kolejne Jerki robione dla kolegi ;] 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Bardzo mi się podoba to co ostatnio pokazujesz. Taka... Powiedziałbym szwedzka szkoła zdobienia. Tzn. Tak mi się kojarzy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Wyglądają nieźle. Niedługo u mnie będą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi